Mohu do vašich řad???
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mohu do vašich řad???
Ne asi ale zbytek jen po icq
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
mě je nabízela, tak se jí zkus zeptat, jestli by ti je střelila a za kolik..Shaity píše:to Letty:hwlw kdyz ty si budeš brát s nějaký rejže sedačky nemohla by ses zeptat mallory jestli nepustí ty svoje Recara z GII......já bych je chtěl

to libas:voe....
-
- Kontaktovat uživatele:
Důležité!!
Takže dnes v 16.30 všichni směr Komárovice, pak můžete vyrazit smět Tesco 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Letty píše:mě je nabízela, tak se jí zkus zeptat, jestli by ti je střelila a za kolik..Shaity píše:to Letty:hwlw kdyz ty si budeš brát s nějaký rejže sedačky nemohla by ses zeptat mallory jestli nepustí ty svoje Recara z GII......já bych je chtěljá jí teď nějako newim, kdy jí uvidím..
![]()
![]()
![]()

To Zdenal: Konecne jsem videla Leontynku poradne zblizka a mooocky ji to slusi a urco jeste lip jede

-
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji, ale nechapu proc bys nemela te nekdy muzu klidne svest, nebo jestli nekdy budem nekde na letisti, nebo na nejaky plose tak si ji muzes klidne pucit pro ten pocit jak rikasMalllory píše:Letty píše:mě je nabízela, tak se jí zkus zeptat, jestli by ti je střelila a za kolik..Shaity píše:to Letty:hwlw kdyz ty si budeš brát s nějaký rejže sedačky nemohla by ses zeptat mallory jestli nepustí ty svoje Recara z GII......já bych je chtěljá jí teď nějako newim, kdy jí uvidím..
![]()
![]()
![]()
tak ty sis poridila karu, tel. mas taky a je to s Tebou horsi, jak kdybys nemela nic!
To Zdenal: Konecne jsem videla Leontynku poradne zblizka a mooocky ji to slusi a urco jeste lip jedeTo ja ten pocit asi nikdy mit nebudu
![]()

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: