bohudik nemam nvidiii... ale atinu.. a propo ted parim bioshock a nazdar bazar widescreen 1600 na neco a jedu je to nadheraJonnY píše:v ovladacoch urcite ide nastavit mod "transformacie"
ja mam grafiku od nvidie a v obrazovka - vlastnosti - nastavenie - spresnit - zalozka grafiky - digital flat panel settings
20" lcd
Moderátor: Rudi
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
Re: 20" lcd
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
krulisi, jakej model? taky jsem mel vzdy atiny, ted chvili nvidii no zase se vratim, ale verze silent ma taky neco do sebe 

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ja mel naposled nvidii mx4400 nebo jak se jmenovala od ty doby jenom ATI a sem maximalne spokojenej ted mam 2600 XT umi direct10 ale stejne nemam visty.. a bioshock hraju na plny detaily v max rozliseni proste nadhera..milosh píše:krulisi, jakej model? taky jsem mel vzdy atiny, ted chvili nvidii no zase se vratim, ale verze silent ma taky neco do sebe

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
grázle, ty asi neumíš moc počítat co?milosh píše:takze uz budes mit konecne obcanku, gratuluju

jinak děkuju za přání klucí
a včéra mě votravoval, jak se hrozně vožralFOG píše:grázle, ty asi neumíš moc počítat co?milosh píše:takze uz budes mit konecne obcanku, gratuluju![]()
![]()
jinak děkuju za přání klucí

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK