Programová srandička
Moderátor: Rudi
Programová srandička
Nemá někdo nějaký prográmek, co by po spuštění vypnul PC, nebo začal otvírat CD mechaniku nebo dělal nějaké podobné kraviny?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Programová srandička
Na vypnutí je např. poweroff
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale ten musí zapnout uživatel sám on myslí jestli někdo nemá vir který by hned po zpuštění otvíral mechaniku nebo vypl PCOndras píše:Na vypnutí je např. poweroff

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
chce program, který po spuštění vypne PC. To poweroff dělá.RifleMan píše:No jo ale ten musí zapnout uživatel sám on myslí jestli někdo nemá vir který by hned po zpuštění otvíral mechaniku nebo vypl PCOndras píše:Na vypnutí je např. poweroff
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- DitrTKOZ
- Moderátor
jj mám program který 30x otevře cd mechaniku 

tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

tyjo to znám to je o nervyDitrTKOZ píše:jj mám program který 30x otevře cd mechaniku

já sem dělal kuli clickclickclick.org program co 5x za vteřinu klikne
pak ted koukam sem za mladejch let na střední dělal program kterej ti myš pořád vrací do prostřed obrazovky, hodně k nasrání, pro lidi co neumí s klávesnicí
otvírání a zavírání cdrom sem dělal taky
pak i program co tě odhlásí, nebo vypne pc, ted nevim a zrovna se mi to nechce zkoušet
když je dáš do "po spuštění" a minimalizovaně tak by to mohlo fungovat na to co ty chceš
pak ted koukam sem za mladejch let na střední dělal program kterej ti myš pořád vrací do prostřed obrazovky, hodně k nasrání, pro lidi co neumí s klávesnicí

otvírání a zavírání cdrom sem dělal taky
pak i program co tě odhlásí, nebo vypne pc, ted nevim a zrovna se mi to nechce zkoušet

když je dáš do "po spuštění" a minimalizovaně tak by to mohlo fungovat na to co ty chceš

- qwer
- Kontaktovat uživatele:
god je NETctrl.. ale je potreba to na PC nainstalovat a pak mit jeho IP.. jde odevirat CDromka,zmenšovat zvetsovat a zavirat okna na liste.., menit pozadi.. hazet ruzny hlasky atd atd.. moc dobry.. kamose sem takhle sraaal dost dlouho
byl s toho uplně na nervy.. když chtel neco hrat a nekolikkrat sem mu to zavrel a nebo vyjel s CD kdyz poslouchal hudbu..

Passat B5.5 TDI 96kw
- DitrTKOZ
- Moderátor
sehnal sem si to netctrl....umím zjistit ip..ale nevím jak zjistit portqwer píše:god je NETctrl.. ale je potreba to na PC nainstalovat a pak mit jeho IP.. jde odevirat CDromka,zmenšovat zvetsovat a zavirat okna na liste.., menit pozadi.. hazet ruzny hlasky atd atd.. moc dobry.. kamose sem takhle sraaal dost dlouhobyl s toho uplně na nervy.. když chtel neco hrat a nekolikkrat sem mu to zavrel a nebo vyjel s CD kdyz poslouchal hudbu..

A mohl bys mi ho prosím Tě poslat na mail tast-x@post.cz. Díky.DitrTKOZ píše:jj mám program který 30x otevře cd mechaniku
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
tak to nevim.. ja když jsem zjištoval IP tak mi to zjistilo i IP ale protože kdyz jsem to zjištoval tak jsem byl na jeho kompu.. jinak musí mit spušení osa9.exe nebo tak nak.. mam s toho udělanou instalacku..DitrTKOZ píše:sehnal sem si to netctrl....umím zjistit ip..ale nevím jak zjistit portqwer píše:god je NETctrl.. ale je potreba to na PC nainstalovat a pak mit jeho IP.. jde odevirat CDromka,zmenšovat zvetsovat a zavirat okna na liste.., menit pozadi.. hazet ruzny hlasky atd atd.. moc dobry.. kamose sem takhle sraaal dost dlouhobyl s toho uplně na nervy.. když chtel neco hrat a nekolikkrat sem mu to zavrel a nebo vyjel s CD kdyz poslouchal hudbu..
heftněte mi at si taky užiju srandy
Passat B5.5 TDI 96kw
- DitrTKOZ
- Moderátor
tagže mu musím poslat osa9exe jo??

- DitrTKOZ
- Moderátor
měl bys to mít na mailuTastix píše:A mohl bys mi ho prosím Tě poslat na mail tast-x@post.cz. Díky.DitrTKOZ píše:jj mám program který 30x otevře cd mechaniku