Zavaření klik
Zavaření klik
chci jse zeptat kdyz zavarim kliky muzu udelat otvirani na dalkove otvirani a tahlo kliky mit pripojene na motorek od centralu?slo by to tak na oplu kadetu? 

- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
nemuzes si vzpomenout kde?Wolferine píše:kua nekde sem jeden odskok videl..kdybych si ted vzpomnel kdevonderka píše:no dobra ale kde a zakolik sehnat 1odskok? a ted komarku rad.Komár 1981 píše:ahoj, chlape! ten motorek bude muset byt kvalitni a silny, aby utahnul ten mechanismus, ale to uz jsem ti vypravel.
Pokud myslíš elektromagnet pro otevření zámku tak koukni na www.dstechnik.cz
tam ho mají.

a nevis kde ho tam maj v jaky sekci nemuzu to najit.Petr_s píše:Pokud myslíš elektromagnet pro otevření zámku tak koukni na www.dstechnik.cztam ho mají.
Ahoj v axl elektronics na palmovce sem je kupoval za 430/ks
pak tam 3 kanal přijímač UC 215 za 800 a ovladač 4 kanál za 300/ks
k tomu ještě sou pak potřeba autorelátka.
Ten ovladač lze naučit do jakéholiv alarmu ad jablotronu.
Je to pak pohodlné na jednom ovladači všecko 1tlačítko zamknout/odemknout, druhé 1 dveře , třetí 2 dveře, a čtvrté kufr.
Je to pak pohodlné na jednom ovladači všecko 1tlačítko zamknout/odemknout, druhé 1 dveře , třetí 2 dveře, a čtvrté kufr.
http://www.elektrikari.cz passat VR6
martynek píše:Ahoj v axl elektronics na palmovce sem je kupoval za 430/ks
a nahodou presnou internetovou adresu na toto?
hlavne na ten odskok?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a jak otviras zadni dvere, ze vnitr?martynek píše:Ahoj v axl elektronics na palmovce sem je kupoval za 430/ks
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to mozny ale kdyz uz neco tak komplet, nebo kam si dava kvadro, kufrik, jestli to nosi...kasa.d píše:hmm koukám že 5ti, ale třeba zadní dveře nepotřebuje
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Kufr otevírám zmáčknutím tlačítek a+b současně po dobu 2sec pak odskočí kufr... jinak 1 motor mi ten kufr neutáhlo odksočit tak tam mám 2 paraelně na sebe 

http://www.elektrikari.cz passat VR6
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Vím že mě tady za to nejspíš ukamenujete, ale zavařování klik NE!!!. Není nic horšího než přiject k bouračce a zjistit, že je to bez klik. KU*VA CHLAPI!!! Až tam budete ležet na volantu a půjde o každou vteřinu, budete klikám ještě sakra vděční. Toť můj názor jako chlapa od oboru. Vím že je to velká machrovinka, nakonec jsou to vaše životy,... Ale tahat vás budu já a nadšený z toho nebudu!
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
Jak se to řeší u těch, co sice mají kliky, ale mají zamčeno - automatické zamykání auta při rozjezdu?Mosťa píše:Vím že mě tady za to nejspíš ukamenujete, ale zavařování klik NE!!!. Není nic horšího než přiject k bouračce a zjistit, že je to bez klik. KU*VA CHLAPI!!! Až tam budete ležet na volantu a půjde o každou vteřinu, budete klikám ještě sakra vděční. Toť můj názor jako chlapa od oboru. Vím že je to velká machrovinka, nakonec jsou to vaše životy,... Ale tahat vás budu já a nadšený z toho nebudu!
Gr33N MoNsT3R
taky by me to zajimalo, pac to mam taky, ale myslim ze to uz je pak jedno, ze ti treba rozmlati okynko aby te vytahliShr3k píše:Jak se to řeší u těch, co sice mají kliky, ale mají zamčeno - automatické zamykání auta při rozjezdu?Mosťa píše:Vím že mě tady za to nejspíš ukamenujete, ale zavařování klik NE!!!. Není nic horšího než přiject k bouračce a zjistit, že je to bez klik. KU*VA CHLAPI!!! Až tam budete ležet na volantu a půjde o každou vteřinu, budete klikám ještě sakra vděční. Toť můj názor jako chlapa od oboru. Vím že je to velká machrovinka, nakonec jsou to vaše životy,... Ale tahat vás budu já a nadšený z toho nebudu!
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Podle informací mě sdělených u konkurence při rozebírání stejného problému se automatické zamykání deaktivuje při vystřelení airbagu.Shr3k píše: Jak se to řeší u těch, co sice mají kliky, ale mají zamčeno - automatické zamykání auta při rozjezdu?
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
od anonyma tahle veta je pitomostAnonymous píše:vole a jaky vyznam maj zvareny kliky? to je preci pitomost