Clive Barker`s Jericho

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Conscious

Clive Barker`s Jericho

Příspěvek od Conscious »

Tak jsem se dočkal a právě sosám demo tohoto hodně krvavého kousku na který jsem čekal už někdy od začátku roku. Jaké bude? To zjistím za chvíli,zatím pro další nedočkavce je zde: http://www.fragland.net/games.php?id=3342 8) 8) 8) 8) Každopádně jaké bude rozhodne i o tom jestli si koupím full,horory nejsou moje parketa,nesnáším lekací hry,u AvP od Rebellionu jsem se párkrát málem posral a nikdy jsem ji nedohrál. :lol: :lol: :lol: Takže pár screenů pokud to pojede postnu někdy během rána,teď jdu konečně chrápat.

Jo a screeny jsou tady: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10993
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

JonnY

Re: Clive Barker`s Jericho

Příspěvek od JonnY »

velmi pekna grafika, ktora sa az prekvapivo dobre hybala aj na mojej sunke
ale inac? co ja viem :-/
a demo clovek prejde za maximalne pol hodinky...

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Přesně tak,grafika je až nečekaně perfektní,při rozlišení 1280x1024 na maximum všeho mi ale hra citelně škube,je tedy "náročnější" než Bioshock či Stalker. Nebo prostě není hra tak dobře odladěna jako Bioshock který bezpochyby má grafiku líbivější. Ale myslím že nikolivěk kvalitnější,Jericho disponuje až neuvěřitelně detailními texturami. Teď postnu neupravené screeny z prvního hraní kde je vše na max.,pak to zase zapnu a trochu to stáhnu aby to tak necukalo a postnu druhou várku. Každopádně doporučuji nepoužívat Motion blur,je to pak takový divně mázlý i když se to může někomu líbit. Už teď ale vím že si full nekoupím,je to bezduchá tunelovka ve stylu zabij co se hýbe,překvapení lekacího typu se v demu nekonají,o nepříteli víte dříve než on o vás i když ne vždy. Takový Doom 1 a 2 bych řekl,hodně se to stylem této klasice podobá. AI je poměrně zdařilá,potvory se kryjí,přátelé pálí jen do nich a ne do vás když se náhodou přimotáte do cesty,vzájemně si kryjete záda a když vás zabijou tak tam je jedna výhoda a tou je schopnost jednoho charakteru léčit druhé a sebe. Jinak ale myslím že hra půjde mimo mě přestože jsem se na ni docela těšil. Možná tomu ještě přijdu na chuť,ale zatím z toho mám velice rozporuplný dojem. V této chvíli sem vložím jen náhled jednoho screenu,padá mi připojení kvůli počasí.

Obrázek
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

JonnY

Příspěvek od JonnY »

to ma prekvapuje. pri stalkerovy som bol rad ked som mal detajly na polovici.
tu som mal 1280*1024 vsetko okrem shadows na high a sice to sem tam sekalo (viac efektov apod), ale na to ako to vyzeralo to islo neuveritelne

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Stalker je poněkud zvláštní hra pokud jde o požadavky. Vzhledem k obrovsky rozlehlým otevřeným prostorům je na max. velmi náročný,poznat to jde při stažení rozlišení na 640x480,to pak jede až nehorázně. Ale hrál jsem ho na max. na 1280x1024 a pohoda,jen to šíleně hrabalo po loadingu další lokace. Pokud bych měl zmínit další titul který mi prostě nejede na víc než medium a 800x600 tak je to prastará hra Aurora watching. Prostě nejede,stará je skoro tři roky,vyžaduje PIII 1GHz a já mám problémy. :twisted: :? Ale hratelnost to zcela vyvažuje,pokud to neznáš,doporučuju,mazec. 8) Ale zpět k Jerichu.

Stáhnul jsem grafiku na 1024x768 a vypnul motion blur a jede to jak zběsilý,možná bych řekl že jsou na můj vkus ty kostlivci až moc hbití. :lol: Ani na screeny jsem je pořádně nezachytil. :lol: Skončil jsem u té díry do země která se má asi nějak slézt ale vždy sletím a chcípnu. :? No pokud to pojede tak screeny pošlu teď,něco jako náhledové a něco normálně abych se vyhnul výtce o velikosti stránky jako tomu bylo v topicu o Bioshocku.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Zapomněl jsem zcela napsat že hra jede taky na Ageia PhysX takže pokud si někdo tento akcelerátor pořídíte nebo ho máte,pojede to o hodně rychleji páč to nebude počítat fyziku. Já si ho koupím,viděl jsem u hry Cellfactor co to dovede a za ty prachy to asi stojí. :roll:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

velmi velmi vazne pochybujem ze tomu ageia pomoze.
ta hra (demo) je narocna na GPU, a myslim ze na cpu minimalne. celkom bez problemu to stiha moj sempron, co bol total low-end uz ked som ho kupoval - 3 roky dozadu?
skorej myslim ze rychlost bude zhruba rovnaka, len "kvalita" fyziky pojde dost hore.
a vzhladom na pocet hier ktore physx podporuju, nejsom isty ci sa to oplati. si radsej kup novy procesor alebo grafarnu. to pomoze prakticky vsade

studna? konec dema, a sice originalna a spestrujuca ale dementna cast
mackaj sipky podla toho jak sa ti ukazuju na obrazovke...

a mas sa na co tesit, od konca ta deli suboj s kostlivcom. o oproti tomu je studna uplne primitivne jednoduche miesto :)
studnu som spravil mozno na 4 pokus (nez som pochopil co sa odomna chce) kostlivca asi na dvadsiaty... a to uz som zhruba vedel, co mam robit. :-/

a celkom mi to prislo zmetene. zmena clena teamu mi dala dost zabrat, ked sa ti potvora dostane k telu tak som ju skusal sekat mecom, ale dost to bolo podivuhodne, kde som mal health bar som nezistil vobec, a to nehovorim a totalne user-unfirendly studni/kostlivakovi...
graficky vyborne, a pribeh zaujimavy. len to si radsej kupim knihu
inac ma to nezaujalo. ale ked budu dobre recenzie, tak sa branit nebudem... :)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“