Ta škodula tam ještě pořád je. Asi má předplacené stáníJosh píše:Tak aby toho nebylo malo, tak pri ceste domu jsem na Lutynske potkal skodovku ve skarpe a druhe auto na odtahovce, resi to tam s cajtama......nevim co se stalo....
Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
TEN TAM JESTE PORAD STOJIMr. Yaris píše:Ta škodula tam ještě pořád je. Asi má předplacené stáníJosh píše:Tak aby toho nebylo malo, tak pri ceste domu jsem na Lutynske potkal skodovku ve skarpe a druhe auto na odtahovce, resi to tam s cajtama......nevim co se stalo....Dneska zase nějaká bouračna na Ostravské mezi Orlovou a Karvinou. Foto ale nemám. Není se čemu divit, lidi jezdí jak prasata.
ty woe ci motorka? kde zas? u odbocky na zbytky?Josh píše:Na Lutynske HAVARKA........byvala motorka od kamose pry vkurila do fely........A ne malo.......tak kdo vi jak to dopadne![]()
![]()
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Re: Nehody....:(
tak tech aut bylo bohuzel v sobe sest,nevite v kolik to bylo?ted sem mluvil s kamosem co dela u hasicu,bydlim tu ale objizdet sem to nemusel,taky mozna ze bydlim v miste kde to bylo uzavrene tak sem si nevsim, fakt nevimDave0401 píše:jj to sedi.. tatik tez to musel objizdet.. taky neco rikal o 4 autech v sobe.. proto se ptam...
jinak kamion musel zabrzdit a zenska jela za nim moc blizko,takze dupla na brzdy a protoze to bylo v mirne zatacce tak pokracovala rovne do protismeru kde ji smetlo auto,celkem sest aut to odneslo,jen doufam ze se nikomu nic nestalo

Josh: kde kdy kdo???
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dneska jsem se dozvedel, ze se v aute zabil muj kolega, se kterym jsem studoval v Ostrave na VOS. Byl mladsi, bylo mu kolem 23 let. Jel za svou holkou z Frydku do jedne dedinky u Noveho Jicina. V desti dostal smyk a sejmul ho offroad. Ridil Fabii. Rest In Peace, Venco. 
Stalo se to nekdy kolem 10.9., dopatral jsem se toho az dnes.
Stalo se to nekdy kolem 10.9., dopatral jsem se toho az dnes.
Live4Ride Syndicate
je to des co se v posledni dobe deje

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to zase bude flame 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jo jo vysvitlo slunko tak motorkari musi jeste naposledy pojezdit... vcera sem kolem jednoho projizdel jak jsem jel z prace, na kruhaci to polozil (kruhac smer Havirov-Petrvald) ale u motorky stal a hasici odklizeli, takze vypadal ze se jen svezl po zemi...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
jen dotaz k tomu z Havru, v 19 uz jde mit papiry na 650tku??? sem myslel ze az od 21let?
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
kuwa.. to je des...
remix: motorkar za nic nemohl, tak spis pi*ka baba za volantem
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ono to je myslim rozdelene podle kw, ale spousta silnejch motorek ma v technicaku umyslne napsan mensi vykon, aby se lepe prodavaly mladym.sotomaior píše:jen dotaz k tomu z Havru, v 19 uz jde mit papiry na 650tku??? sem myslel ze az od 21let?
v 18-ti lze udělat řidičák na jakoukoliv kubatůru, ale s omezením výkonu do 25 kW.Dan píše:ono to je myslim rozdelene podle kw, ale spousta silnejch motorek ma v technicaku umyslne napsan mensi vykon, aby se lepe prodavaly mladym.sotomaior píše:jen dotaz k tomu z Havru, v 19 uz jde mit papiry na 650tku??? sem myslel ze az od 21let?
nemyslím si že veškerá vina byla od té ženské....Dave0401 píše:kuwa.. to je des...
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

předjíždět má tam, kde vidí a ne že se vyřítí zpoza autobusu a tam někdo jede... sice motorkáře nesnáším, ale jeho vina to nebyla 
tu žlutou motorku jsem včera viděl jezdit odpo po Havířově... až mě zamrazilo
tu žlutou motorku jsem včera viděl jezdit odpo po Havířově... až mě zamrazilo
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
felda píše:nemyslím si že veškerá vina byla od té ženské....Dave0401 píše:kuwa.. to je des...
bohuzel to jsou ty nestastne nehody a nahody
tak to je smutné, jsem jel kolem ze školy, když zrovna odjíždela ambulance
Golf V TDI 103Kw