njn pred 5lety jsem bouchal 2roky intenzivne,mam problem ten ze kdyz boucham na rysung nebo na kondici tak hubnu, a kdyz jsem bouchal zatezove a to dost tak se mi po 6mesicich zhroutil organismus a nasledovalo 11angin a 1zapal plic a sahl jsem si na dno. zatim posilku muzu dupat, pokud nekdy znova zacnu to je ve hvezdach, doufam ze vam to vydrzi a chodit aspon 3x tynde zatez po 30minLuke_TDI píše:To si jenom myslis khamo! Ta posilovna ti nezabere tolik casu! Ja jsem taky vecne v praci ale zajit s feldou do posilky se udelam proste cas! Delam neco pro sve zdravi !!! A verim ze bychom se dokazali domluvit abychom meli vsichni cas !
Viking a jeho Favorit LPG (přejmenováno) :-))
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Čert" už letos dojezdil.........:-((
se vratim a co nevidim..... 
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
zebychom zase udelali sraz sprinteru na obvyklem miste? uz jsme dlouho nejezdili 
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
No, co se týče ps....myslel jsem,...nebo spíš mi bylo řečeno, že to má chip na 151 kw od Bitpoweru (předchozí majitel si to nechal dělat-Kulisek na VW foru je docela známý) ale nedávno jsem byl v Polsku za klukama co mají GII s odbržděnými 300 ps a ti se mi dívali na ŘJ a jen se zasmáli....takže mám to sériové tedy 150ps, ale i tak to jede slušně. Nevím, za kolik to má 100, ale když jsem si dával sprinta na 400 m s klubovou Integrou, tak mě udělala o 1 až 2 auta no (tehdy jezdila 400 m za 14,2 s), ale to jsem měl auto se sedačkami, rezervou, atd, atdIlegaltuner píše:To klidně můžem, ale máš to lechčí tak určo vyhraješViking píše:Můžeme dát sprintíkaIlegaltuner píše: Solidní brutal,ale strach nemám,ale klidně to skusím
kolik máš ps a za kolik máš 100?
Něco to pojede, jak jsme dávali clubový sprinty na Mošnově, tak kulišek byl jasnej vítěz .. dokaď nepřijel nějakej frajer s Astrou GSi a ten nás tam dal totál, jakože trochu provokace, přijed na VW sraz a ještě nás tak rozdráždit 
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Čert" dostane nějaký ten koník pod stromeček
jste mu to meli rozbit to je na vw srazech normalni 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Hmm, to mohla být ta turbínková Astra, několik jich tady jezdímax3rx píše:Něco to pojede, jak jsme dávali clubový sprinty na Mošnově, tak kulišek byl jasnej vítěz .. dokaď nepřijel nějakej frajer s Astrou GSi a ten nás tam dal totál, jakože trochu provokace, přijed na VW sraz a ještě nás tak rozdráždit
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Viking píše:Tak něco to už bude mít až s tím poloci skončíIlegaltuner píše:To klidně můžem, ale máš to lechčí tak určo vyhraješViking píše: Můžeme dát sprintíka,ale klidně to skusím
kolik máš ps a za kolik máš 100?![]()
Co je to za lidi? Dělají jen vw? Já bych celkem chtěl nějaký kompresor, žádný masakr, jen tak aby mi to přidalo 50-70pstak aby to mněl aspon těch 300 minimálně
![]()
No, co se týče ps....myslel jsem,...nebo spíš mi bylo řečeno, že to má chip na 151 kw od Bitpoweru (předchozí majitel si to nechal dělat-Kulisek na VW foru je docela známý) ale nedávno jsem byl v Polsku za klukama co mají GII s odbržděnými 300 ps a ti se mi dívali na ŘJ a jen se zasmáli....takže mám to sériové tedy 150ps, ale i tak to jede slušně. Nevím, za kolik to má 100, ale když jsem si dával sprinta na 400 m s klubovou Integrou, tak mě udělala o 1 až 2 auta no (tehdy jezdila 400 m za 14,2 s), ale to jsem měl auto se sedačkami, rezervou, atd, atdŽádná pecka to není no
Momentálně se auto chystá na menší úpravu u těch poláku...chip, vstřiky, úprava mapy a věci s tím souvísejících, zvýšení tlaku, překopávka budíků, lepší palivové čerpadlo...kolik to bude mít ps ještě nevím.... Dejv by mohl říci více
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Ti poloci jsou dobří magoři
.. kdyby jsi viděl kde makají, tak jim tam nenecháš ani kolo (ŘJ zabalená do hadru a strčená mezi zvon tlumiče a vzducháč atd.) No pak jsem ale viděl jak mu to jelo, tak mi spadla brada až k přirození
Mají tam i Gl "trošku" polazenou até kluci ohli ojnice, když tomu trošku přifoukli odhadovaný výkon 360 ps. Ten hlavní jménem Křišek mi v ŘJ cvakal dráty, jako kdyby zapojoval rádio....se mi chtělo brečet, ale nic náhodného....bylo mi jasné, že to dělá denně. NoteBook s kompletníma mapama zapojení aut samozřejmostí a maká na tom s prstem v nose
Bylo vidět, že se v tom vyznají kluci no. Dělají i jiné auta....ten Křišek si teďka koupil S2ječku
(časem to bude asi masakr) a viděli jsme tam Mini Coopera S s kompresorem, asi taky polazený
Takže se ti můžem zeptat 
Dělaj i nafťáky?
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
I don't know....optáme semax3rx píše:Dělaj i nafťáky?
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Deliquente
- Kontaktovat uživatele:
Dan píše:zebychom zase udelali sraz sprinteru na obvyklem miste? uz jsme dlouho nejezdili
jooooo
Predbehl jsi me......by me zajimala cena.......jednu nabidku uz mam.max3rx píše:Dělaj i nafťáky?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
a co ty s tím chceš dělat?Josh píše:Predbehl jsi me......by me zajimala cena.......jednu nabidku uz mam.max3rx píše:Dělaj i nafťáky?