Dotaz - Naba

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
LukasBulva

Dotaz - Naba

Příspěvek od LukasBulva »

Hale kluci nevi nekdo jestli naba na BMW pasuje i na jina auta??A mohu se zeptat jestli sportovni volanty pasujou do vsech nab nebo jak to vlastne je dekuji!!! :?
LOL

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Nevim jestli je to přesně téma do tuningu, ale budiž. Jestli nába z BMW pasuje do jiných aut netušim (spíš si myslim že rozhodně ne), ale jaký volanty pasujou na náby to je celkem jednoduchý. To máš jako s kolama, musí to mít stejnou rozteč děr. Jsou dost univerzální náby třeba poli racing která má několik roztečí, nebo pak třeba pětidírový victory na který dáš pouze victora nebo jedině nějakou redukci pak. Ale hodně volantů má společnou šestidírovou rozteč- sparco, omp, myslim i momo
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

LukasBulva

Příspěvek od LukasBulva »

Hale a ja bych řekl že sportovní volant je tak trochu tuning :lol:
Hale a hlavne jsem nevedel do jaky sekce to mam prasknout:D

No ono tuning i styling, záleží jakej volant taky :lol: :lol:
Ale snad ses dozvěděl co si chtěl .....
LOL

AntonioGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntonioGT »

Taky mám dotaz ohledně náby.Koupil jsem volant s nábou a než jsem sundal oškubaný oeiginál,tak jsem si zmněřil vzdálenost od přístrojovky.Po nasazení sportovního jsem to zase zmněřil a je to přesně o 1,5cm blíž k přístrojovce.Proč mi to vadí? Protože mezi páčkami blinkrý a stěračů mám místo přesně na prsty,takže při otáčení volantu blikám,zapínám stěrače a přepínám na dálková.Nevíte kde jsou k dostání nějaký podložky?Spíš bych to chtěl přesně 2cm oddálit.....raději dál než to bylo před tím.Jinak jsem zvědavej na cenu....jestli to bude moc,tak to nechám udělat. Předem díky.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

AntonioGT píše:Taky mám dotaz ohledně náby.Koupil jsem volant s nábou a než jsem sundal oškubaný oeiginál,tak jsem si zmněřil vzdálenost od přístrojovky.Po nasazení sportovního jsem to zase zmněřil a je to přesně o 1,5cm blíž k přístrojovce.Proč mi to vadí? Protože mezi páčkami blinkrý a stěračů mám místo přesně na prsty,takže při otáčení volantu blikám,zapínám stěrače a přepínám na dálková.Nevíte kde jsou k dostání nějaký podložky?Spíš bych to chtěl přesně 2cm oddálit.....raději dál než to bylo před tím.Jinak jsem zvědavej na cenu....jestli to bude moc,tak to nechám udělat. Předem díky.
Nešetři každou korunu a kup tohle - http://www.speedpro.cz/catalog/product_ ... cts_id=141
Ale co si to koupil za nábu by mě zajímalo, protože u mě to bylo přesně naopak, volant byl dál od palubky.........
Function > Form

AntonioGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntonioGT »

Koupil jsem tohle http://www.dicompracing.com/ukaz.php?id=7075 a je to fajn.....jen ta nába je nižší. :cry: No to co jsi mi poslal je dost dobrý,ale má to nevýhodu.....je to od 40 do 80mm.A když se to odálí na minimum což je 40mmtak bude volant od páček nějakých 6cm a to už zase bude moc :cry: Asi nechám udělat ten mezikus....co mi jinýho zbejvá :cry:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ty dva cenťáky prosim tě ani nepoznáš, ne? Já když dal pryč originál a dal nábu s victorem tak sem byl tak zhruba o 3cm dál od palubky. Teď sem dal místo victora OMP WRC a sem zase o 7cm dál a je to super :lol:
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“