Policie ČR vs. motorkář

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Mickael

Příspěvek od Mickael »

K ty honicce na Budejarne : Nechapu ze jim na ty Honde CBR neujel.Ale ja myslim ze ho ani sundat nechteli.Proste objizdeli auta,a on zabocil doprava..smula.
A k tomu druhymu : Toho policajta bych zavrel az by zcernal.Prakticky to je srovnatelny jak kdyby ho schvalne sundal.
R33 GTST Mspec2 '97

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

Josh píše:Kujva, jak to tak ctu tak polovina resi prvni video a druha polovina druhe a pak se to tady mezi sebou mele....hehe... :wink:

BTW: 1. video: Dobra prace policistu 8)
2. video: Nechapu co si ti ocasi (policajti) chteli dokazat :(
Mickael píše:K ty honicce na Budejarne : Nechapu ze jim na ty Honde CBR neujel.Ale ja myslim ze ho ani sundat nechteli.Proste objizdeli auta,a on zabocil doprava..smula.
A k tomu druhymu : Toho policajta bych zavrel az by zcernal.Prakticky to je srovnatelny jak kdyby ho schvalne sundal.
Konečně nějaký rozumný názory 8)
felicia 1.3MPI :ja_nic:
www.skodaklubstitov.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: Policie ČR vs. motorkář

Příspěvek od blázen »

wesly.TDI píše:
blázen píše:
AntonioGT píše:
A v Americe.Jinak ti policajti jsou kre..ni.Jako já na mašině nejezdím,ale takhle sejmout schválně člověka to je risk jako hrom.Zase na druhou stranu jezdí někteří motorkáři jako hovada a riskujou životy jiných,takže je to vlastně fifty fifty.
proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastaven
dej si facku :roll: .....podle me "nedani prednosti v jizde"...a na modrych a syrene mu tam nevjeli. a podle me se z toho ten kluk jen tezko dostal
facku si můžeš dát sám sobě leda ty, má na tyhle motorkářské frajírky svůj názor a ten TY nemáš šanci změnit :wink:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Mexican píše:
blázen píše:
AntonioGT píše:
A v Americe.Jinak ti policajti jsou kre..ni.Jako já na mašině nejezdím,ale takhle sejmout schválně člověka to je risk jako hrom.Zase na druhou stranu jezdí někteří motorkáři jako hovada a riskujou životy jiných,takže je to vlastně fifty fifty.
proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastaven
Tvuj nick tě dost dobře vystihuje...Na tej motorce se sice předváděl,ale ty fízlové mu tam vjeli na poslední chvíli.Měli by jít vzorem a ne dělat takovýhle naschvály,píčusové.To co udělali,byla o dost větší debilita,než to,že motorkář tam jede po hlavní v jednosměrce po zadnim kole v 80km/h.Ale policajtů je asi jako kamioňáku nedostatek a proto je to samej inteligent :twisted: :x :alien:
do mého nicku ti nic není.. běž si raděj koupit nějaký tuning doplněk na benzínku a nekomentuj můj názor .,.děkuji

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

blázen píše:
Mexican píše:
blázen píše: proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastaven
Tvuj nick tě dost dobře vystihuje...Na tej motorce se sice předváděl,ale ty fízlové mu tam vjeli na poslední chvíli.Měli by jít vzorem a ne dělat takovýhle naschvály,píčusové.To co udělali,byla o dost větší debilita,než to,že motorkář tam jede po hlavní v jednosměrce po zadnim kole v 80km/h.Ale policajtů je asi jako kamioňáku nedostatek a proto je to samej inteligent :twisted: :x :alien:
do mého nicku ti nic není.. běž si raděj koupit nějaký tuning doplněk na benzínku a nekomentuj můj názor .,.děkuji
Kdybys si to tady celé přečetl,tak bys nebyl tak mimo,už jsem se Ti omlouval,pač jsem si spletl video...(Komentoval jsem to druhý)
felicia 1.3MPI :ja_nic:
www.skodaklubstitov.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Mexican píše:
blázen píše:
Mexican píše: Tvuj nick tě dost dobře vystihuje...Na tej motorce se sice předváděl,ale ty fízlové mu tam vjeli na poslední chvíli.Měli by jít vzorem a ne dělat takovýhle naschvály,píčusové.To co udělali,byla o dost větší debilita,než to,že motorkář tam jede po hlavní v jednosměrce po zadnim kole v 80km/h.Ale policajtů je asi jako kamioňáku nedostatek a proto je to samej inteligent :twisted: :x :alien:
Kdybys si to tady celé přečetl,tak bys nebyl tak mimo,už jsem se Ti omlouval,pač jsem si spletl video...(Komentoval jsem to druhý)
kdyby sis pořádně prohlédl správné video..nepsal bys blbosti ty.. :wink:

LAMA na TF to jinak nejde

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

L.A.M.A. píše:blazen jde..
nejde, nepude a už s tim neotravuj Obrázek :)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

MComb

Příspěvek od MComb »

F.N.T (Jergi) píše:
Mexican píše:
blázen píše: proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastaven
Tak tohle jako nějak nepobírám....takže jestli tomu dobře rozumim, tady se schvaluje ujíždění policajtům a ježdění jak dobytek mezi normálníma účastníkama provozu a to že se tyhle kreteny někdo snaží zastavit? Koneckonců on sám debil jim vjel pod kola, nikdo ho nenutil zahybat doprava, ty policajti se akorat potřebovali dostat logicky přes tu skupinu stojících aut, to je normální postup, cestu mu chtěli přehradit, ne do něj narazit....ja nechapu že na jednu stranu každej řve, že policajti dělaj hovno a že nemaj pravomoce a na druhou stranu vlastně nemužou dělat vubec nic a takovýhle kreteny vymaštěný maji nechat jezdit jako blazny po městě....pořád se tady dává za vzor USA, jak asi myslíte že to chodí tam? Tam by to do něj naprali a ještě by ho na místě odpráskli, kdyby jenom trochu vzdoroval a veřejnost by jim jenom zatleskala... Jergi 8)

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

V pořádku 8)
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

Odpovědět

Zpět na „Video“