Lyze/snowboardy/boby/sanky
Re: Lyze/snowboardy/boby/sanky
Lyže nemám, boby jsem rozsedl, sáňky mám je prehistorický, tak já vám budu držet místo v hospodě.L.A.M.A. píše:Sedloni ty jezdis na prkne, ja se ucim, tak proc nemuzem vyrazit spolecne? vzdyt se snima bavit nemusis:)

V Plzni v Koenigu se dá normálně půjčit za solidní ceny. Kámoší si tam takhle pujčujou snowbitche na víkend.L.A.M.A. píše:Nadko nebud srab, kup si prkno a muzes padat jako ja

Dobrej napaaaad!!! Ted jsem se vratil z Krkonos ..a pokud se me nebude nikdo smat ze me to nejde, tak vpohode se pridaaaam..
))

Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Lamiku ja jsem na prkno fakt leva..ale pro tu prču si ho snad i půjčim.
já jsem čekala pod stromečkem nový lyže a místo nicj jsem dostala pyžamo, knížku o marketingu
, rukavice a nějaký těžítko nebo co to je
....
tak mám fakt vysmáto

já jsem čekala pod stromečkem nový lyže a místo nicj jsem dostala pyžamo, knížku o marketingu

tak mám fakt vysmáto

HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206

no.......někdy by to fakt chtěloDave píše:Tak to chce nejakeho bohatsiho priteleLadyCroft píše:Lamiku ja jsem na prkno fakt leva..ale pro tu prču si ho snad i půjčim.
já jsem čekala pod stromečkem nový lyže a místo nicj jsem dostala pyžamo, knížku o marketingu, rukavice a nějaký těžítko nebo co to je
....
tak mám fakt vysmáto![]()
jo a bacha, můj přítel je Skury

HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206

LadyCroft píše:no.......někdy by to fakt chtěloDave píše:Tak to chce nejakeho bohatsiho priteleLadyCroft píše:Lamiku ja jsem na prkno fakt leva..ale pro tu prču si ho snad i půjčim.
já jsem čekala pod stromečkem nový lyže a místo nicj jsem dostala pyžamo, knížku o marketingu, rukavice a nějaký těžítko nebo co to je
....
tak mám fakt vysmáto![]()
jo a bacha, můj přítel je Skury:D