Jaký repro ke kompu?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Jaký repro ke kompu?

Příspěvek od Ritchma »

Začli mi chrchlat reproduktory, už jednou se mi to stalo a nešlo to opravit a pochybuju že to půjde teď, navíc už se nevyrábí. Jednalo se o Creative megaworks 250D. Pominu teď možnost že by je opravili, protože o tom silně pochybuju a rovnou se zeptám jestli Vás za ně napadá nějaká důstojná náhrada v ceně kolem 5000kč. Co jsem koukal tak jediný co se tomu blíží jsou Reproduktory Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX. Ty jsem slyšel, ale neni to ono :cry: Napadá vás něco jinýho? Hlavně prosím všechny aby v tomhle tématu nepadlo ani jednou slovo genius, protože takový sračky mi do bytu nesmí!!!

Jo a abych to upřesinl jde mi obvzlášť o kvalitu a výkon subwooferu.....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

...

Příspěvek od ... »

sem si nedavno kupoval v czech computeru 2,1 repra stali neco kolem 500 ale furt stale hodne dobry i bas hodne dobry
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36324
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky :)
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

... píše:sem si nedavno kupoval v czech computeru 2,1 repra stali neco kolem 500 ale furt stale hodne dobry i bas hodne dobry
Nevim jestli si to myslel jako vtip nebo to měla bejt rada, ale já hledám něco kde má subwoofer cca udávanejch 180w RMS a víc............
Function > Form

Kovisek

Příspěvek od Kovisek »

Ritchma píše:
... píše:sem si nedavno kupoval v czech computeru 2,1 repra stali neco kolem 500 ale furt stale hodne dobry i bas hodne dobry
Nevim jestli si to myslel jako vtip nebo to měla bejt rada, ale já hledám něco kde má subwoofer cca udávanejch 180w RMS a víc............
Ty chces 180W RMS od 2.1 k pc? Asi moc koukas na cinsky reklamy heled....

http://www.softcom.cz/produkt/logitech- ... w/?flist=1 jestli veris tomu co tu pisou tak jsi jitrnice...

JInak jako 2.1 spatne nehraje toto http://www.softcom.cz/produkt/altec-lan ... a/?flist=1

Ale muzes skusit toto http://www.softcom.cz/produkt/redstar-r ... s/?flist=1 sice 5.1 ale zvuk potrebny k pc ujde.
Vsechny holky jsou Devky, jen kluci z TF to nevidi...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Neříkám že věřim že to má opravdu 350w to co sem měl (210w sub a 2x70w satelity), nicméně co sem měl možnost porovnat, tak i když to třeba neodpovídá realitě, tak ty co maj napsáno 350w hrajou opravdu líp než jinde 200w. A ty Z-2300 jsem jak sem psal slyšel a nebylo to ono. Už pomalu začínám uvažovat o 7.1 to co sem měl akorát to má o pět satelitů navíc, jenom nevim jestli objetuju osm tisíc........
Function > Form

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký repro ke kompu?

Příspěvek od Ondras »

Jestli netrváš na 2 (a více) .1, neboli dva a více mrzáků plus jeden větší který to má jako celé zachránit, tak bych ti doporučil třeba toto: http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-217-black-p83/

Sám mám tyto: http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-215-brown-p10/ a jsem velmi spokojen.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

BlackHole

Příspěvek od BlackHole »

Chvíli jsem byl v pokušení doporučit ti MS-20 aktivní monitory od Behringera, ale neudělám to... Protože se ti bude zdát, že to hraje nějak divně... A pak zjistíš, že to jsou nekvalitní MP3ky, co máš na disku a budeš muset přejít na FLAC formát nebo ještě líp SA-CD. Tímhle jsem si prošel a nikomu bych to nepřál :lol:
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Richarde ani slovo :lol: :lol:

Obrázek
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ták, a teď Rýžmu trefí při nejmenším šlak myokardu!

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To je hrozná sračka ten genius, vypadá to tak nechutně že bych si to nedal ani na chatu a hraje to úplně hrozně. Nechápu že si někdo takovej klump koupí.

Jinak ondrasi na to se pak detailně mrknu až budu mít čas, jenom mam pokoj takovej že by to asi nebylo kam postavit. Kdybych si to dal na stůl tak by to bylo asi hrozný.

Zatim pořád přemýšlim kde bych vzal peníze na
S750ku od creativu (to je to co mam akorát mam jenom dva ty sateilty, tohle by byl asi už masakr, při max hlasitosti se mi už takhle klepal stůl a vibrovali okna na druhý straně bytu :lol: )
Obrázek
Obrázek

2.1 neni vůbec podmínkou.
Function > Form

umek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od umek »

Ondras píše:Jestli netrváš na 2 (a více) .1, neboli dva a více mrzáků plus jeden větší který to má jako celé zachránit, tak bych ti doporučil třeba toto: http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-217-black-p83/

Sám mám tyto: http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-215-brown-p10/ a jsem velmi spokojen.
ty druhy muzou i neco zahrat ale u tech prvnich me prekvapuje ,ze je vyskac v prostred :( :?

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

umek píše:ty druhy muzou i neco zahrat ale u tech prvnich me prekvapuje ,ze je vyskac v prostred :( :?
Ono je celkem jedno kde ten výškáč je. Záleží na poloze repráků vůči hlavě. Výškáč ve výšce uší a nasměrováno k hlavě.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

ja myslim ze pokud to budes mit na gamesy obcas film nebo music tak ty geniusy budou ok, uz se dela new model a vybrat si muzes ze 3 barev. sice jsou porad analogovy ale za tu cenu bezkonkurencni.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

milosh píše:ja myslim ze pokud to budes mit na gamesy obcas film nebo music tak ty geniusy budou ok, uz se dela new model a vybrat si muzes ze 3 barev. sice jsou porad analogovy ale za tu cenu bezkonkurencni.
Slyšel sem a nestačí, je to sajrajt :roll:
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

No ja nevim myslim ze porad lepsi 5.1 nez 2.1 nebo jen 2...

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

milosh píše:No ja nevim myslim ze porad lepsi 5.1 nez 2.1 nebo jen 2...
Takhle to nikdy nemůžeš zobecnit. Jak můžeš říct, že třeba sada 5.1 za trojku zahraje lépe než 2.0 monitory za 30. A není to o prostorovosti. Správně polohované 2.0 budou mít plastičnosti zvuku na rozdávání, ale to jsme mimo svět šumu z PC. A jak jsem psal výše - v PC světě má krabice označovaná jako subwoofer (samo o sobě legračně) je za úkol zachránit bídu, kterou produkujou příšerné satelity. Běžný konzument totiž klade rovnítko mezi porci basů a nižší kmitočtů a kvalitu zvuku. A než to někdo začne napadat, tak upozorňuju, že svět netopýroidních hifíků je mi vzdálen... Z kompu mi hrajou RedStary, hudbu z DVD / CD přehrávače si pouštím na slupy Dexon a na film mi kupodivu stačí nenáviděné Geniusy (přední repro nahrazeno těmi sloupy).

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No abych se přiznal jde mi hlavně o basy. Genius je na to slabej. Nějakej šum a takový ptákoviny mě moc nerozházej. Stejně to ty basy přehlučej :lol:
Asi koupim creativy s750ky a bude pokoj 7.1 snad bude ok. Bohužel nemam místo na to abych si někam postavil takový dvě věže
Function > Form

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

já to tušil... :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ondras píše:já to tušil... :D
Ten sub co sem měl doteď tak hrál tak že sem stejně nevyužil max. co to umělo protože by mě sousedi asi zabili, ale hrálo to krásně. Nic slabšího nechci a nic takovýho jako mam nemůžu najít :cry: Tak budu muset koupit to samý v provedení 7.1 no :roll: :roll:
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Takže jsem udělal následující věc - zapojil sem svoje starý creativy 4.1 s tim že sem použil dva satelity z mejch 250D (takže chyba je někde jinde než v satelitech) a dva starý satelity a starej sub a sem šíleně překvapenej jak ty dva satelity hrajou pěkně. Celou dobu sem myslel že ty basy dělal hlavně sub a ono hovno. Takže pokud moje 2.1 neopraví tak už je volba jasná 8)
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“