Co vam zde jeste chybi za tema?
Moderátor: Admins
-
Re: Co vam zde jeste chybi za tema?
Jistě....když někdo dělá styling tak to mrskne tam a když někdo letí na tuning tak to mrskne zase do tuningu...myslím že zakládání další sekce by byla blbost...leda že by Milosh neměl co po večerech dělat a hrál si doma s kočárkem...
VW PASSAT B5
-
- Moderátor
problém je že novejch témat je denně tolik že když nekdo nejakej projet založí a týden neaktualizuje tak ho skoro nemuž najít.. kdežo v samostatné sekci je to lepší, ono zas etolik porjetku přibývat nebud. kdyby navíc "vlastník" projektu byl i moderátorem vlastního threatu ( mohl mazat nevhodné přízpevky ) - nebo by se toho chytl moderátor, kterej by to na žádost vlastníku projetku promazával tak by to nebylo marný. Klidne se hlásím jako podpora
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
No aby ses nepletl, to bude tema "Moje Skoda 105" a pak prvni prispevek "opravil jsem dvere, uz se dostanu do auta a ven". Druhej pak "namontoval jsem husty nasavace na kapotu" a treti "Nevite nekdo, jak zvysit vykon motoru u S105 ?"Idaho píše:problém je že novejch témat je denně tolik že když nekdo nejakej projet založí a týden neaktualizuje tak ho skoro nemuž najít.. kdežo v samostatné sekci je to lepší, ono zas etolik porjetku přibývat nebud. kdyby navíc "vlastník" projektu byl i moderátorem vlastního threatu ( mohl mazat nevhodné přízpevky ) - nebo by se toho chytl moderátor, kterej by to na žádost vlastníku projetku promazával tak by to nebylo marný. Klidne se hlásím jako podpora
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
Já bych navrhoval téma Drift cars pictruse(d1 grand prix series)
nebo handmadetuning nebo nejlepšítuning foto!
nebo handmadetuning nebo nejlepšítuning foto!
-
No haha, ale kdyby si každej člen založil svojé téma o autě tak jich je za chvíli pod sebou tolik že než je všechny odscrolluješ tak si zmrvíš kolečko na myšiBeaver píše:No aby ses nepletl, to bude tema "Moje Skoda 105" a pak prvni prispevek "opravil jsem dvere, uz se dostanu do auta a ven". Druhej pak "namontoval jsem husty nasavace na kapotu" a treti "Nevite nekdo, jak zvysit vykon motoru u S105 ?"Idaho píše:problém je že novejch témat je denně tolik že když nekdo nejakej projet založí a týden neaktualizuje tak ho skoro nemuž najít.. kdežo v samostatné sekci je to lepší, ono zas etolik porjetku přibývat nebud. kdyby navíc "vlastník" projektu byl i moderátorem vlastního threatu ( mohl mazat nevhodné přízpevky ) - nebo by se toho chytl moderátor, kterej by to na žádost vlastníku projetku promazával tak by to nebylo marný. Klidne se hlásím jako podpora
Chtělo by to když už tak do nějakých "podadresářů"
-
Tak jediný logický by bylo asi podle výrobců aut přibyla by sekce pouze jedna "Moje auto" a v ní by bylo XX podsekcí abecedně podle výrobců a v tom jednotlivý témata.Laconi píše:Chtělo by to když už tak do nějakých "podadresářů"
330i E90
-
-
- Moderátor
byly, neujaly se, byly smazány...vt.tuner píše:ja vim ze to tu je o real tuningu...
ale irtual tuning zde je....
tak proc sem nedat treba manga cars....
ja je treba delam,a verim ze vice lidi taky
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
Panda píše:byly, neujaly se, byly smazány...vt.tuner píše:ja vim ze to tu je o real tuningu...
ale irtual tuning zde je....
tak proc sem nedat treba manga cars....
ja je treba delam,a verim ze vice lidi taky
aha,tak to je zlé......
a to je duvod skusit to znova ,jesti se ujmou
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
-
Re: inzerce
jasne - AUTA - INZERCEIris píše:Ahoj, dá setu někde inzerovat auto?
-
Re: inzerce
Ve spodni casti obrazovky mas okynko Prejdi na: kde si najdes inzerce a hned pod tim je napsano AUTA, nahr. dily, kola.... na to kliknes a pak na tlacitko jdiIris píše:aha akde? nemůžuttady najít
nebo klikni na obsah fora www.tuning-forum...a tam to najdes taky
-
Proc bylo zamceno tema ... ?(Bidrin vs MarAt) Byly tam snad vulgarismy?
-
- Administrátor
Nevím, proč píšeš do tohoto threadu, ale kdybys byl pozorný, tak důvod zamčení jsem napsal jako předposlední příspěvek v tom threadu.CAD píše:Proc bylo zamceno tema ... ?(Bidrin vs MarAt) Byly tam snad vulgarismy?
-
- Administrátor
Tak navrhy na nova temata:
HRY/GAMES (podkategorie IT SEKCE)
VETERANI
FOTKY ZE SRAZU (to by bylo jako podkategorie ke Srazum jako takovym)
E-POPTAVKY (projedet si stranu 7 tusim, nezni to spatne)
PRACE/BRIGADA (myslim ze nejeden studentik by to ocenil)
Vyjadrete se, myslim ze ty gamesy by to chtelo protoze co jinyho se da delat ted v zime kdyz uz je ve 4h odpo tma. A nevidim duvod proc kvuli tomu chodit na jiny web kdyz se to muze pekne probrat tady a urcite se i u OT zasmat
prip. pokud vas napadne neco jinyho...
HRY/GAMES (podkategorie IT SEKCE)
VETERANI
FOTKY ZE SRAZU (to by bylo jako podkategorie ke Srazum jako takovym)
E-POPTAVKY (projedet si stranu 7 tusim, nezni to spatne)
PRACE/BRIGADA (myslim ze nejeden studentik by to ocenil)
Vyjadrete se, myslim ze ty gamesy by to chtelo protoze co jinyho se da delat ted v zime kdyz uz je ve 4h odpo tma. A nevidim duvod proc kvuli tomu chodit na jiny web kdyz se to muze pekne probrat tady a urcite se i u OT zasmat
prip. pokud vas napadne neco jinyho...
-
- Moderátor
Ty fotky ze srazu určo jo--
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
-
ty brigády a práce taky
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Administrátor
-
- Moderátor
Přesně tak šup sem s tim tématem! dobry krokmilosh píše:Sice tady je tema SRAZY ale je v tom myslim dobrej chaos, takze tam by bylo jen info o srazech + pokec o tech uplynulych a foto pak samostatne nekde vedle v jinym tematu coz?Pipotuning píše:Ty fotky ze srazu určo jo--
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
-
Super nápad Mildo Kolikrát mam fakt dost, když promazávam sekci srazy, kde je pět témat o Mimoni třeba a všude pár příspěvků kvůli fotkám.milosh píše:Sice tady je tema SRAZY ale je v tom myslim dobrej chaos, takze tam by bylo jen info o srazech + pokec o tech uplynulych a foto pak samostatne nekde vedle v jinym tematu coz?Pipotuning píše:Ty fotky ze srazu určo jo--
Takže sem rozhodně pro
330i E90
-
- Administrátor
No muj napad to nebyl, projel jsem toto tema cely a vidim par veci co by tady chybet urcite nemely
-
- Moderátor
já myslim, že ty hry ani nebudou potřeba, ty aspon trošku oživěj IT sekci.já myslim, že ty hry ani nebudou potřeba, ty aspon trošku oživěj IT sekci.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
Koukám mildo že ses poslednídobou nějak rozjel No já osobně bych byl opatrnej, zachvili by se sem mohlo infiltrovat vic OT sekcí, než by bylo zdrávo, myšleno tim brigády nebo hry....jinak fotky ze srazu by byly dobry, ale jenom kdyby je tam nekdo byl ochotnej přidávat....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Administrátor
AhaRudi píše:já myslim, že ty hry ani nebudou potřeba, ty aspon trošku oživěj IT sekci.já myslim, že ty hry ani nebudou potřeba, ty aspon trošku oživěj IT sekci.
-
- Moderátor
hele a co udělat nějaký to smetiště, kam by se mohli přesouvat zbytečný témata o hovně?
VW - Very Wonderful
-
- Moderátor
to by možná stačilo tam přesunout jen tvoje příspěvkyRudi píše:hele a co udělat nějaký to smetiště, kam by se mohli přesouvat zbytečný témata o hovně?
(joke)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
-
- Administrátor
tak foto pridam urcite, smetiste neboli KOŠ urcite udelame, samo by se to tam mazalo treba po mesici, v pokecu je takovych temat hafo..