Mr_xx píše:Popravdě, hlasujete z kamarádství nebo že se vám auto libí?
ty vole takový spekulace
jestli to bylo mířený na mě, tak kamarádů se kterejma jsem pravidelně v kontaktu a znám je i jinak než přes fórum tady není zase tolik, aby nějak moc ovlivnili hlasování
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Luigi dostal hlas, protoze me proste oslovil, majitel me nepodplatil, ani jsem nestravil noc s jeho pritelkyni:)
btw, skoda ze jsem ted v Italii nevyfotil ty petikila, co tam byly k videni:(
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Mr_xx píše:Popravdě, hlasujete z kamarádství nebo že se vám auto libí?
ty vole takový spekulace
jestli to bylo mířený na mě, tak kamarádů se kterejma jsem pravidelně v kontaktu a znám je i jinak než přes fórum tady není zase tolik, aby nějak moc ovlivnili hlasování
jo, treba ja.. ale dal jsem hlas pezoutovi luigi je stara krasna klasika, ale pezo si zaslouzi hlas odvedenou precizni praci
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
Tak já musel dát hlas AUDI. Sice tu má hodně málo fotek ale stačilo to na to abych se jednoznačně rozhodl i když Peugeot neměl daleko... To co s tou AUDInou provedl je prostě nádhera. Více fotek by to chtělo... Není někde další odkaz na tu AUDI?
ano, protože už to nebylo k tématu, bylo to rozděleno, vlákno, které nemá v této sekci co dělat bylo přesunuto do pokecu a člověk, o jehož autech se jednalo, si přál vlákno sazat a stalo se