Který bmw vybrat?
Moderátor: T-O-M
Který bmw vybrat?
Teď budu rušit alfu,tak plánuju na jaře koupit něco jinýho,porát sem přemejšlel co a narazil sem na bmw e30,chtěl bych ho tak do 30 000kč,ale pak sem si všiml e36 za 50-60 000kč.Tak sem si řikal že bych si vzal půjčku a připlatil si na něj.Ale takoví auto za takoví peníze se mě zdá divný,jinak se pohybulou ty ceny výš.Tak su zas u té e30 a myslim že e30 koupim za 30 v lepšim stavu než e36 za 60.Co si o tom myslíte? E30 nebo E36?Chtěl bych 1,8 v týhle cenový skupině.
BMW E34 520i 110kw
E30 bomba auto když víš jak na něj je spolehlivý, jinak 1.8i žádnej dravec, měl sem ho v touringu a časem mě už lezlo krkem jak to nejede, kilo sem měl za 10 sec asi, spotřeba se hejbala kolam 8 litrů, což je na 1.8 celkem dost a to jsem jezdil docela piánko, když seženeš 2.5 tak to bude sice žrát o litr dva víc když pojedeš klídek ale nebudeš to muset tolik vytáčet je to 6 vál celkem slušnym výkonem, samo když na to hamtneš tak poletíš ale taky za 10 už nepojedeš ale to ani s tou 1.8... Jinak e36 za 50-60 nevim nevim, zdá se mi to dost málo a hlavně brát si půjčku na auto je nápad nic moc, jinak kdyby si chtěl přece jen tu půjčku tak ti můžu pomoct po SZ
BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně
IS žere o něco víc než klasická 1.8 ale jinak to taky neni žádnej dravec a hlavně jsou dražší než ta 2.5, jestli uvažuješ na IS tak bych já osobně radši zvolil 2.5 samozřejmně pokud to budeš mít na normální jezdění a na občasný zakravení tak asi IS
dnes sla moje za 30 bez disku bez radia bez dilu
http://tuning-forum.org//////////////// ... hp?t=61963

http://tuning-forum.org//////////////// ... hp?t=61963

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
e36tka bude za ty prachy total mrdka v social vybave,ve spatnem stavu,s slabuckym motorem a jeste spatne opravena bouracka.Pokud chces neco co za to stoji,tak bez s tim kapitalem do E30 , do e36tky to nema cena,kolem 100 se da sehnat slusny kousek e36tky,zas pro nekoho je to slusny kousek a pro me napriklad srot,takze to se ruzni co si kdo pod tou cenou vybavi

jestli beres prumernou cca 11-12 litru ze je hodne ,tak si to nekupuj,a pojistku uz nema vubec cenu resit,si kup nejakou felcku 1.3 a jezdi dokud nebudes mit prachy...

jestli beres prumernou cca 11-12 litru ze je hodne ,tak si to nekupuj,a pojistku uz nema vubec cenu resit,si kup nejakou felcku 1.3 a jezdi dokud nebudes mit prachy...
Audi Coupe Quattro
Kámoš má IS a nežere mu to o moc víc než jak to žralo mě a mě to žralo podle všech jako normální 1.8 měla poctivejch 180 tis. po GO hlavyBrutus píše:Swejky píše:IS žere o něco víc než klasická 1.8...![]()
![]()
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no , do 10ti je to kdyz to moc nehonis a jezdis vetsinou dalky,mesto pocitej ze nemas skoro sanci z 6ti hrnkem,kazdopadne byt tebou du do te e30 325i s dobrou vybavou,jelikoz na e36 to je malo a pak by sis sam klepal na celo co si to koupil , a nepocitej ze za ty penize sezenes neco peknyho v nemecku...sezenes a nasypes balik do toho. kdyz by si mel 2.0 tak budes chtit zachvili 2.5,takze se drz toho a hlavne ty 6tivalce i kdyz maj najezdeny treba 300 a vic tkm tak slapou jako hodinky,pokud se delal pravidelne servis...jurnec píše:No do 10 litrů bych aji spotřebu zkousnul,před tím sem ju taky nepočítal a to sem to dost honil.
Audi Coupe Quattro
Kup si co chceš (já prostě třicítku nikomu doporučovat nebudu,nemám je rád) ale v šestiválu. Ser na povinný,o tolik dražší není a spotřeba taky ne,rozdíl v kvalitce svezení je ale tak markantní že jak zde již padlo bys pak litoval že nemáš šest hrnků. Asi jako já s E21. Poslední dobou jen dumám jak mu zlegalizovat něco pořádnýho protože čtyřválec je prostě na pikaču. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
ISo je takovej kompromis slusnyho svezeni, spotreby a pojistky. Moje jezdilo za 7,5l/100 (mereno do rakouska a zpet, cca 350km a to jsem to mistama mydlil 170
, Vmax 220) Se spotrebou jsem nesel nad 10 at jsem to honil jak chtel. Samozrejme jsem se o nej nalezite staral a ne jen o motor. Kdybych znovu kupoval e30, pak bych se rozhodne rozhodoval mezi IS a 2,5, pac jak tu bylo receno 2,5ka neni zas o tolik nakladnejsi a vykon 171 koni je na tak lehky auto jakou je e30 velice slusny.
Pozor! Ani jedno nesezenes za 30 aniz bys pak do toho dalsich 20tis nenasypal!!! Radeji si jeste par kacek prisetri a kup si zachovalejsi auto s vybavou o ktery se nekdo staral a ne vybehanej pekac.

Pozor! Ani jedno nesezenes za 30 aniz bys pak do toho dalsich 20tis nenasypal!!! Radeji si jeste par kacek prisetri a kup si zachovalejsi auto s vybavou o ktery se nekdo staral a ne vybehanej pekac.
E30 za 30 bude stejná past jako E36 za 60... prostě pokud někdo prodává pěknou E30, nechá si ji zaplatit..
Co se týká motoru, tak jedině 1.8iS nebo 2,5...v žádném případě 2.0 (žere to stejně jako 2,5, povinný je taky stejný a budeš mít skoro o 50ps méně)
Dej dohromady alespoň 50 a seženeš hezkou
Co se týká motoru, tak jedině 1.8iS nebo 2,5...v žádném případě 2.0 (žere to stejně jako 2,5, povinný je taky stejný a budeš mít skoro o 50ps méně)
Dej dohromady alespoň 50 a seženeš hezkou
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Ptáš se na spotřebu při normální jízdě? Vsadim se že první měsíc s tim autem normálně jezdit nebudeš... Taky zálěží jak ten kterej konktrétní kus bude šlapat a samožřejmě tvého stylu jízdy a trasy - město? dálnice? atd. ale držel bych se hodnoty +-10Ljurnec píše:No teď už počítám tak s 50 tis.,než koupit nějakou mrchu,takhle sem se chytl na tu alfu.a teď de z domu.
Kolik si vezme 2,5i při normální jízdě,a kolik když se tomu šlápne?
Naposledy upravil(a) T-O-M dne 19 pro 2007 19:32, celkem upraveno 1 x.