Leštění hliníku
Re: Leštění hliníku
CHlapi, mam cerstve vylesteny kola... Jak se mam o ne starat, aby zese nezasedly? Lakovat nechci...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- Lukáš 325e
hele jakou hrubosti to staci vybrousit predtim nez se to udela tou alu magic pastou? nechci tam rejhy, ale taky aby to hned nezaslo, cetl jsem, ze cim jemnejsi papir tim to min zajde,... a muzu pouzit vybracku? ja jenom ze brouseni mam ted uz po krk, ted sem brachovi brousil komplet naraznik az na plast,....
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
tak sem se ted koukal na diskovery a davali tam do kupi nakou tojotu mr2 a maj tam hnusny litaky a vzal si dratenej kartac celi to tim obrousil pak na to kydnul tekutej pisek a pak mel neco jakoby kotouc ale spis mi to pripadalo jako naky houba a po vylesteni fakt luxus alůe porad tomu nemuzu nak uverit
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky 
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V

-
- Kontaktovat uživatele:
Kolik toho prosim vás vyleštim s tim Alu Magicem? Respektive jak velkou plochu s tím 250 ml balením pokreju?
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Takže na jedno 15kový kolo to jedno balení stačí?máca píše:doceladost velkou,staci ho totizjen trosku na hadr a uz to lestialena metry ti toasi nepovim
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle je ta houba..http://www.a-c.cz/cz/sortiment/f170.htm... píše:nene tohle to urcite nebylo normalni mokrej pisek (neco jako cif ) a filcak to vazne nebyl takovej jakoby houba na miti
vyrábí se různá hrubost dle toho jak moc chces ten povrch vyleštit, ale samotná houba na vyleštění nestačí, je eště potom potřeba to přeleštit kotoučem a pastou jinak budeš mít jemnej povrch ale nebude se lesknout

Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
Neměl by nekdo fotku jak to vypada kdyz se lesti Alu Magicem? A se to hned lesti nebo se musi obrousit trochu... dik
nene to neni ona tohle mi pripadalo jako molitanovi nebo co bylo to naky meky a ten dil byl ve slovenctine tak sem mu nerozumel co to presne bylohrnec09 píše:tohle je ta houba..http://www.a-c.cz/cz/sortiment/f170.htm... píše:nene tohle to urcite nebylo normalni mokrej pisek (neco jako cif ) a filcak to vazne nebyl takovej jakoby houba na miti
vyrábí se různá hrubost dle toho jak moc chces ten povrch vyleštit, ale samotná houba na vyleštění nestačí, je eště potom potřeba to přeleštit kotoučem a pastou jinak budeš mít jemnej povrch ale nebude se lesknout
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky 

- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
leštění a airbrush
Pokud chcete něco kvalitně vyleštit tak můžu doporučit jednoho týpka.Dělá jak laky,airbrush tak leštění.Sice se specializuje na motorky ale umí i auta. http://www.motodesign.tym.cz
Připojuji i foto kola z mé motorky.Je vidět že opravdu umí.Hlavně na to má výbavu,se bez který jsem se s tím doma sral snad týden a on to měl za 2 dny hotový.S lakem za 10 dní.
Připojuji i foto kola z mé motorky.Je vidět že opravdu umí.Hlavně na to má výbavu,se bez který jsem se s tím doma sral snad týden a on to měl za 2 dny hotový.S lakem za 10 dní.
- Přílohy
-
- motodesign (54).JPG (41.05 KiB) Zobrazeno 6696 x
je to lesteno klasickou excentrickou bruskou na vzduchmildatuning píše:Jak tu jsou fotky brouseni toho kridla... je to brouseno excentrickou bruskou a lesticim kotoucem...? Nebo to je nejaka profi lesticka... diky
Opel Astra f 1.4 - prodano
to ne.Já když tam byl tak tam měl takový monstrum něco jak soustruh ale byla to nějaká leštička.Malej kotouč velkej kotouč,chlupatej kotouč no samý kotouče na tom.myslím že kdyby to dělal bruskou tak z toho kolik toho udělá by se asi po...ral.hrnec09 píše:je to lesteno klasickou excentrickou bruskou na vzduchmildatuning píše:Jak tu jsou fotky brouseni toho kridla... je to brouseno excentrickou bruskou a lesticim kotoucem...? Nebo to je nejaka profi lesticka... diky
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
co ten alu magic? nějaká další zkušenost? potřebuju ty vyleštit 1 sadu, tak aby pěkně prokoukla 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jo,tak sadu alu magic je přesně to co moc nedoporučoval ten,co mi leštil kola.Prej to nádherně vyleští ale ýžádná ochcrana a časem začne oxidovat.A chtěj za to šílený prachy.Rudi píše:co ten alu magic? nějaká další zkušenost? potřebuju ty vyleštit 1 sadu, tak aby pěkně prokoukla

abys nedopad jeko já.V domění že ušetřím několik korun.Jsem se do toho pustil sám.A výsledek stál za prd.Spíš než leštěný to bylo šedý.A těch strávenejch hodin broušením a vyhlazováním povrchu a pak leštěním no děs.Takhle sem mu to pak dal,on na to má věci tomu určený a byl klid.A za ty prachy co bych koupil kvalitní brusku nebo vrtačku mě to sfouknul i s lakem na středy kol.Takže jsem neměl co řešit.Ale na to vždy přijdeš,až když se do toho pustíš.Podle něj na opravdu kvalitní leštění musíš mít brusku která má min. 22 000- 30000 otáček.A koukni na ceny za kolik se prodávaj.Plus kotouče,pasty,nějaký jemný brusivo atd.To bys měl vyleštěný 10x.mildatuning píše:prave premyslim nad koupi excentricky ty brusky ... a nevedel jsem jestli to sni pude... pac ona se netoci.. ale dela jen ty kmity.... nebo jeste premyslim nad vibracni.... ale tu na lesteni nejde pouzit..
diky
tady je taky inzerát
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=192104[/url]
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
Používáte na to nějakou techniku???
Já jsem se dal taky do leštění, ale už mě z toho bolej ruce. Před sebou mám obě kola na scooter a kryt variátoru tak bych si to chtěl usnadnit.
Uvažoval jsem jako Ritchma o tomhle stoji, ale s hrubostí třeba 1000 a výš nevím jestli se dají sehnat. Co si mám na to pořídit???

Já jsem se dal taky do leštění, ale už mě z toho bolej ruce. Před sebou mám obě kola na scooter a kryt variátoru tak bych si to chtěl usnadnit.
Uvažoval jsem jako Ritchma o tomhle stoji, ale s hrubostí třeba 1000 a výš nevím jestli se dají sehnat. Co si mám na to pořídit???

minimum je 750 w a nejlepší je vzduchový nářadí kde je až 30 tis otáček.To se ti ale asi nevyplatí kupovatfreerider46 píše:Používáte na to nějakou techniku???