Auto týdne - 7.kolo - hlasování

Vyberte každý týden z 5 aut to nejlepší

Moderátor: Eiffel

Zamčeno

Hlasuji pro:

BMW E36 by Kvidas
36
14%
BMW 320i by Máca
140
53%
Seat Leon by Patax
87
33%

Celkem hlasů: 263

patax

Příspěvek od patax »

waci píše:
Tom_ píše:
waci píše: mrdka serie :?: ..... s tažným.... :smich:
poradim ti, kdyz se ti tyhle auta nelibi,tak tu nepis hovna a neprispivej,nebo lip tady ani nechod,jelikoz me furt prekvapuje velke ocekavani nekterych jedincu kteri uvidi tuning v nazvu :wink:
nelíbí :savle: a hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.
To je vidět, že se v autech vůbec nevyznáš. Cupra není žádná obyčejná sériovka v testech porazila B3 na hlavu! Bavoráka, který je 5x za rok porouchanýv servisu bych nechtěl ani zadarmo :nono:

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

uznávám že mácovo báwo je pěkný ale mě bmw nic neřiká krom těch nejnovějších,takže hlas dávám seatu páč to asi bude drak a jsem zvědav jak to bude vypadat na 19''

patax

Příspěvek od patax »

Takeshi píše:uznávám že mácovo báwo je pěkný ale mě bmw nic neřiká krom těch nejnovějších,takže hlas dávám seatu páč to asi bude drak a jsem zvědav jak to bude vypadat na 19''
Takhle: Obrázek

Hondzik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hondzik »

pro mě je jasný favorit E30, takže tam má hlas 8)
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

to sem se dostal do trojky :lol:

Jinak urcite Maca mam li bejt fer - krevni skupina, navic jeho cabro je krasny. nazivo bomba. Co me nesedi sou mracitka

Leone - me tyhle novodoby vajicka na kolech nic nerikaj. ale musi to jet jak urvany ze řetezu to jo 8)

dik za (o)hlasy :wink:
Obrázek
3er

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

JEKL píše:Kvidas... netušíte někdo co to je za tu druhou písničku v tom videu ??? Díky
uz fakt netusim. je kousek z nakyho setu..a uz si nevzpomenu odkud ,kde to hledat :wink:
Obrázek
3er

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Já to věděl já to věděl :) ... teď už to nepustíme :) :) :)

Jedem Leon jedem kura.... 8)

patax

Příspěvek od patax »

Kvidas píše:to sem se dostal do trojky :lol:

Jinak urcite Maca mam li bejt fer - krevni skupina, navic jeho cabro je krasny. nazivo bomba. Co me nesedi sou mracitka

Leone - me tyhle novodoby vajicka na kolech nic nerikaj. ale musi to jet jak urvany ze řetezu to jo 8)

dik za (o)hlasy :wink:
Samozřejmě je to otázka vkusu (bmw je klasika), ale co se týká motoru, tak každý zasvěcený ví, co se skrývá pod kapotou Cupry 8)

kujon
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto týdne - 7.kolo - hlasování

Příspěvek od kujon »

milosh píše:
BALI píše:kujon:tažný je tam kvuli karavanu :wink:
no kabrio aby tahalo karavan to jsem nevidel :roll:
na to jsou snad jiny auta ne?
taky mě to přišlo divný..
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

BALI

Příspěvek od BALI »

fakt :D někde najdu foto
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

MComb

Příspěvek od MComb »

Zase hádky co je a co není tuning... Pořád dokola... :roll:

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

BALI píše:fakt :D někde najdu foto
kdo neveri at at tuning sraz nekdy beží :lol: 8)
Obrázek
3er

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Patax a mas ho tam. :D 8)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

MComb píše:Zase hádky co je a co není tuning... Pořád dokola... :roll:
sry ale demence nekterych lidi ,kteri to budou furt a furt vytahovat dokola nezna mezi, na to nejde nereagovat...

waci : co to zase meles za sracky? ty si s tim pokoj snad nedas, ja nehlasoval a jen rekl svuj nazor a ty mi tady cpes pod nos ty tvoje blitky . Ja si pokojicek polepovat leonem nebudu,z toho sem vyrost ale u tebe bych to zpochybnil. Ja se otocim za obouma autama . A rikat ze nejaky auto strci druhe auto do kapsy zaparkovany je dalsi sracka vypocena tvym mozeckem (pokud nejaky mas) ty znalce aut....
tak byt tebou tak se zdrzim komentare,delas tady ze sebe hnupa :roll: :roll: :wink:
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 07 led 2008 18:35, celkem upraveno 1 x.
Audi Coupe Quattro

patax

Příspěvek od patax »

Kvidas píše:
BALI píše:fakt :D někde najdu foto
kdo neveri at at tuning sraz nekdy beží :lol: 8)
Cupra má prostě tuning už výroby a nevím proč to kur... nějakým amatérským tuningem Značkový a originální tuning je určitě kvalitnější než to plácat nějakýma plastama :nono:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

no tywe jasně že bramboráka ale jakýho :?

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Takze svym hlasem pro Macu jsem vyrovnal stav...Jedem Maco jedem....Bawo je super,koupil bych lepcejsi kolesa a bude super...dokonce ani ty mracidla mi tam nevadej,a pritom jsem je vzdycky nesnasel.
R33 GTST Mspec2 '97

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

T-O-M píše:no tywe jasně že bramboráka ale jakýho :?
Macu macu.. prece nenechame vyhrat lidové vozitko :D
Obrázek
3er

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

A nebo radsi me 8) 8) at se tam necitim s tema procentama tak zaostale :lol: :lol: only/joke/
Obrázek
3er

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Kvidas píše:A nebo radsi me 8) 8) at se tam necitim s tema procentama tak zaostale :lol: :lol: only/joke/
Nebejt tam Macovo Bawo a nejaka mrdka,tak vyhrajes.Coupe je taky super,a i ted bych ho bral vic nez Leona,u kteryho by mi vsichni koukali,jestli nevezu na zadnim sedadle deti do skolky.
R33 GTST Mspec2 '97

cupr

Příspěvek od cupr »

nelíbí :savle: a hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.[/quote]

Ty auta k sobě možná nebyly štastně zvoleny,ani nemá cenu řešit jestli má rád někdo Seaty nebo BMW,ale tvrdit že Cupra je nudná serie,je slušně řečeno poňěkud zcestné :nono: Ale to že se člověk otočí za relativně nenápadnou E30 a navíc ještě Cupru strčí do kapsy(nevím v jakém ohledu to bylo míněno - žádný mě nenapadá,pokud nechci být ironický) je choromyslnost 8)
Seat Leon 1M ... Motor Code BAM ...

patax

Příspěvek od patax »

Kvidas píše:
Lidové vozítko, které ve WTTC nedá bavorákům spát? A ta Cupra má k WTTC 100x blíž než ty Vaše brambory, bez urážky :D

cupr

Příspěvek od cupr »

patax píše:
Kvidas píše:
Lidové vozítko, které ve WTTC nedá bavorákům spát? A ta Cupra má k WTTC 100x blíž než ty Vaše brambory, bez urážky :D
Přesně tak :)
Seat Leon 1M ... Motor Code BAM ...

Mickael

Příspěvek od Mickael »

cupr píše:nelíbí :savle: a hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.
Ty auta k sobě možná nebyly štastně zvoleny,ani nemá cenu řešit jestli má rád někdo Seaty nebo BMW,ale tvrdit že Cupra je nudná serie,je slušně řečeno poňěkud zcestné :nono: Ale to že se člověk otočí za relativně nenápadnou E30 a navíc ještě Cupru strčí do kapsy(nevím v jakém ohledu to bylo míněno - žádný mě nenapadá,pokud nechci být ironický) je choromyslnost 8)[/quote]
Stastne zvoleny nebyli urcite.Tak kazdemu vyhovuje neco jineho.Od toho se vyrabi tolik aut.Treba ja bych bral vic kabrio bavora,ponevadz je to paradicka,vitr ve vlasech :lol: ,proste vic lidi se za nim otoci kdyz uz se to tak rika.Treba u Leona by mi vadilo,ze to vypada jak rodinne auto.Ale zas na druhou stranu bych s nim mohl klidne jezdit za 5-10 let,az tu rodinu skutecne mit budu.Ale ja myslim ze tuning je o upravach,a toto je tuning forum,a proto by se v aute tydne meli cenit upravy.Nerikam ze Leon je nudna serie jako nekdo tady,ale upravy jsou minimalni.
R33 GTST Mspec2 '97

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Jo jen to tu vyreste,zase zacina XY sracek,uz se tesim jak tu budou naskakovat stranky o nicem :roll:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

waci píše:
patax píše:
waci píše: nelíbí :savle: a hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.
To je vidět, že se v autech vůbec nevyznáš. Cupra není žádná obyčejná sériovka v testech porazila B3 na hlavu! Bavoráka, který je 5x za rok porouchanýv servisu bych nechtěl ani zadarmo :nono:
Jen jestli ten baworák není v tom servisu tak 7x do roka. Protože tam tahá seaty :smich2:

Jinak v autech se vyznám. Takže to, že ta cupra porazila starýho passata na hlavu mě moc nepřekvapuje :(
ty srovnavas passata s bmw B3 od alpine :?: :?: :?: :? :? :?
Audi Coupe Quattro

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

prdele to si nemuzu ani rejpnout aniž by nezacal nakej flame? :D :hmm:

lidi neblaznete

jinak Mickael : dik :plaz:
Obrázek
3er

patax

Příspěvek od patax »

Kvidas píše:prdele to si nemuzu ani rejpnout aniž by nezacal nakej flame? :D :hmm:

lidi neblaznete

jinak Mickael : dik :plaz:
Některý řeči jsou tu zbytečný, ale souboj s Mácou je docela atraktivní, ne? A vo to go :)

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

hlavne uz prestante citovat :roll:
HONDA CIVIC 8G

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

já ne. to ty jsi napsal že cupra porazila B3. A B3 je přece starej passat...
:smich: :smich2: :smich2: no me jebne,este nakonec sem to psal vsechno ja ze leon porazil B3jku :smich2: :smich2: . No rekl bych ze tady neni vubec rec o passatu ale o bawu, ale ty se vyznas vlastne :lol: :lol: :lol: :smich2:
Audi Coupe Quattro

Zamčeno

Zpět na „Auto týdne“