cupr píše:nelíbí

a hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.
Ty auta k sobě možná nebyly štastně zvoleny,ani nemá cenu řešit jestli má rád někdo Seaty nebo BMW,ale tvrdit že Cupra je nudná serie,je slušně řečeno poňěkud zcestné

Ale to že se člověk otočí za relativně nenápadnou E30 a navíc ještě Cupru strčí do kapsy(nevím v jakém ohledu to bylo míněno - žádný mě nenapadá,pokud nechci být ironický) je choromyslnost

[/quote]
Stastne zvoleny nebyli urcite.Tak kazdemu vyhovuje neco jineho.Od toho se vyrabi tolik aut.Treba ja bych bral vic kabrio bavora,ponevadz je to paradicka,vitr ve vlasech

,proste vic lidi se za nim otoci kdyz uz se to tak rika.Treba u Leona by mi vadilo,ze to vypada jak rodinne auto.Ale zas na druhou stranu bych s nim mohl klidne jezdit za 5-10 let,az tu rodinu skutecne mit budu.Ale ja myslim ze tuning je o upravach,a toto je tuning forum,a proto by se v aute tydne meli cenit upravy.Nerikam ze Leon je nudna serie jako nekdo tady,ale upravy jsou minimalni.