Martas píše:hranatá světla hranatý auto??apsolutně nechápu co řešíš..
škoda favorit....první fotky
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: škoda favorit....první fotky
Optimismus pramení z nedostatku informací 
Nech ty světla po stranách jako zapuštěný, to by bylo asi mnohem lepší než teď o 10 cm zkracovat blatník.
Jenom je škoda, že s takovou věcí těžko vyjedeš do provozu....
Jenom je škoda, že s takovou věcí těžko vyjedeš do provozu....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
svetla nesvetla verim, ze se s tim poperes pac je videt, ze ses fakt hodne sikovnej a treba se od tebe v budoucnu dockame projektu jako treba od ak47... kazdopadne ti patri diky za po dlouhy dobe jeden topic co fakt patri na tf a o cem by to tu vlastne melo bejt... takze GL
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
me to pripomina fiata... ze predu.. a propo co motor? kdyz uz to bude "pekelne "vypadat tak at to uz i jede ne?
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
Martas píše:bude se decentrně mračit a dodělávat maska aby to sedělo kolem světel a zadělávat ta díra na topení
svět dospělých je pro mne záhadou......
No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Ale všímáte si toho? Jak byl každej kdo měl zavařené kliky před 2 - 3 lety hustej a cool a ja nevim co a dneska kdo má zavařené kliky je kar a komplikuje si život
jakoby ta naše tjůnynk dženerejšn dospěla 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
me odesel vetrak na topeni a nic horsiho jsem nezazil,jeste k tomu tmavsi skla a proste nemas sanci v zime neco videt ,takze jestlti to nekdo udela dobrovolne je u me blazenBeaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
Tak jako to větrání se dá upravit aby sálo odjinud. Ale fakt chci vidět jak s tim bude jezdit po silnici, možná má kliku na policajty ale jak ho chytěj tak je v háji. Možná někde na vesnici je to jedno ale třeba v Praze by s tim jezdil jen sebevrah. Mlaďas v otuněném favoritu, to je pro poldy pěkný špek. A vůbec auto bez technický! Tě taky můžou zavřít.
Tenhle hnus bude jezdit jen na vleku...alespoň v to doufám, nerad bych, aby do mně něco podobnýho vrazilo a já měl plný auto trsátek na kytaru a jako třešničku na dortu vyjádření z pojišťovny, že za tohle megahustý fáro odmítá plnit. 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim, ta svetla se mi nelibi, chapu, kdybys mel absenci cire optiky na facko, ale ta se dela... tak bych nechala svetla puvodni.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
topení se dá vést jen jinudy.Já to prvně napsal tak, že když už chce styling, kterej nikam nevede, tak může rovnou zavařit i otvor pro topení.Ale na topení bych nehrabal, stačilo mi, když mi jednou auto přestalo v zimě topit a jel jsem se zamlženým předním sklem, který jsem furt zevnitř matlal, abych něco viděl....Beaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
svět dospělých je pro mne záhadou......
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
vsak te nikdo nenuti se tohodle topicu ucastnitSPEEDY píše:Já teda ani moc neMComb píše:To je boj tady... Jsem zvědavej na finále...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
vidis, takze ses zvedavejSPEEDY píše:To je metafor, voekrulis píše:vsak te nikdo nenuti se tohodle topicu ucastnitSPEEDY píše:Já teda ani moc ne
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim,ze to bylo pekne favo,kdyz uz k tomu prilozil flexu a Cočko,tak to byl hnus,ale myslel jsem original favo,ze je zase domrseny jak to jen jde.chico píše:zatim to pekne favo nebylo a ted uz nebude tim tuplem ...nektere detaily se mi libi ale jako celek divneMirek999 píše:Tomu autu uz nic nepomuze,uz je to proste dalsi zkurvene pekne facko v CR.
Optimismus pramení z nedostatku informací 
Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvou
modrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu 
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 
takovej eště nejezdícrazyape píše:ŽůžovouPatrick13 píše:Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvoumodrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 
RS jako co? RustSchrott?Patrick13 píše:takovej eště nejezdícrazyape píše:ŽůžovouPatrick13 píše:Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvoumodrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu
ne já bych volil třeba oranžovou????,bo třeba modrou ale uplně světloučkou bo černou ty foe to by byla pecka
![]()
![]()
Favorit RS
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd