Internet od UPC přes modem
Moderátor: Rudi
- Sova
Tu možnot bohužel nemám, zjistil sem že v místě mého bydliště není dostupnýmeexiko píše:pokud máš možnost tak jdi do UPC, mam od něj internet už 3roky (dřív to byl Karneval) a nemužu si na ni stěžovat, za tu dobu mi to spadlo asi jenom jednou. za pětikilo slušná rychlost + neomezenej limit pro stahování

Cléon & Fonte
škoda no, holt je prostějov malý město, ještě je jedna možnost, u nás v plzni máme vlastní Komunitní počítačovou síť PilsFree. Tady si o tom můžeš něco přečíst http://www.pilsfree.net/ Pár kamarádů to má a prej pohoda. Ale moc tomu nevěřim že něco podobnýho v prostějově mít budete. zkus se poptat
Re: Internet od UPC přes modem
Jakto,ze neresi???Musi mit pevnou linku od O2..Ondras píše:Jo radiokomunikace, ale neřešíš nic s Telefonicou. Nicméně jak jsem se díval, tak Prostějov smůla.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak která služba. ADSL Premium (jiné ADSL od nich nemá smysl) je čistě jejich záležitost. V okamžiku připojení zcela rušíš smlouvu s O2. Nastuduj si.JirkaT píše:Jakto,ze neresi???Musi mit pevnou linku od O2..![]()
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Hochu,hochu...Ondras píše:Jak která služba. ADSL Premium (jiné ADSL od nich nemá smysl) je čistě jejich záležitost. V okamžiku připojení zcela rušíš smlouvu s O2. Nastuduj si.JirkaT píše:Jakto,ze neresi???Musi mit pevnou linku od O2..![]()

Pisu,ze musi mit pevnou linku od O2,jinak si nevrzne...
Nebo u Vas Bluetone tahaji kabely a maji sve rozvody???

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Achjo. Z mého pohledu to jsou dráty Radiokomunikací. Odkud je vzali mám tak nějak v paži. Platím je je Radiokomunikacím. V mé lokalitě není zřízení ADSL Premium vázáno na vlastnictví pevné linky O2 (dokonce se před zřízením pevná od O2 ruší, pokud ji máš). A ano, u nás mají Radiokomunikace krom kabelů a linek pronajatých i linky vlastní. Stačí?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To se nám někdo ale rozlítilJirkaT píše:Pochopis to uz konecne???

Možná na Liberecku. Nikoli např. u nás, kde mají Radiokomunikace vlastní či pronajaté linky. S O2 skutečně naprosto nic neřešíš.JirkaT píše:Radiokomunikace ti zridi sluzbu,ale na stavajici lince!!!
Takze nez budes neco chtit od radiokomunikaci,musis mit pevnou linku/pro blbce!/
nezbývá mi než souhlasit s Ondrasem, existujou opravdu už pár let na trhu ADSL služby, kde si pronajmou např. Radiokomunikace určitej úsek a tam není podmínkou při zřízení mít pevnou linku, prostě jede ti ADSL bez něho!
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mama UPC Classic uz cca 4 roky, jede celkem to stabilne, momentalne mam na necely pul rok 10/2 Mb/s za 800kc, pac kazdy pul rok vyhrozujem vypovedi a oni proti tomu tlaci ceny dolu a rychlost nahoru
Jsem na to se sousedem a plati pulku z normalci ceny, omezeni nemam(e)
Rychlost stahovani je z rychlych servru je pres 1MB/s, coz odpovida rychlosti, vypadky zaznamenavam minimalne a to vetsinou jako problem u me na routeru, ktery potrebuje za cas restart, od nich jsou vypadky, jen kdyz se dela neco se siti...
Pro me tedy nic vyhodnejsiho zatim neexistuje
a UPC muzu doporucitm, a lidi z jine casti Prahy co znam s UPC problemy nemaji, krom telefonicky podpory..., ta je na tom posledni dobou HODNE spatne a je problem se behem jedne-dvou hodin cekani spojit s operatorem... 
Jsem na to se sousedem a plati pulku z normalci ceny, omezeni nemam(e)

Rychlost stahovani je z rychlych servru je pres 1MB/s, coz odpovida rychlosti, vypadky zaznamenavam minimalne a to vetsinou jako problem u me na routeru, ktery potrebuje za cas restart, od nich jsou vypadky, jen kdyz se dela neco se siti...
Pro me tedy nic vyhodnejsiho zatim neexistuje

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
mam UPC driv v pohode... ale tedka se hodne sere ping.. hlavne vecer.. skace to od 60-100ms
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na to mi na obchodní lince poradili trik. Kontaktovat je FAXem. A ono to fungujeBordel píše:... ta je na tom posledni dobou HODNE spatne a je problem se behem jedne-dvou hodin cekani spojit s operatorem...

já jsem využil internetový dotazník a odpověď jsem měl hned druhý den (sobotu) v mailuOndras píše:Na to mi na obchodní lince poradili trik. Kontaktovat je FAXem. A ono to fungujeBordel píše:... ta je na tom posledni dobou HODNE spatne a je problem se behem jedne-dvou hodin cekani spojit s operatorem...
jinak kvalita v poho, jak už bylo zmiňováno, sem tam (1x za měsíc) krátkodobý výpadek, ale jinak bez problémů
TOYOTA CELICA ST165 & ST205