Nu, tak jsem se ráno pokochal krabicí z mé Sonky, zase mi stoupnul adrenalín a před chvíli mi volal kámoš z práce, že zjistil, kdo tu noc vykrádal auta. Takže na 80% znám pachatele.smile4me* píše:To mám taky v plánu. Pokud zjistím, kdo mi likviduje auto, počkám si, až se setmí, vezmu nějakýho kámoše, odchytnu si toho hajzla a hurá s nim do lesa. Jen ještě zjistit, kterej to je.vittorio píše:sousedi sou svine protoze chodej s klickama, ja dokonce vim kdo to dela ale dokaz to ze jo.mam auto jak omalovanky, silueta himalaji..
nejhorsi jsou kamaradi, takovy ti v uvozovkach...kamosovi vybrali muziku z golfa, vi kdo, vi kdy, parkrat se kvuli tomu porpali ale co nadelas kdyz nemas dukaz, v tomhle se na PCR nemuzes obracet, zavrit do sklepa a tyrat dokud neprizna barvu
Kdybych já věděl, kdo to dělá, tam mu skočím na jeho káru za bílého dne a zadupu mu střechu až na sedačky.
Auto nemaj a i kdyby měli, tak kdybych ho roz.jebal, tak ho to asi srát nebude, pač je to cca 19-ti letý feťáček z pasťáku.
Jaký vynucovací prostředek doporučíte? O víkendu se půjdu projet po našem krásném městě, takže musím ještě najít tažné lano.