Nic? Já toho teda vidim docela dost Ty přídavný světla to je otřes, křivě nalepený samolepky, prazvláštní kapota a ty zámky na zadních dveřích, to je taky kapitola sama pro sebe A jestli to teda má na závody, tak nevim proč tam není 16V.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
kujon píše:Jako nic proti, ale chudák 106ka Aspoň že to není s16, to bych asi oplakal
myslím že majtel to nemá na výstavu v tuning cupu
řekl bych že to používá úúúplně na něco jiného
na tuning cup to fakt nee, on je zastancem spíš zavodu, zatim to je hlavně pro radost, ted by měli přibejt skořepiny, bude se dodělávat interier a lakovat se kapota a nárazníky
kubajzsemily píše:jo a ty přidavný světla jsou kvuli tomu že jezdit se jezdí hlavně v noci, menší provoz a je vidět do zatáček, origo světla prostě nestačej
o amaterskych zavodech toho moc nevim, ale to se snad nejezdi v normalnim provozu, nebo to je nejakej rychlej a zbesilej ridic co lita v provozu?
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
žádný zavody se zatim nejezděj i když se už něco malo planuje, ve městě se stim taky nelítá, ale normal mimo město jen tak pro radost, je tu v okolí i par pěknejch kopečku kde je novej asfalt, tak to je docela v poho
kubajzsemily píše:žádný zavody se zatim nejezděj i když se už něco malo planuje, ve městě se stim taky nelítá, ale normal mimo město jen tak pro radost, je tu v okolí i par pěknejch kopečku kde je novej asfalt, tak to je docela v poho
no nevim teda, mesto nebo okreska, myslim, ze tihle "zavodnici" nemaj absolutne co delat na silnicich, chapu, ze tam do roka potka asi dve tri auta, ale o to je to vic zradnejsi, stokrat nic, tudiz nic necekas a pak kdyz po stoprvni potkas auto je z toho akorat dalsi havarka do televiznich novin
pravě proto se jezdí když je tma a předem si člověk v klidu to misto projede, nelítá se na hranici člověk se ma taky rád, zase tak velkej bezmozek to není
kubajzsemily píše:pravě proto se jezdí když je tma a předem si člověk v klidu to misto projede, nelítá se na hranici člověk se ma taky rád, zase tak velkej bezmozek to není
no i tak, az se nejakej Venca bude vracet domu a neco vyleti ze zatacky, porad mi prijde nejlepsi si zajet na amaterske zavody, nejenze mam se s kym pomerit, ale vubec to zajisteni trate, casomira atd... porad mi to prijde milionovy oproti "rezani" zatacek nekde hornim a dolnim prdelovem
kujon píše:Nic? Já toho teda vidim docela dost Ty přídavný světla to je otřes, křivě nalepený samolepky, prazvláštní kapota a ty zámky na zadních dveřích, to je taky kapitola sama pro sebe A jestli to teda má na závody, tak nevim proč tam není 16V.
Někdo ujede i s 14kou S16ce ,jinak ty přídavný halogeny bych sundal a dal bych tam origo přídavný do nárazniku,protože svítěj moc dobře ,rám je moc pěknej
kujon píše:Nic? Já toho teda vidim docela dost Ty přídavný světla to je otřes, křivě nalepený samolepky, prazvláštní kapota a ty zámky na zadních dveřích, to je taky kapitola sama pro sebe A jestli to teda má na závody, tak nevim proč tam není 16V.
Někdo ujede i s 14kou S16ce ,jinak ty přídavný halogeny bych sundal a dal bych tam origo přídavný do nárazniku,protože svítěj moc dobře ,rám je moc pěknej
Někdo kdo jí má ovšem polazenou jinak s těma mlhama souhlasim, mám je taky (jako přídavný dálky) a svítí to parádně, nevim proč tam cpát tyhle obrovitánský placky.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd