Povinné ručení
Moderátor: Idaho
Povinné ručení
Nabízím pov. ručení pro osobní automobily se 40% slevou!
Jedná se o ČPP - česká podnikatelská pojišťovna
Kdo by měl zájem o uzavření pojistky nechť mne kontaktuje v SZ nebo mailem na grasar-ibs@seznam.cz
Pro orientaci uvedu základní sazbu a cenu, která je po slevě!
Osobní automobil do celkové hmotnosti 3500kg se zdvihovým objemem válců motoru:
_________________SPECIÁL PLUS____SPECIÁL PLUS
---------------------------základní sazba----------po slevě
:arrow: do 1000ccm................2645,-.....................1587,-
:arrow: 1000-1250ccm............3520,-.....................2112,-
:arrow: 1250-1350ccm............3850,-.....................2310,-
:arrow: 1350-1650ccm............4980,-.....................2988,-
:arrow: 1650-1850ccm............5450,-.....................3270,-
:arrow: 1850-2000ccm............8400,-.....................5040,-
:arrow: 2000-2500ccm............8915,-.....................5349,-
:arrow: nad 2500ccm.............11850,-....................7110,-
:arrow: připojištění čelního skla (plnění 15000,-) - spoluúčast 500,-
je za 400,- ročně!!..
Na havarijní pojištění sleva 50%!!
Nikomu nenutím - NABÍZÍM!
Jedná se o ČPP - česká podnikatelská pojišťovna
Kdo by měl zájem o uzavření pojistky nechť mne kontaktuje v SZ nebo mailem na grasar-ibs@seznam.cz
Pro orientaci uvedu základní sazbu a cenu, která je po slevě!
Osobní automobil do celkové hmotnosti 3500kg se zdvihovým objemem válců motoru:
_________________SPECIÁL PLUS____SPECIÁL PLUS
---------------------------základní sazba----------po slevě
:arrow: do 1000ccm................2645,-.....................1587,-
:arrow: 1000-1250ccm............3520,-.....................2112,-
:arrow: 1250-1350ccm............3850,-.....................2310,-
:arrow: 1350-1650ccm............4980,-.....................2988,-
:arrow: 1650-1850ccm............5450,-.....................3270,-
:arrow: 1850-2000ccm............8400,-.....................5040,-
:arrow: 2000-2500ccm............8915,-.....................5349,-
:arrow: nad 2500ccm.............11850,-....................7110,-
:arrow: připojištění čelního skla (plnění 15000,-) - spoluúčast 500,-
je za 400,- ročně!!..
Na havarijní pojištění sleva 50%!!
Nikomu nenutím - NABÍZÍM!
mirek
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povinné ručení
special plus - 50/50
super plus - 100/100
super plus - 100/100
-
- Kontaktovat uživatele:
a jak to funguje? přemýšlí jak nejvýhodněji pojistit auto přítelkyně...fufu píše:...... a ještě lepší cenu dostanete, když dáte jako pojistníka důchodcejá mám auto psaný na sebe, ale jako pojistníka jsem uvedl otce (a ten je v důchodu) a platím na BMW 2.0l - 4.000,- Kč
EDIT: je z prahy a je mladá...
Naposledy upravil(a) mawe-ric dne 10 bře 2008 14:42, celkem upraveno 1 x.
Mazda 323F BG- parts for sale
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
já to mam jako fufák... akorát jako pojistitele mam mácu kterej bydlí navesnici 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
podle objemu protože to tak je v zákoně 
podle toho kolik člověku je protože staší lidi maj podle statistik míň nehod, ale zas je to dobrý v tom že napíšeš jako pojistníka třeba jednoho z rodičů a máš to levnější

podle toho kolik člověku je protože staší lidi maj podle statistik míň nehod, ale zas je to dobrý v tom že napíšeš jako pojistníka třeba jednoho z rodičů a máš to levnější

podle kw to jde takywaci píše:zajímavý ceny![]()
Ale to rozdělení mě pořád nejde do hlavy. Proč je to podle objemu motoru???????????????????????????????????
V dnešní době může mít nová 1,2 větší výkon než starší 1,8. Proč nikoho nezajímá kdo s autem jezdí??? Kolik mu je. kolik dostal pokut. atd atd atd.....
Kooperativa to jeden čas měla dělený na ženský a mužský. Jenže to musela zrušit, protože to prý bylo diskriminační....
Žijeme vážně ve zkurvený zemi....![]()
![]()
MirekG: To není nic osobního proti tobě

to dělení ženy , muži - to je diskriminační dle EU, proto se to muselo zrušit od 1.1.08.
jinak věk se zohledňuje u dost pojišťoven taky, jen u některých to jde obejít
podle kw to dělá pouze wuestenrotwaci píše:vím že to kooperativa dělá i podle kW a myslím že i podle toho věku. Ale je zajímavý, že to už diskriminační není. Někdo by se mohl soudit, že jen kvůli tomu že je mladší než někdo jiný, musí platit víc.
Jsem rád že jsme v EU, ale některý věci prostě nikdy nepochopím...
buď rád, vždyť se toho dá využít.... kdyby byla jedna sazba je to naprd...waci píše:vím že to kooperativa dělá i podle kW a myslím že i podle toho věku. Ale je zajímavý, že to už diskriminační není. Někdo by se mohl soudit, že jen kvůli tomu že je mladší než někdo jiný, musí platit víc.
když bude pojistník jeden z rodičů nebo ještě lépe nějaká babička z venkova tak to dělá slušný prachy....
tady modelová situace:
auto 1,6l, r.v. 2000, v Praze
rok narození pojistníka - cena
1987 - 5140 Kč
1963 - 3427 Kč
to samé třeba u nás v Libočanech
1987 - 3672 Kč
1963 - 2448 Kč
jop přesně tak...auto ti koupí třeba praděda a bude ti platit pojistkubiker píše:sem netusil,ze muze bejt pojistnik osoba, ktera to vozidlo nevlastni.cili karu muze pojistit muj pradedecek 99let z Vědropychů u Preloče, kde jsou 4 baraky a 2 stali obyvatele?

ale pozor...už jsem slyšel že nějaká pojišťovna to bere podle věku nejmladší osoby, která má možnost auto řídit - od toho ruce pryč
tak to nee-ja myslel ze auto je papirove na me a pradeda ma rucoŠubi píše:jop přesně tak...auto ti koupí třeba praděda a bude ti platit pojistkubiker píše:sem netusil,ze muze bejt pojistnik osoba, ktera to vozidlo nevlastni.cili karu muze pojistit muj pradedecek 99let z Vědropychů u Preloče, kde jsou 4 baraky a 2 stali obyvatele?
ale pozor...už jsem slyšel že nějaká pojišťovna to bere podle věku nejmladší osoby, která má možnost auto řídit - od toho ruce pryč

direct to jeŠubi píše:jop přesně tak...auto ti koupí třeba praděda a bude ti platit pojistkubiker píše:sem netusil,ze muze bejt pojistnik osoba, ktera to vozidlo nevlastni.cili karu muze pojistit muj pradedecek 99let z Vědropychů u Preloče, kde jsou 4 baraky a 2 stali obyvatele?
no tak to myslim...biker píše:tak to nee-ja myslel ze auto je papirove na me a pradeda ma rucoŠubi píše:jop přesně tak...auto ti koupí třeba praděda a bude ti platit pojistkubiker píše:sem netusil,ze muze bejt pojistnik osoba, ktera to vozidlo nevlastni.cili karu muze pojistit muj pradedecek 99let z Vědropychů u Preloče, kde jsou 4 baraky a 2 stali obyvatele?

pojistník může být různý od vlastníka i držitele vozidla
navíc pokud je ještě auto starší 8 let ...Šubi píše:no tak to myslim...biker píše:tak to nee-ja myslel ze auto je papirove na me a pradeda ma rucoŠubi píše:jop přesně tak...auto ti koupí třeba praděda a bude ti platit pojistku
ale pozor...už jsem slyšel že nějaká pojišťovna to bere podle věku nejmladší osoby, která má možnost auto řídit - od toho ruce pryčto byl příklad
pojistník může být různý od vlastníka i držitele vozidla

dál je fajn pokud máte škodovku, atd. atd.
Každá pojišťovna má jiný výhody, neboli -co člověk a auto , to jiná vhodná pojišťovna
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale stejne je to zavisly na objemu...Pet píše:podle kw to dělá pouze wuestenrotwaci píše:vím že to kooperativa dělá i podle kW a myslím že i podle toho věku. Ale je zajímavý, že to už diskriminační není. Někdo by se mohl soudit, že jen kvůli tomu že je mladší než někdo jiný, musí platit víc.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Jakou výhodu oproti jiným pojišťovnám budu mít, budu-li pojištěn u ČPP?MirekG píše:No a proto je to co já nabízím výhodné pro všechny mladé a z velkých měst co nemají žáden bonus nebo se špatně přihlíží k jejich věku... Jen se přiznejte kolik z vás platí víc než já uvadím...
Je pravda že spousta pojišťoven využívá neinformovanosti obyvatel a pak na nich rýžuje peníze!!..
cenu.honzeeek píše:Jakou výhodu oproti jiným pojišťovnám budu mít, budu-li pojištěn u ČPP?MirekG píše:No a proto je to co já nabízím výhodné pro všechny mladé a z velkých měst co nemají žáden bonus nebo se špatně přihlíží k jejich věku... Jen se přiznejte kolik z vás platí víc než já uvadím...
Je pravda že spousta pojišťoven využívá neinformovanosti obyvatel a pak na nich rýžuje peníze!!..
mirek
A až Vám někdo auto naboří,tak vymáhat pojistné plnění můžete na hlavním nádraží..jako ČPP opravdu ne..MirekG píše:cenu.honzeeek píše:Jakou výhodu oproti jiným pojišťovnám budu mít, budu-li pojištěn u ČPP?MirekG píše:No a proto je to co já nabízím výhodné pro všechny mladé a z velkých měst co nemají žáden bonus nebo se špatně přihlíží k jejich věku... Jen se přiznejte kolik z vás platí víc než já uvadím...

=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je pravda , že u ČPP byl problém s likvidacemi., ale to už je rok a půl zpět. Vyměnili celý management a o dost zlepšili služby.