Jakoze kola gut.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jakoze kola gut.
Mě se líbí a hlavně je bude mít hodně málo lidíMComb píše:Mě se ty kola na té Astře vůbec nelíbímilosh píše:zviratko good samozrejme opliku neni nikdy dostAle věc majitele...
Já vím. Jen když jsi vybíral tak jsi ukazoval 4 druhy kol a tyhle mě pasovali nejmíň. Ale hlavně, že se líbí tobězviratko píše:Mě se líbí a hlavně je bude mít hodně málo lidíMComb píše:Mě se ty kola na té Astře vůbec nelíbímilosh píše:zviratko good samozrejme opliku neni nikdy dostAle věc majitele...
a to je pro mě důležitější
Vtipný bylo že sem si leh na sedačky, že si budu rukou mačkat plyn a poslouchat odkud to jde. Podíval jsem se dopředu před střední tlumič, stlačil plyn a jak sem ho pustil tak to začlo střílet, tak sem se kouknul odkud šlo střílení a najednou vidim takovou ďourukujon píše:to už Ríšo není ani díra, ale spíš OTVOR
Jo to jsem dával ,a le tyhle u mě vyhráli a taky právě z toho důvodu že jsou nedostupnéMComb píše:Já vím. Jen když jsi vybíral tak jsi ukazoval 4 druhy kol a tyhle mě pasovali nejmíň. Ale hlavně, že se líbí tobězviratko píše:Mě se líbí a hlavně je bude mít hodně málo lidíMComb píše:Mě se ty kola na té Astře vůbec nelíbíAle věc majitele...
a to je pro mě důležitější
. 100 lidí 100 názorů...
Jeste aby ti to zaslo strilet lisky a bude toRitchma píše:Vtipný bylo že sem si leh na sedačky, že si budu rukou mačkat plyn a poslouchat odkud to jde. Podíval jsem se dopředu před střední tlumič, stlačil plyn a jak sem ho pustil tak to začlo střílet, tak sem se kouknul odkud šlo střílení a najednou vidim takovou ďourukujon píše:to už Ríšo není ani díra, ale spíš OTVORJenom doufám že se to nezlomí úplně než se udělá hezčí počasí.......
To jo chce to lišky a nejlépe přímo na nádrž heheBerry píše:Jeste aby ti to zaslo strilet lisky a bude toRitchma píše:Vtipný bylo že sem si leh na sedačky, že si budu rukou mačkat plyn a poslouchat odkud to jde. Podíval jsem se dopředu před střední tlumič, stlačil plyn a jak sem ho pustil tak to začlo střílet, tak sem se kouknul odkud šlo střílení a najednou vidim takovou ďourukujon píše:to už Ríšo není ani díra, ale spíš OTVORJenom doufám že se to nezlomí úplně než se udělá hezčí počasí.......
![]()
rámuspatt- píše:remus?Ritchma píše:Sem si tak nějak poslední dobou říkal že je to fáčko hlasitější a hlasitější.
Tak jsem se kouknul jestli někde neuvidim ve výfuku nějakou dirku a překvapivě z toho mam otevřenej vejfuk![]()
Tak to by pak mel zrychleni az by mu sli lisky i ze řitěTommy1978 píše:To jo chce to lišky a nejlépe přímo na nádrž heheBerry píše:Jeste aby ti to zaslo strilet lisky a bude toRitchma píše: Vtipný bylo že sem si leh na sedačky, že si budu rukou mačkat plyn a poslouchat odkud to jde. Podíval jsem se dopředu před střední tlumič, stlačil plyn a jak sem ho pustil tak to začlo střílet, tak sem se kouknul odkud šlo střílení a najednou vidim takovou ďouruJenom doufám že se to nezlomí úplně než se udělá hezčí počasí.......
![]()
![]()
Urcite ho dej novy to tesneni a i srouby.Na tomhle se nema setrit a hlavne to nic nestoji.Ritchma píše:Jj, já se jenom modlim aby se to nerozpadlo, čekám na výplatu a na teplejší počasí, protože to budu měnit venku na ulici. Koupim nový zavěšení, koukal sem na něj a je už úplně v pytli. Zvažoval sem i těsnění mezi první a druhej díl, když už to budu dělat.......
Nee. Panda je první člověk kterej přetáčí tachec dopředuRudi píše:fyjat zvládl 40tis., stal se zázrak
MComb píše:Nee. Panda je první člověk kterej přetáčí tachec dopředuRudi píše:fyjat zvládl 40tis., stal se zázrak
MComb píše:Nee. Panda je první člověk kterej přetáčí tachec dopředu
Tommy1978: Mam pro tebe spatnou zpravu, na Chodove jezdi stejny Seat jako ten tvuj, ale jen ma jine kola, ale hlavne to nejdulezitejsi, ma nalakovany ty plasty dolni v naraznikach atd...takze te ve stylingu trumfne brzo, jen co si necha opravit ty jeho bouchle dvere, btw. stoji u jazykove skoly Alvin, pokud budes chtit foto jak to vypada, staci rict a ja to vyfotim, kdyz tam pojedu do skoly...Tommy1978 píše:MComb píše:Nee. Panda je první člověk kterej přetáčí tachec dopředuRudi píše:fyjat zvládl 40tis., stal se zázrak![]()
![]()
moje fyjato uz zvládlo 40 tis. 4x a jezdí .... musím zaklepat na dřevoRudi píše:fyjat zvládl 40tis., stal se zázrak