samo ze i bez rzi jsou pekne..

Moderátor: Dave0401
Dobló tak jestli myslis fiat coz asi jo vrele doporucuju mame ho na firme ted ma najeto 108tis km motor 1,3jtd kdyz s tim jedes prahu jedes furt plny abys jel 130 a to musis jet sam jinak uz to vubec nejede(na tachosi je 150 ale trochu ojebavabarry píše:Norek:
Audi masírka
Ten nový superB nevypadá nejhůř...zvykl bych si...a já při tom objednávám Dobló
hold, Italská pomstaRostik píše:Dobló tak jestli myslis fiat coz asi jo vrele doporucuju mame ho na firme ted ma najeto 108tis km motor 1,3jtd kdyz s tim jedes prahu jedes furt plny abys jel 130 a to musis jet sam jinak uz to vubec nejede(na tachosi je 150 ale trochu ojebavabarry píše:Norek:
Audi masírka
Ten nový superB nevypadá nejhůř...zvykl bych si...a já při tom objednávám Dobló) spotreba 9l takze jak muj 3,5 akorat ja tam jsem rychleji ma najeto nyni 100 000km nedavno prask intercoler asi naky kaminek borci ve fiatu to zalepily tmelem
no tak jsem to musel spravit ja nechat zavarit nebot po jejich zakroku to stejne foukalo, a kdyz sem vyndal interkoler vytekl z neho normalne olej a to ne malo to mel najeto 90 000km ted ma 108000 tece nekde nafta tak jsem jel do fiatu tam rekl ze nahore z trubicky (to jsem si nemyslel nebot to teklo nekde zespod a ne nahore ) ale kdyz s tim zahybal sli tam nake bublinky tak se rikal dobra co s tim on ze nove cerpadlo stoji 40 000 a ze mam jet do frydku do bosch service na repas tam rekl ze staci zespd pretesnit cerpadlo ze v tom kolinku co rikaly ve fiatu tece uplne minimum nafty a ze tam nikdy pretlak neni
takze servis odbornici jako prase auto zere jak kdyby melo 2x vetsi vykon a to nemluvim o interieru ktery uz po 10 000 vypadal jak u 10 let stareho auta vsechno polamane proste fiat uz nikdy!!!!!!!!
to musel byt ranecV-Y-V-I píše:jednou a měnili čerpadlo C-R
hodně lidi nádava , ale je to nazor od názorumax3rx píše:Rostik: Bosch Service ve FM nedoporučuju, osobní a hodně špatná zkušenost ..