Ok jak vidím tak tě nejde přesvědčit aby zde vzniklo něco takového jak jsem myslím viděl na toyotaclubu, kdy to tam bylo krok po kroku rozrbráno
Odkaz nemohu najít
Nové fotky 306 po delší pauze způsobené kompletní karosářskou repasi karosérie. Auto se teď nahrubo skládá.
Přílohy
P1010111.JPG (85.25 KiB) Zobrazeno 2223 x
P1010106.JPG (86.41 KiB) Zobrazeno 2222 x
P1010104.JPG (93.85 KiB) Zobrazeno 2223 x
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport www.nuclear-racing.cz
kola zvlastni, predek divnej.. Ale pockam si po laku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Ozzy_Vita píše:Kolečka by si to možná zasloužilo někajé větší a exclusivnější ale taky si počkám na celek.
Je to Peugeot 306 a ty kola jsou celochromové leštěné 17" .... 18" to už by bylo moc
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Osobní dojmy tak co se týká kol volil bych úplně jiný moc mi tam nesedí ! Co se týká předku škoda, že zůstal u starého modelu když už to tak přestavuje. Osobně se mi předek líbí, akorát bych odstranil to pofiderní žábrování nebo co to má být
Vnitřek bude super, kola trochu ohraný už alespon u mě (ale pěkný jsou ). Předek.. he mno už moc na takové brutusy nejsem.. ono foto zkresluje.. počkám si, volil bych však asi jiný.
Ale jak říkám vnitřek podle mě vše dožene
Jen tak dále kuci
mě se to líbí už proto že je to jiný neokoukaný, ten nárazník je pěknej jen ho tam nech počkám na výsledek
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
naraznik by bol dobry,ak by nemal tie hnusne ziabre......tie ani tak nevadia ak by boli mensie......ale su az prilis velke....mozno na scanii by boli dobre.....
kolieska pekne.....
creams píše:Osobní dojmy tak co se týká kol volil bych úplně jiný moc mi tam nesedí ! Co se týká předku škoda, že zůstal u starého modelu když už to tak přestavuje. Osobně se mi předek líbí, akorát bych odstranil to pofiderní žábrování nebo co to má být
Držím palec ať se daří
No neberu ti tvuj nazor,ale mel by jsi videt,jak to vypada ve skutecnosti.Asi by jsi byl hodne prekvapeny..neco jineho je fotka a neco jineho je skutecnost.A ja ty spoilery vybral prave proto,ze tam ty zabry jsou..je to shark style a uz jsi nekdy videl zraloka bez zaber??
creams píše:Osobní dojmy tak co se týká kol volil bych úplně jiný moc mi tam nesedí ! Co se týká předku škoda, že zůstal u starého modelu když už to tak přestavuje. Osobně se mi předek líbí, akorát bych odstranil to pofiderní žábrování nebo co to má být
Držím palec ať se daří
No neberu ti tvuj nazor,ale mel by jsi videt,jak to vypada ve skutecnosti.Asi by jsi byl hodne prekvapeny..neco jineho je fotka a neco jineho je skutecnost.A ja ty spoilery vybral prave proto,ze tam ty zabry jsou..je to shark style a uz jsi nekdy videl zraloka bez zaber??
fotka je něco jiného než skutečnost? a já měl vždy za to, že fotka má reálně zachycovat skutečnost Asi máš divný foťák, že fotí něco jiného, než vidí Ale vím jak to myslíš, jen rýpu
Mr.Bean píše:V tom bych se stydel jezdit. Ale nikomu neberu, ze se mu to libi a mysli si, ze tohle ma nejakej smysl.
Takove chytraky ...to mam opravdu nejradeji...viz ze by me docela zajmalo,v cem jezdis ty??
Chlapce usata. Sem nactiletej jouda, kterej ma sic ridicak ale nema penize na koupi auta a jeho provoz. Coz je pro me porad lepsi nez jezdit v takovym hybridovi. A jestli sis nevsim, tak sem psal, ze nikomu neberu jeho nazor, tak mi nevycitej muj. Kdyby se museli vsichni vyjadrovat jenom kladne, tak by to bylo diskusni forum uplne k nicemu.
Johny18 píše:mě se to líbí už proto že je to jiný neokoukaný, ten nárazník je pěknej jen ho tam nech počkám na výsledek
Konecne kvalitni nazor...Diky
nemáš za co, každopádně ty žábry bych tam nechal, uhlazenosti už bylo dost a je čas na změnu
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný