anyana2 píše:Peugeot 207 CC Sport Pack 1.6 THP 16V (150PS)
.. křidélko Musketier je právě v lakovně.. kolečka objednaná, ale bohužel někde zádrhel a dojdou až 15 dubna ...
http://anyana2.rajce.idnes.cz/CC/
 Paráda ....i motor
 Paráda ....i motor
Moderátor: Ritchma
anyana2 píše:Peugeot 207 CC Sport Pack 1.6 THP 16V (150PS)
.. křidélko Musketier je právě v lakovně.. kolečka objednaná, ale bohužel někde zádrhel a dojdou až 15 dubna ...
http://anyana2.rajce.idnes.cz/CC/
 Paráda ....i motor
 Paráda ....i motormotor je zajímavý .. ale už jsem se domlouvala na květen, že ho drobátko ještě otevřu .. ale teď se těším na to křidélko a kolečka .. křidélko by mohlo být už příští víkend na autí v lakuMerglos píše:anyana2 píše:Peugeot 207 CC Sport Pack 1.6 THP 16V (150PS)
http://anyana2.rajce.idnes.cz/CC/Paráda ....i motor

?
 ?LionVTS píše:Tak totok je zas moje
 nemalej mazec
 nemalej mazec   

motor má určitě rezervyanyana2 píše:motor je zajímavý .. ale už jsem se domlouvala na květen, že ho drobátko ještě otevřu .. ale teď se těším na to křidélko a kolečka .. křidélko by mohlo být už příští víkend na autí v lakuMerglos píše:anyana2 píše:Peugeot 207 CC Sport Pack 1.6 THP 16V (150PS)
http://anyana2.rajce.idnes.cz/CC/Paráda ....i motor
 tak pak dej určo fotky jak bude CC vypadat
určitě dám .. sama se už nemohu dočkat .. su ukoušu palečky do toho 15týho ...Merglos píše:motor má určitě rezervyanyana2 píše:motor je zajímavý .. ale už jsem se domlouvala na květen, že ho drobátko ještě otevřu .. ale teď se těším na to křidélko a kolečka .. křidélko by mohlo být už příští víkend na autí v lakuMerglos píše:Paráda ....i motor

.. ksakru .. já nebyla přihlášenáAnonymous píše:určitě dám .. sama se už nemohu dočkat .. su ukoušu palečky do toho 15týho ...Merglos píše:motor má určitě rezervyanyana2 píše: motor je zajímavý .. ale už jsem se domlouvala na květen, že ho drobátko ještě otevřu .. ale teď se těším na to křidélko a kolečka .. křidélko by mohlo být už příští víkend na autí v lakutak pak dej určo fotky jak bude CC vypadat

taková krátká postýlka
 taková krátká postýlka  tam se po příbrami všichni nevejdem,jenom já měřim skoro 190
 tam se po příbrami všichni nevejdem,jenom já měřim skoro 190 
aa překlep na 200 .. ale i tak je to malý a jak to má pelestě .. tak velkej chlap se tam blbě vyspíBALI píše:na 180?taková krátká postýlka
 ... holt jsem si ji kupovala pro sebe a ne pro chlapi
Ja jsem si rikala, pupiku, ze 180tka by ti byla maloanyana2 píše: aa překlep na 200 .. ale i tak je to malý a jak to má pelestě .. tak velkej chlap se tam blbě vyspí
 Je to ten musketier?
 Je to ten musketier?přesně tak MusketierekAdieuD píše:Ja jsem si rikala, pupiku, ze 180tka by ti byla maloanyana2 píše: aa překlep na 200 .. ale i tak je to malý a jak to má pelestě .. tak velkej chlap se tam blbě vyspíJe to ten musketier?
 ......... v sobotu se nahodí na autíko, tak drž palešky
voslintam v pribramianyana2 píše:přesně tak MusketierekAdieuD píše:Ja jsem si rikala, pupiku, ze 180tka by ti byla maloanyana2 píše: aa překlep na 200 .. ale i tak je to malý a jak to má pelestě .. tak velkej chlap se tam blbě vyspíJe to ten musketier?
 jestli se tam dostanu
  jestli se tam dostanu 
škodaanyana2 píše:aa překlep na 200 .. ale i tak je to malý a jak to má pelestě .. tak velkej chlap se tam blbě vyspíBALI píše:na 180?taková krátká postýlka

myslim ze bych se tam veselBALI píše:škodaanyana2 píše:aa překlep na 200 .. ale i tak je to malý a jak to má pelestě .. tak velkej chlap se tam blbě vyspíBALI píše:na 180?taková krátká postýlka

pár věcí už je jinak, foceno telefonem
 pár věcí už je jinak, foceno telefonem jinak ty borbety jsou k mani 7x15 4x108...
 jinak ty borbety jsou k mani 7x15 4x108... 
Hele to mi něco řiká.Borbet píše:moje citronová limonádapár věcí už je jinak, foceno telefonem