jinak tigi dame spurtik spolu na krajkovy, jen takovej exhibicion

jj.... to je jasny..... co ja vim, tak pristi rok budes mit GII R36zvooky píše:ja nemam tuning mam jen seriovy auta
ty vole....ty si lidovkarzvooky píše:R36 neznam a R32 je už uplne jiná liga....tak sem hodim teda jednu seriovku...
zatim.....zvooky píše:To vis ja se zastavil v roce 1991, tohle mi nic neříka
komar píše:pavlik uz poctive trenuje ... o vikendu jede uz prvni zavod ...
jinak tigi dame spurtik spolu na krajkovy, jen takovej exhibicionsem zvedavej co muj nvoej povoz dokaze proti tomu tvemu ...
zvooky píše:pche stačí mi proste ta seriovka a hotovo!
jj taky bych uz sel spis do elektriky, je s tim min srani. To mi rika ze bych Lancii (tuhle malou) mohl zas protahnoutpavelini píše:No super, ja mam benzinovou desetinu Eva A M3 ale pujde z baraku a chci elektrickou desetinu. Lancia je krasavec.ARV6 píše:moje
Presne to stvani a prace s elektrikou me k tomu dokopalo. Sileny a kazdej kdo ji mel ci ma, vi o cem mluvim.ARV6 píše:jj taky bych uz sel spis do elektriky, je s tim min srani. To mi rika ze bych Lancii (tuhle malou) mohl zas protahnoutpavelini píše:No super, ja mam benzinovou desetinu Eva A M3 ale pujde z baraku a chci elektrickou desetinu. Lancia je krasavec.ARV6 píše:moje
Stacilo s tim litat u Tecka ve Varech v par desetinach v noci v lete a to bylo zivo. A pritom vsude okolo zadnej skoro barak. hihiARV6 píše:Ten rev je to nejnesmis s tim litat pred duchodkarnou
Tiger.s píše:zvooky píše:pche stačí mi proste ta seriovka a hotovo!![]()
seriovka prej
ty mit v kufru motor z Migu tak budes porad tvrdit ze je to seriezvooky píše:Tiger.s píše:zvooky píše:pche stačí mi proste ta seriovka a hotovo!![]()
seriovka prej
je to téměř seriový auto
zvooky píše:Tiger.s píše:zvooky píše:pche stačí mi proste ta seriovka a hotovo!![]()
seriovka prej
je to téměř seriový auto