2Favo: tak to já se taky stavím,už asi 2hod přemyšlim co si udělám krom toho že bych mohl vyskočit z okna nebo si fiknout žíly. Doufám že toho máš dost
HF TURBO píše:2suché padlo: Ferrari do němce, ta na to se ti ten Ježura pěkně Vys..e zadek , přece bys nechtel aby se ti ten vagón rostrhl
Ty pomlč,lepit na Dalčii znaky Ferrari ,že tě není hamba ,asi si tím chceš zvednout sebevědomí ,
To felda: já neutíkám,já se na rozdíl od tebe doma potím a léčím se a ty....pořád někde trajdáš........a proč ne ferrari v oplu? když může být wv ve škodě...........jéééééé sory ty máš vlastně ještě okřídlený šíp 30kw zadek savle
Mr.dvousedadlový:Kdy tu hodíš ty slíbené fotky?Ať všichní vidí jak má vypadat MINISRAZÍK
2all:Nemyslíte že by to chtělo stránku Karviná místo Ostrava??? KARVINÁ
To all: myslíme,myslíme musíme apelovat na administratora miloshe
To skoro ital: My máme vše original deutschland,ale do Lancie se cpou zbytky z Fiatu apod.
To Matiz: Myslím, že ti na dispečinku zařídím pár dotěrných babek na odvoz
2suché pádélko:Mě nenasereš mě totiž stačí když to jezdí tak jak to jezdí.
2filka pilka:Střílíš vedle zatím vykrývám, ale ty do nemecka nechoď stejně by ti nerozuměli
To Maličky prciček Hf turbiček: Jo jo hlavně když to jezdí,proto máš asi doma dvě identické dvojčata od fiatu! PS: ty by jsis s italama určitě rozumněl ( ale vzrůstem )
Naposledy upravil(a) WESLY.gsi dne 09 říj 2004 15:34, celkem upraveno 1 x.
Deutschland Turbo Power RULEZ! (Under Construction )
Vy dneska jedete! Ještě že se pak na srazech na všechno zapomene Teda skoro Všechno si pamatuju kladivo
P.S. Zlí jazykové tvrdí, že do konce roku bude stát benzín 30Kč - tak s těmi úpravami opatrně!!! Dobře už bylo
Ty dvousedadlový fichtle,oni to v DE používaj,protože ví že ty auta jsou bezpečne Ale japonce tam ještě neobjevili Zajeď tam ať se tam nějakej VYSKYTNE
WESLY.gsi píše:To Maličky prciček Hf turbiček: Jo jo hlavně když to jezdí,proto máš asi doma dvě identické dvojčata od fiatu! PS: ty by jsis s italama určitě rozumněl ( ale vzrůstem )