Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Bleach: kdyby jsi radeji sel umejt to tve ferrary a hodil sem poradnou fotku narozdil od OTcek.. 
  Jinak ver ze zrovna ty me jen rozesmivas a zadne emoce nemam.. (mozna skoda..
)) )

Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly) 

Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
						Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
no tak ta moc veci co jsi chtel ale nesplnujegizmi píše:Lama: jestli je ma targa obyc, tak jsi nemel asi tolik casu a snahy ji videt..Vis prd a sotva jsi me auto videl z dalky..
Jako vzdy chytrej..
GReddy: MR2jka..
bleach: chapu..nekdo to zazive u zensky v posteli, nekdo u plakatu auta..loool
lefi: tyweeee..ty jsi vazne mimo..tohle auto (integra 1g) vidis na obrazku poprve..v zivote jsi nemel sanci ho videt v realu a myslim ze i nikdy neuvidis a neco meles..
pokud je rec o SW20 tak je to 2.0, 150/210 HP a spotreba pri plnym plnyu u 3SGE tak 15-20 a turbina 20-30
jsi nejlepsigizmi píše:Bleach: kdyby jsi radeji sel umejt to tve ferrary a hodil sem poradnou fotku narozdil od OTcek..Jinak ver ze zrovna ty me jen rozesmivas a zadne emoce nemam.. (mozna skoda..
)) )
GReddy: nerikam ze ji chci..
 ale to auto me hooodne prekvapilo..
 A spotreba neni zase tak hrozna..Ma to super prevody a nejezdi to o tolik draz nez moje targa..

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
						Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Tak nevím proč bych nemlelgizmi píše:
lefi: tyweeee..ty jsi vazne mimo..tohle auto (integra 1g) vidis na obrazku poprve..v zivote jsi nemel sanci ho videt v realu a myslim ze i nikdy neuvidis a neco meles..
je to mladší pekáč než mám já a ty ztoho děláš veterána
asi začnu být taky vydřenej z toho že mám raritu
Speedy: to je tvoje? Ja myslel ze mas kupatko..ani nevim proc jsem si to myslel..jinak libi!! sice me lidi rikaj ze Renault je auto s picou a na picu, ale u nas v rodine slouzi uz druhej a spokojenost.. 

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
						Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
No to si jen myslisgizmi píše:GReddy: nerikam ze ji chci..ale to auto me hooodne prekvapilo..
A spotreba neni zase tak hrozna..Ma to super prevody a nejezdi to o tolik draz nez moje targa..
Coupé jsem měl, prodal jsem ho a koupil Meganegizmi píše:Speedy: to je tvoje? Ja myslel ze mas kupatko..ani nevim proc jsem si to myslel..jinak libi!! sice me lidi rikaj ze Renault je auto s picou a na picu, ale u nas v rodine slouzi uz druhej a spokojenost..
Zatím si nestěžuju, jede skoro stejně jako Coupe za poloviční prov. náklady
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
						- 
				Bordel
 - Moderátor
 - Kontaktovat uživatele:

Ceska Porse Kajenhattori_hanzo píše:E e,tohle má bejt velikostí mezi Touaregem a Tigim a vyrábět to má i Seat...SPEEDY píše:Tuareg
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
a mas ten motor v poradku?GReddy píše:No to si jen myslisja ten motor mam a popravde na denni jezdeni bych radsi ten VTi motor
jsem jezdil s 1.8 VTECem kolem desitky a ted s 3SGTE jsem se posunul na 15l/100km - jezdim sviznej a pochybuju, ze by s tim jezdil porad na plny plyn, tak ho nestras takovymi cisly
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
...

Naposledy upravil(a) DrGis dne 20 dub 2008 20:27, celkem upraveno 1 x.

TOYOTA CELICA ST165 & ST205
dobrý den kozy ven, z dnešního soustředení vám duo pája a jája přinášejí jedinečnou a neopakovatelnou, nevídanou a neokoukanou fotomontáž, hihi, nasedano.

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
						Ty si mi to nandal323.Hans.626 píše:už dávno vyrobila jestli sis neráčil všimnout... nebudu se dál vyjadřovat k výrokům tohoto typu, které se dají očekávat maximálně od mentálně retardovaného pětiletého chlapce, nemá to cenuMComb píše:Můžeš blejt akorát tak na tu svojí Mazdu323.Hans.626 píše:![]()
Až Mazda vyrobí něco podobnýho tak smeknu![]()
tak psal pod plnym plynem, samozrejme ze kombinovana se da jezdit za 10-15 jak pises...3s-gte je je snad lepsi nez 3s-ge co se tyce kultivovanosti v pomeru ke spotrebe...DrGis píše:a mas ten motor v poradku?GReddy píše:No to si jen myslisja ten motor mam a popravde na denni jezdeni bych radsi ten VTi motor
![]()
jsem jezdil s 1.8 VTECem kolem desitky a ted s 3SGTE jsem se posunul na 15l/100km - jezdim sviznej a pochybuju, ze by s tim jezdil porad na plny plyn, tak ho nestras takovymi cisly
kdyz jezdim normalne mam kombinovanou 8 mimo a okolo 10 mesto ale kdyz to zaslapnu tak ten motor zere vsechno co mu prijde pod nos
mccomb: všechny jsou z velmezu nebo okolí:)

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd