Já dneska ponížil.. je to psycho, ale kolečka tam vlezou podle dostupnách informacíkubi píše:jj ale do kopru se asi nedostanu... intenzivně pracuju neboť se rýsují nové tlumiče akorát furt ne a ne vybrat Sachs x Kayabaa pak taky paní COčko říkala že má nějaké kšefty s podlahou
ale v tom Hlučíně budu stopro.... a bude tam i celá ta naše Slezská tjůnynk scéna tak se opovaž tam chybět
hehe tady se někdo chystá attackovat TCOzzy_Vita píše:Já dneska ponížil.. je to psycho, ale kolečka tam vlezou podle dostupnách informacíkubi píše:jj ale do kopru se asi nedostanu... intenzivně pracuju neboť se rýsují nové tlumiče akorát furt ne a ne vybrat Sachs x Kayabaa pak taky paní COčko říkala že má nějaké kšefty s podlahou
ale v tom Hlučíně budu stopro.... a bude tam i celá ta naše Slezská tjůnynk scéna tak se opovaž tam chybět
.. A dorazily i světla.. heuréka
NaftaOzzy_Vita píše:Sháním motor do Astry F 1.7 D od GM.. né ISUZU
Aha tak to jo, já už se bál že s tím chceš něco vymejšlet...jinak Corsice fakt nádhernáOzzy_Vita píše:Ech, když ho seženu do auta co opravuje bratranec, budu mít z toho lovePustil píše:NaftaOzzy_Vita píše:Sháním motor do Astry F 1.7 D od GM.. né ISUZU![]()
![]()
Jéj díky Kubi. Už jsem borcovi napsal. jestli to klapne, máš u mě kofolu v Hlučíněkubi píše:http://autobazar.avizo.cz/opel-astra-17 ... 29833.html ale nevim, isuzu je ten X17DTL??? nebo jak je ten kód??
proto jezdím do hospody na motorceOzzy_Vita píše:Jéj díky Kubi. Už jsem borcovi napsal. jestli to klapne, máš u mě kofolu v Hlučíněkubi píše:http://autobazar.avizo.cz/opel-astra-17 ... 29833.html ale nevim, isuzu je ten X17DTL??? nebo jak je ten kód??Pivo nesmíme, protože alkohol pry za volant nepatří
![]()
myslim že Steve ho má na své SPORT vekině,tak dáme vědět,ale zatim spokojenostPustil píše:Tak to vypadá že na podvozek od V-maxxu nebude.![]()
Nevíte někdo jak jsou na tom podvozky od FK? Nějak mi to nevoní, FK Automotive mi přijdou jako velká firma dávající přednost kvantitě před kvalitou, ale ta cena za sadu je lákavá.
Právě to se mi nelíbí.MComb píše:No vzhledem k tomu, že FK dělá od plastových zrcátek po "lexus" lampy vše si udělej obrázek sám![]()
Já bych do toho nešel...
podvozek je jedna z mála věcí který bych se u FK nebál... tlumiče berou od Weitec a dávaj tomu akorát vl. pružiny,takže když k tomu dáš kvalitnější pružiny,tak by to mělo fungovat dobřePustil píše:Právě to se mi nelíbí.MComb píše:No vzhledem k tomu, že FK dělá od plastových zrcátek po "lexus" lampy vše si udělej obrázek sám![]()
Já bych do toho nešel...
Od Weitecu jo? Tak to pak je dobrá alternativa. Když vezmeš v úvahu že FK podvozek (na moji hračku) vyjde na 4490,-BALI píše:podvozek je jedna z mála věcí který bych se u FK nebál... tlumiče berou od Weitec a dávaj tomu akorát vl. pružiny,takže když k tomu dáš kvalitnější pružiny,tak by to mělo fungovat dobřePustil píše:Právě to se mi nelíbí.MComb píše:No vzhledem k tomu, že FK dělá od plastových zrcátek po "lexus" lampy vše si udělej obrázek sám![]()
Já bych do toho nešel...
Tak koupit pružiny Weitec akorát a člověk má Weitec podvozek za půl cenyBALI píše:já jsem se taky divil když mi tohle bylo vysvětlenoprej nemaj na to aby vyvíjeli a vyráběli vlastní tlumiče... to máš jak třeba u starline v autokelly-starline třeba neumí baterky tak přelepuje varty a je to takhle i s víc věcma a stejný praktiky panujou i u FK
akorát pružiny jsou na nic,ty by to chtělo nahradit něčim lepšim
Tohle je pro mě novinka...BALI píše:já jsem se taky divil když mi tohle bylo vysvětlenoprej nemaj na to aby vyvíjeli a vyráběli vlastní tlumiče... to máš jak třeba u starline v autokelly-starline třeba neumí baterky tak přelepuje varty a je to takhle i s víc věcma a stejný praktiky panujou i u FK
akorát pružiny jsou na nic,ty by to chtělo nahradit něčim lepšim
Mě to mluvPustil píše:Weitec jo? Hmm to zní slibně kua. Ještě uvidím jak na tom budu, budu si muset udělat na léto rozpočetMám toho nějak moc.