Bylo to pro mě nejlepší řešení,byla už doma a vyzkoušená.

Ale jestli bych si mohl vybrat barvu na spodek... byla by to bílá kterou používaj silničáři na značení (přechody apod.),vem si kolik aut po tom denně přejede,kolikrát na tom brzděj a barva drží a drží. Solí se,uklízí sníh lopatama a drží... to by bylo...
Okna jsou v pohodě,vysadíš původní (zevnitř šroubovákem ohýbáš gumu za plech rámu okna,stačí uvolnit spodek a u B sloupku a pak to vyhnout opatrně ven a vytáhnout),nejdřív teda dole sundat chrom lištu,stačí podebrat a zapáčit,jde sama. No a na B slouku jsou takové plechové oválky,ty odsekneš,držej jen uprostřed bodováním. Pak zevnitř na B sloupku nahmatáš v místech těch oválků pod koženkou oválné otvory,jeden je pod stropem a druhej pod pásem,nařízneš koženku - klidně i na víc místech tak,aby ses dostal do slouku s držákama pantů oken. Uvnitř sloupku jsou na to držáky,takové U. Do nich dáš držáky pantů maticí k sobě a dolů - tohle je jediná pakárna co na tom je. Pak odehneš koženku na C sloupku a najdeš na tom molitanu pod tím nařízlý obdélník. Ten oškrábeš nebo odlepíš a pod tím jsou díry. Do nich navlečeš takové ty U plíšky se závitem na šroub - někde to je na fotkách vidět. Dáš koženku zpět a prstem si na ní najdeš ty plíšky a jak mají dírku na šroub tak to tam propíchneš třeba křížákem. Nandáš na rám okna gumu (pozor,je menší) tak,aby ti kolem ní zůstal vidět trochu ten rám. Tím si dopneš i čalounění a pak stačí už jen usadit okno. Zasuneš panty do oválků v B sloupku tak,aby ti šrouby na držáčcích zalezly do U profilu pantu a utáhneš matice. Ale není nutno dotahovat,budeš potřebovat to okno seřídit. Povolíš křížový šroub na skle aby se dalo hýbat se zavíráním ve svislém směru a v jakoby otevřené poloze závory ji přišroubuješ do C sloupku. Opět nedotahovat na bejka. Opatrně zkusíš okno zavřít a otevřít,pak dotáhneš křížák na skle. Otevřené okno narazíš co nejvíc na B sloupek aby těsnilo a dotáhneš panty. Zkusíš otevřít a zavřít,pokud by někde nesedělo,povolíš panty a někde ho přizvedneš a pak dotáhneš. No a dotáhneš šrouby na C sloupku,nacvakáš krytky,do B sloupku dáš záslepky na rozříznutou koženku a hotofka. ALE - nemáš pod oknem lištu. Já taky ne. Je to pakárna,ale na tohle alespoň u mě nikdo nemyslel a tak mi lišty padaj. Údajně tam jsou na ně ale připraveny držáky taky. Mno a je to. Popis dlouhej,ale víc než hodina práce to není.

A hlavní je luxus kterej poskytujou,neznám nic horšího než dělat ve vedru uvnitř vzadu s pražícím sluncem přes sklo. Takhle to aspoň trochu větrá.

Heh. Pamatuj pak i na zkoušku těsnosti,mě okna obstála,bohužel mi tam ale teče střechou no.

Proto tam ještě nejsou koberce ani sedadla i když jsem tam skončil.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01