Nechce nekdo stavet showcar?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Nechce nekdo stavet showcar?
jsem rád, že debil co nechápe nejsem sám, jen mě ze zvědavosti zajímalo, kolik takovej motor stojí, ale když to je tak tajný, tak dobrý. a někumu psát sz, abych jen zjistil, kolik motor stojí, mě příjde hodně ujetý
když ti to připadá ujetý tak nepiš, jen pro info kolik takovej motor stojí - pořizovací cena nového je v desetitisících USDů 

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
no konečně se začínám orientovat
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2JZ GTE ... 3.0 TwinTurbo motor ze Supry Mk4 ... to je jak ve festantfjurius1 rika ta jitrnice s Jettou, kdyz privezou tu rozmrdanou Supru> "ouhjeeh dude, this is TuJeiZii endziin meen." 

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
prelozeno do cetiny ... "motor z Mazdy 13B"Mike Mad píše:2JZ GTE ... 3.0 TwinTurbo motor ze Supry Mk4 ... to je jak ve festantfjurius1 rika ta jitrnice s Jettou, kdyz privezou tu rozmrdanou Supru> "ouhjeeh dude, this is TuJeiZii endziin meen."

omlouvam se za OT, ale nedalo mi to ... klidne to smazte

wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
wankel 13B by se ze suprou dobře nadřelLukaash píše:prelozeno do cetiny ... "motor z Mazdy 13B"Mike Mad píše:2JZ GTE ... 3.0 TwinTurbo motor ze Supry Mk4 ... to je jak ve festantfjurius1 rika ta jitrnice s Jettou, kdyz privezou tu rozmrdanou Supru> "ouhjeeh dude, this is TuJeiZii endziin meen."a to se v MkIV jen tak nevidi, narozdil od 2JZ ...
omlouvam se za OT, ale nedalo mi to ... klidne to smazte

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily