http://it.youtube.com/watch?v=KHuUBP1TAAA
Moderátor: Jardafox
No co já jí pamatuju tak buď vždycky zdechla ještě před sprintem a nebo tam byl nějakej problém. Ještě to asi neni úplně doladěný, jinak by to mělo zajíždět jiný časy......MarauderZ28 píše:no mě spíš zaráží to M3000 který má mít údajně přez 800 HP, že jaksi nejede ...
Celý problém je vidět na tomdle videuMarauderZ28 píše:no mě spíš zaráží to M3000 který má mít údajně přez 800 HP, že jaksi nejede ...
Snad 900, ale nechci zvatlat... Nicmene Kurveta fofr... Minule jsem ji potkal nekde po dalnici jak jinak nez zezadu a ty cerny prekryty zadnich svetel bocotoje jsou hnusny nicmene... Mozna kdyby nesvitila OK, ale jak to sviti smrdi mi to trochu tunakovinou... Bez urazky samozrejme jen muj nazor.MarauderZ28 píše:no mě spíš zaráží to M3000 který má mít údajně přez 800 HP, že jaksi nejede ...
Mel koupit ten cervenej transparent sprej z drogerky a bylo by...MarauderZ28 píše:jasan usa nemá orange blinkroš
však ona jednou pojede jak má a to potom bude i možná zajímavý...ale kdy to bude...naposledy to odnesla převodovka....MarauderZ28 píše:no mě spíš zaráží to M3000 který má mít údajně přez 800 HP, že jaksi nejede ...
Tak to znam ale asi ne tohoto nejaky info o neme nekde nebo auteZemi píše:Kdo nezna Mrdata jako by nebyl.Berry píše:Docela me zarazi to CRX co v tom ma chlapec ze mu tak hezky jede
jiank corvetta mazec
Tak to mluvi samo za sebeZemi píše:CRX 4X4 1.6 VTEC DOHC TURBO521PS
Ještě by se hodilo dodat váhu. Ta bude taky zajímavá...Berry píše:Tak to mluvi samo za sebeZemi píše:CRX 4X4 1.6 VTEC DOHC TURBO521PS
![]()
![]()
![]()
930kg. tzn pres 500koni na tunu.MComb píše:Ještě by se hodilo dodat váhu. Ta bude taky zajímavá...Berry píše:Tak to mluvi samo za sebeZemi píše:CRX 4X4 1.6 VTEC DOHC TURBO521PS
![]()
![]()
![]()
trošku přerostlá miata nemyslíš?Ryba píše:jééé a kdopak to tam sedí v té černé miatětom.rockys píše:nemáte někdo video toho černýho Vipera proti červený corvettě? .. já jel s tim chlapíkem s Viperem ten závod jako spolujezdec tak
se chci kouknout jak to vypadalo zvenku![]()
![]()