Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moravskoslezsky bazar
Cus kluci schanim napravu na hondu civic 5G 3D z Vtička za rozumnou cenu anebo aspon radu kde hledat.diky...
Mám...ale na autěnoreking píše:Koupim 2 kusy pneu 195/50/15 jedno jake znacky krome protectoru! Minimalni vzorek 5mm na cele gume !

- Přílohy
-
- foto.jpg (59.78 KiB) Zobrazeno 1017 x
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

Jj měl 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
(???ps+)

Nechce nekdo Nike a Puma cvicky? 
Nike shox NZ cerne s bilym zihanim
Nikde shox R4 bile
Puma speed cat Ferrarri bilocerne
Vsechno velikost 42
Koupil jsem pro sebe, ale nejak jsem se sekl ve velikosti a mam je tak akorat. Jsem zvykly nosit o cislo vetsi.
Pokud bude zajem, nafotim.

Nikde shox R4 bile
Vsechno velikost 42
Koupil jsem pro sebe, ale nejak jsem se sekl ve velikosti a mam je tak akorat. Jsem zvykly nosit o cislo vetsi.
Naposledy upravil(a) Sly dne 12 čer 2008 21:50, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
Omyl vznikl asi tak, ze bezne nosim 43, vzdy se mi po case na pate vysoupou, jelikoz je mam proste vetsi. Rezerva cca 1.5cm i vepredu. Tak jsem si rek, ze si je koupim mensi, aby se nevydrely prave na te pate. Objednal jsem si je pres net, jelikoz jsem americky liny - chodit neco kupovat do obchodu, kdyz mi to dovezou az domu
A po obuti je mam akorat. Zrejme by se poddaly, kazdopadne je nechci nosit tyden a pak uznat, ze potrebuju fakt vetsi o cislo. Radeji je prodam.
Vzhled jsem vybiral tak, aby se neco podobneho v CR nedalo bud koupit vubec, pripadne nad 4K, takze to jsou dost ojedinele boty.

Vzhled jsem vybiral tak, aby se neco podobneho v CR nedalo bud koupit vubec, pripadne nad 4K, takze to jsou dost ojedinele boty.
Naposledy upravil(a) Sly dne 12 čer 2008 21:57, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
jj, mam je uz 5.rokem, proto jsem si je koupil znovu, jen v jinych barvach a provedeni. platforma stejna 

Naposledy upravil(a) Sly dne 12 čer 2008 22:37, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nic nikdo v okoli karvine ostravy nema kontakty?TUNER Lukas P píše:Cus kluci schanim napravu na hondu civic 5G 3D z Vtička za rozumnou cenu anebo aspon radu kde hledat.diky...

Slibena fota:Sly píše:Nechce nekdo Nike a Puma cvicky?
Nikde shox R4 bile
Vsechno velikost 42
Bohuzel tyhle mi poslali spatne. Chtel jsem jine Speed Cat, ale nevypadaji nejhur:

Blesk je podsvitil, ve skutecnosti se nelesknou.

A posledni:

Live4Ride Syndicate
Pumy mam ok. Z nejakeho zvlastniho duvodu jsou o trosinku vetsi, nez Nike. Kazdopadne jsem si objednal jine a prisly tyhle. Az tak moc se mi nelibi. Imho jsou nejlibovejsi bile R4. Cerne NZ zase nejpohodlnejsi a nejpraktictejsi. Pohled urcite upoutaji. ve skutecnosti vypadaji mnohem lepe, nez na fotce. Jak psal norek, chodi se v nich jako v backurkach. Jsou neskutecne anatomicke, opisi tvar chodidla, vazi par deka, extremne lehke a hlavne pruzi velmi zajimavym zpusobem. Vzdy, kdyz se prezuju do obyc botu, pripadam si jak v drevacich. Proto jsem chtel koupit NZ znovu. Kazdopadne si je poridim, jen co prodam tyhle 

Live4Ride Syndicate
ty pumy mám kapku jiné za 6 euro
Naposledy upravil(a) Uňak dne 13 čer 2008 12:33, celkem upraveno 1 x.
Audi A6
Vím o nápravě z VTI ale sedanu, má ji jeden kluk z Havířova, koupil celou EG9 a ted ji rozprodává, já od něho kupoval komplet iteriér a výztuhu. A jinak logni se an www.honda-club.cz a tam ti ji někdo určitě sežene nebo nabídne.TUNER Lukas P píše:Cus kluci schanim napravu na hondu civic 5G 3D z Vtička za rozumnou cenu anebo aspon radu kde hledat.diky...
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Budu mít 2 vstupenky na Noc plnou Hvězd za nižší než prodejní cenu (cca o kilo na každé vstupence) kdyby měl někdo zájem
das Auto
Nechce někdo Widle XP Pro OEM? Je to vše nové, nerozbalené.. Mám hafo kusů a raději bych to prodal najednou, takže když bude mít někdo zájem, tak SZ
Cena normál v alfě tuším 2600 nějak tak..

- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
maš na neho nejaky kontakt? to jek ouske o demne havr..... byl bych rad no nevim jak to bude z uchycenim no.... te napravy na muj typ...Robik píše:Vím o nápravě z VTI ale sedanu, má ji jeden kluk z Havířova, koupil celou EG9 a ted ji rozprodává, já od něho kupoval komplet iteriér a výztuhu. A jinak logni se an www.honda-club.cz a tam ti ji někdo určitě sežene nebo nabídne.TUNER Lukas P píše:Cus kluci schanim napravu na hondu civic 5G 3D z Vtička za rozumnou cenu anebo aspon radu kde hledat.diky...
Škoda, že jsou tak malé. Kurec, vy máte všichni nožky jak baletkySly píše:Cena = naklad, tudis 2000Kc/par. Nevydelavam na tom.

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
hmm a ty maš co? 48?Mr. Yaris píše:Škoda, že jsou tak malé. Kurec, vy máte všichni nožky jak baletkySly píše:Cena = naklad, tudis 2000Kc/par. Nevydelavam na tom.

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no byt vetsi taky mych uvazoval, ale svou 46 1/2 do nich nedostanuwesly.TDI píše:hmm a ty maš co? 48?Mr. Yaris píše:Škoda, že jsou tak malé. Kurec, vy máte všichni nožky jak baletkySly píše:Cena = naklad, tudis 2000Kc/par. Nevydelavam na tom.kua to musiš mit bambalo jak zebra africka

Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
wesly.TDI píše:hmm a ty maš co? 48?Mr. Yaris píše:Škoda, že jsou tak malé. Kurec, vy máte všichni nožky jak baletkySly píše:Cena = naklad, tudis 2000Kc/par. Nevydelavam na tom.kua to musiš mit bambalo jak zebra africka

Live4Ride Syndicate