carat tuning show piešťany 2008

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

carat tuning show piešťany 2008

Příspěvek od petr18.vt »

máte nějake fotky? 8)

stigi

Příspěvek od stigi »

FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
ObrázekObrázek

BMWtomas

Příspěvek od BMWtomas »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

DANTE

Re: carat tuning show piešťany 2008

Příspěvek od DANTE »

viac z toho VEXER CAR DESIGN by nebolo? :)
JESS THE BEST

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

FIASKO a PROPADAK!!!!!!!!!

Příspěvek od Pipotuning »

Tento sraz byl nejhorší co jsem kdy zažil....už když na to vzpomenu chce se mi zvracet....Ne jen ,že pořadatele vyslali na x desitek aut dvou členou porotu co autum zjevně nerozumí a asi jezdí na kole...tak tomu nasadili pořadnou korunku když zrušili po ohodnocení aut bezduvodně SCENY jako OPEL,ITALSKOU,FRANCOUZKOU a nevim ještě jaké...po te hodnotili mě,MALORY + jednu Slovenskou ibizu a při vyhlašování uvedli ,že v kategorie seat se zučastnil jen jeden vuz a to MALORY...zaslouženě si odnesla první místo ale na další dvě auta poněkud umyslě zapoměli...což jsme pry nesplnovali podminky jejich soutěže he he Nabudku taktež dopadl muj kolega ve FRANCOUZKE sceně se žlutým meganem(všichni určitě znají z TC)a těchto kiksu a podvodu tam bylo spousty...jelo nas 6 aut od nas a všichni se učastníme TC ale na tomto NEJHORŠIM sraze už nas nikdo neuvidí...VSE JEN PODVOD!!!

PS:Organizatoři stydte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tento sraz byl nejhorší co jsem kdy zažil....už když na to vzpomenu chce se mi zvracet....Ne jen ,že pořadatele vyslali na x desitek aut dvou členou porotu co autum zjevně nerozumí a asi jezdí na kole...tak tomu nasadili pořadnou korunku když zrušili po ohodnocení aut bezduvodně SCENY jako OPEL,ITALSKOU,FRANCOUZKOU a nevim ještě jaké...po te hodnotili mě,MALORY + jednu Slovenskou ibizu a při vyhlašování uvedli ,že v kategorie seat se zučastnil jen jeden vuz a to MALORY...zaslouženě si odnesla první místo ale na další dvě auta poněkud umyslě zapoměli...což jsme pry nesplnovali podminky jejich soutěže he he :huba: taktež dopadl muj kolega ve FRANCOUZKE sceně se žlutým meganem(všichni určitě znají z TC)a těchto kiksu a podvodu tam bylo spousty...jelo nas 6 aut od nas a všichni se učastníme TC ale na tomto NEJHORŠIM sraze už nas nikdo neuvidí...VSE JEN PODVOD!!! PS:Organizatoři stydte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tento sraz byl nejhorší co jsem kdy zažil....už když na to vzpomenu chce se mi zvracet....Ne jen ,že pořadatele vyslali na x desitek aut dvou členou porotu co autum zjevně nerozumí a asi jezdí na kole...tak tomu nasadili pořadnou korunku když zrušili po ohodnocení aut bezduvodně SCENY jako OPEL,ITALSKOU,FRANCOUZKOU a nevim ještě jaké...po te hodnotili mě,MALORY + jednu Slovenskou ibizu a při vyhlašování uvedli ,že v kategorie seat se zučastnil jen jeden vuz a to MALORY...zaslouženě si odnesla první místo ale na další dvě auta poněkud umyslě zapoměli...což jsme pry nesplnovali podminky jejich soutěže he he :huba: taktež dopadl muj kolega ve FRANCOUZKE sceně se žlutým meganem(všichni určitě znají z TC)a těchto kiksu a podvodu tam bylo spousty...jelo nas 6 aut od nas a všichni se učastníme TC ale na tomto NEJHORŠIM sraze už nas nikdo neuvidí...VSE JEN PODVOD!!!

PS:Organizatoři stydte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

pipo - nekdy to chce psat bez emoci. :wink: .... ja tam nebyl, ale z tveho prispevku vyplyva, ze jsi nastavany kvuli tomu ze nemas pohar :lol: ... To ze je nekdo zaregistrovany v TC v ČR neznamena, ze ma NAROK na pohar na sraze, kde neni Tuning Cup. Slovaci se toho nebali a rekli, ze nemas dostatecne upravene auto, abys mohl ziskat pohar :D

I Tuning Cup to ma debilne resene. Strasne vas soutezici "rozmazluje". Kde jsou na sraze 2-4 soutezici v nejake kategorii, tak je jisty pohar. Davat startovne 200Kč, abych mohl ziskavat X poharu za 50Kč a plnit si jimy policky... bezkomentare :)

je to pouze muj nazor, takze klidne se mnou nemusis souhlasit :wink:

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

asi tak no :D
HONDA CIVIC 8G

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

Ja to píši uplně bez emocí uý dnes...nikomu z nas kdo tam byli nejde o pohar u nas jich mame dost...tady jde hlavně o PRINCIP!!!!!!!
Takže si myslíš ,že kompletně udělaná auta jako je maegan žlutý,punto z GT a spousty dalších nesplnujou SLOVENSKE podminky soutěže jo...tak to už pak nevim kdo by je mohl splnovat...to by tam asi nesoutěžilo žadne auto..podle jejich nazoru :roll: :D
ale je to tvuj nazor stejně jako muj...neberu ti ho!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

Pipotuning píše:Ja to píši uplně bez emocí uý dnes...nikomu z nas kdo tam byli nejde o pohar u nas jich mame dost...tady jde hlavně o PRINCIP!!!!!!!
Takže si myslíš ,že kompletně udělaná auta jako je maegan žlutý,punto z GT a spousty dalších nesplnujou SLOVENSKE podminky soutěže jo...tak to už pak nevim kdo by je mohl splnovat...to by tam asi nesoutěžilo žadne auto..podle jejich nazoru :roll: :D
ale je to tvuj nazor stejně jako muj...neberu ti ho!
prej nejde o pohar hlavne, ze jsi slovakovi tvrdil ze ches pohar!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
..:GII vrrr6 rulezzz :..
Obrázek
PRODÁM ////viewtopic.php?p=1443007#1443007

tom.rockys
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.rockys »

http://WWW.EXTRA-TUNING.COM" onclick="window.open(this.href);return false;
- czech tuning server, recenze, fotky ze srazů, novinky ze světa tuningu,
videa, wallpapers a mnohem více

http://GALERIE.EXTRA-TUNING.COM" onclick="window.open(this.href);return false;
- MEGA galerie nabitá tuningem .. přes 36 000 fotografií a stále doplňujeme!!!

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

taky nás doj*bali jako pipa.bylo tam asi 8fordu..z toho vyhlásili jen 1 a 2 místo.to same v trenčíně.na netu bylo psáno.soutěž ve všech kategoriich jako honda scene,ford scene atd..a přitom tam bylo top 15...hm.už nikdy.to ratši do čech někam :P .taky bychom chtěli pohár.mohli jsme ho mit.ale měli v tom jen a jen bordel.svk je dosti pozadu v tomhle

stigi

Příspěvek od stigi »

Bohuzel musim souhlasit s tim, ze to byl snad nejhure organizovany a zvladnuty sraz ktery jsem zazil :roll:
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
ObrázekObrázek

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

me se docela libil :?: pohodovej srazek
Obrázek

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

martinvr6.jaktože si nepřijel golfem :(

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

petr18.vt píše:martinvr6.jaktože si nepřijel golfem :(
bohuzel auto je na reklamaci laku :cry:
Obrázek

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

jaktože?pomeranč?

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

petr18.vt píše:jaktože?pomeranč?
to ne ale nelibili se mi nejake detaily
Obrázek

barry

Příspěvek od barry »

já se snažil na sprintech a slalomu a nikde se nic nedovím.
Na sprintech bych byl ve své kategorii zřejmě druhý, ale ačkoliv jsem jel 2x ani jednou jsem se neobjevil ve výsledcích.
A to jsem si nakonec myslel jaké to nebudou super sprinty když to pořádájí profíci za jaké považuji firmu Profituning
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

tak jak nas ten "maly sasek" jak ho nazval Pipo... odkazal na kontakty na webu.. tak kolega s puntem nevahal a napsal.... uvidiime co z toho bude...

zatim jen pro info ostatnim vyjadreni nejvyssiho (resimE to z klub.maillu,kam mam pristup take) :

Nazdar,

CO sa toho show & shine tyka tak ma to velmi mrzi a doslo ku obrovskej chybe s mojej strany. Ludia, ktorym som doveroval ma ubezpecovali ze to bude secko tip top, ale ako som pocul od viacerych ludi, bolo to tak ako pises.... Kazdopadne sa ospravedlnujem, pohare sa dodatocne poposielaju a budem to musiet kompletne nanovo preriesit, lebo takto, ako to bolo tento krat to uz nikdy nemoze prebehnut.

Este raz sa Tebe aj vsetkym ostatnym ospravedlnujem.

S pozdravom

David

p.s. Budem ta este kontaktovat ako to cele doriesime + budem potrebovat aj info z Vasej strany, aby som vedel kde sa tie chyby diali...

... takze jsem si taky "prihodila " do kaminek a poslala i nejake fotecky aut, kterych se to tykalo pac kolega uz byl v tu dobu pryc. Me akorat nastavalo vice nez to ze nemam kalisek, ten pristup : NIKDO nam nebyl schopen rict PROC ?! :(

Ja jsem si sraz jinak docela uzila... pohoda jezz, slunicko, lidi koukali... a hlavne the BEST Kontrafakt !!! :?: :deejay:
moje šPunto, muj život

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

katy:aji naši sierru si tam psala?asi ne vid? :D

honzibmw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzibmw »

v tom hodnoceni to byla trosku bida to jako jo ale dokud clovek nemel L na okne napsane tak nebyl zarazen do souteze show and shine :( :( :( a ty dva to byli dost velke loutky zajimalo je jen co vidi ale druhe misto je good :D

McHans
Kontaktovat uživatele:

sprinty

Příspěvek od McHans »

zdarec ludičky, máte už někdo odkaz na výsledky ze sprintu ??

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

tak mame vyjadreni od organizatoru a vysledky:

" Nazdar,

Takze vypada to tak, ze sa Vam najprv este raz velmi velmi velmi ospravedlnujem, lebo ma to neskutocne mrzi ze prislo ku tejto situacii a riesenie bude nasledovne.

Vsetky auta sa ocenia dodatocne a pohare samozrejme dostanete. Dalej sa Vam vsetkym osobne ospravedlnime na nasej web stranke a verim ze nasu omluvu prijmete a ze sa cely tento obrovsky problem podari zdarne vyriesit.

Zrusenie kategorii bolo svojvolne rozhodnutie par ludi, ktory na to nemali najansiu pravomoc. Samozrejme, ze hned sme s toho vyvodili dosledky a nielen ze uz nikdy nic nebudu hodnotit, ale ani ich uz u nas na akcii v buducnosti nebudete mat sancu stretnut, ani ako navstevnikov - za predpokladu, ze sa nam cely tento problem podari uspesne doriesit a budete este v buducnosti ochotni prist ukazat Vase krasne upravene auta.

A este raz sa Vam ospravedlnujem a chcem aj rovnako porposit, ak by ste moju omluvu mohli posunut aj dalsim poskodenim ucastnikom Carat Tuning Party III."
(vyjadreni s omluvou bylo i na webu,ale ted jsem koukala a uz neni....)

a vysledky:

" Co sa poharov tyka tak je to nasledovne:

Modro Cierny seat - 2. Miesto Seat Scene Petr Gajda - uz som s nim komunikoval

France scene - 1. miesto Zlty megane, 2. miesto Alpine peugeot

Opel scene - 1. Miesto cervena Astra, 2 miesto Calibra

Italy scene - 1. Miesto Ty s tvojim puntom na schmidoch, 2. miesto IL KOCUR (biele punto) a 3. miesto Paja

Co sa tej sierry tyka, tak ju nemam vo vysledkoch tak neviem ci sutazila... Rovnako tam nemam ani tu audinku airbrushovu takze neviem ci tiez nesutazila, alebo bola opat odmietnuta nasou "super" porotou...

"
TED RESIME TO, JAK POHARY POSLAT.. JESTLI VSE KE MNE A JA VAM TO PREDAM NEKDE NA SRAZE, NEBO JESTLI SE MI OD VYSE JMENOVANYCH PODARI SEHNAT ADRESY a mailem jim je poslu !
Kdyzta mi ji poslete: Kipri@seznam.cz
a dam vedet jak to tedy bude..., do predmetu napiste PIESTANY
moje šPunto, muj život

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

hmm.......sierra, jasne že sutažila.ti dva (pooorotci) na to koukali.a na skle jsme L měli.a říkám.ford scene bylo vyhlášene jen 2 místa..3ti už ne :(

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

dodatečně hodnotit z čeho fotek? looooooooool, tak hlavně že ste si ty poháry ale nakonec vybrečeli děcka :smich: :smich: ste si je mohli rovnou někde koupit
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

Panda píše:dodatečně hodnotit z čeho fotek? looooooooool, tak hlavně že ste si ty poháry ale nakonec vybrečeli děcka :smich: :smich: ste si je mohli rovnou někde koupit
jde přece o princip :smich:
VW GOLF III

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Hanuš píše:pipo - nekdy to chce psat bez emoci. :wink: .... ja tam nebyl, ale z tveho prispevku vyplyva, ze jsi nastavany kvuli tomu ze nemas pohar :lol: ... To ze je nekdo zaregistrovany v TC v ČR neznamena, ze ma NAROK na pohar na sraze, kde neni Tuning Cup. Slovaci se toho nebali a rekli, ze nemas dostatecne upravene auto, abys mohl ziskat pohar :D

I Tuning Cup to ma debilne resene. Strasne vas soutezici "rozmazluje". Kde jsou na sraze 2-4 soutezici v nejake kategorii, tak je jisty pohar. Davat startovne 200Kč, abych mohl ziskavat X poharu za 50Kč a plnit si jimy policky... bezkomentare :)

je to pouze muj nazor, takze klidne se mnou nemusis souhlasit :wink:
Hihi docela pravda ono když souteži třeba 2 Seati v Seat scene a tak komu dat ...pohar přitom v Čr je plno Seatu kde jsou :lol: Pipo neřeš hlavne že ses koukl na peknej srazek :wink:

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Panda píše:dodatečně hodnotit z čeho fotek? looooooooool, tak hlavně že ste si ty poháry ale nakonec vybrečeli děcka :smich: :smich: ste si je mohli rovnou někde koupit
cekala jsem kterej chytrak to prvni napise.

pro ty SLEPE jeste jednou " Co sa tej sierry tyka, tak ju nemam vo vysledkoch tak neviem ci sutazila..."

takze podle me, meli jeste ty poznamky od porotcu, ktere si zapisovali !!!resp.si asi zapisovali,co chteli.

:x

a ano,jde o princip.
btw: ja mam stejne uz vsechny pohary v taskach v garazi zahazene... :lol:

ale tady neslo jen o mne... !!! ta auta si to proste zaslouzila.
moje šPunto, muj život

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“