Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
to fáčko se mi líbí
ještě by to chtělo schodit předek dolu 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
ty fotky jak se divam maj nejakou blbou kvalitu ale co se da delatBALI píše:to fáčko se mi líbíještě by to chtělo schodit předek dolu
Naposledy upravil(a) david 136 dne 08 črc 2008 21:03, celkem upraveno 1 x.
sem rad ze se libiBALI píše:to fáčko se mi líbíještě by to chtělo schodit předek dolu
jinak predek uz je o cca 15mm niz nez na techto fotkach ale slo by to pochopitelne jeste vic ale co ta blba prevodovka, tedka uz je 8 cm nad zemi
mě to vyprávět nemusíš,já měl pružiny o 10cm kratší než origodavid 136 píše:sem rad ze se libi, ty fotky jak se divam maj nejakou blbou kvalitu ale co se da delatBALI píše:to fáčko se mi líbíještě by to chtělo schodit předek dolu
no predek uz je asi o 15mm niz nez na techto fotkach, coz o to slo by to jeste ale co ta blba prevodovka
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ja to mam zatim vzadu 50mm dolu a vepredu ted asi tak 65mm doluBALI píše:mě to vyprávět nemusíš,já měl pružiny o 10cm kratší než origodavid 136 píše:sem rad ze se libi, ty fotky jak se divam maj nejakou blbou kvalitu ale co se da delatBALI píše:to fáčko se mi líbíještě by to chtělo schodit předek dolu
no predek uz je asi o 15mm niz nez na techto fotkach, coz o to slo by to jeste ale co ta blba prevodovka
asi budu muset udelat tu lizinu pod motor ale ona si taky neco z te vysky veme a budu jezdit po prevodovce a ne po kolech
ten prvni riegr nebyl spatny, ale todle taky ujde.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
jinak na zbytek auta přijde Mtechnik II a pak se to najednou lákne...černý to nezůstane
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Jirka.Kolouch
Faboš:řikat tomu budu furt cabro...jako doteď 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ne ne... klasická oplácká černá Z200... akorát ve špatným osvětlení hází odlesky...matt píše:ja si myslim totez.SPEEDY píše:Velbloud: zdá se mi to, nebo už ta Corsa není černá?

a ty lemy jsou trochu jinak barevný.. budou se stejně předělávat, tak je pak stříknu celý..
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Aktuální fota vašich aut.
Hemi.cz: A jak to teďka jede, s těma vyleštěnýma kolama? 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Líp než s černejmaSPEEDY píše:Hemi.cz: A jak to teďka jede, s těma vyleštěnýma kolama?
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
není možnáTommy1978 píše:Líp než s černejmaSPEEDY píše:Hemi.cz: A jak to teďka jede, s těma vyleštěnýma kolama?![]()
![]()
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206