Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
felda

Re: Moravskoslezsky bazar

Příspěvek od felda »

Dan píše:taky bych sel klidne do vw se sporakem....
s 1,6 vw motor(rok 01) mám špatné zkušenosti celkově,takže sporák nebrat už vúbec,mé TDI pd dle palubáku 7,7 real 7l takže jednoznačně jsem pro TDI ale kdo chce kam pomožme mu tam :lol:
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

remix

Příspěvek od remix »

nore 1,6 to je malo voe .. jeste na kombika ve kterem obcas povezes vetsi naklad, kdyz ty furt neco kupujes. Sel bych do te 2,3 V5 a LPG.. (když nechceš klepače :D )

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6375859
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

remix píše:nore 1,6 to je malo voe .. jeste na kombika ve kterem obcas povezes vetsi naklad, kdyz ty furt neco kupujes. Sel bych do te 2,3 V5 a LPG.. (když nechceš klepače :D )

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6375859
myslím, že až ji norek bude chtít casem prodat, tak ta 2.3 oproti TDi bude neprodejná.... TDi 81 nebo 85kw poleti taky slušně....
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

lidi ted zacinaji resit LPG a ceny ropy resp nafty i benzinu nasvedcuji tomu, ze alternativni paliva budou cim dal tim vice v oblibe...

ja mit nejaky atmosferak motor, tak uz plyn resim... :?:
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Pěkná představa jezdit s Yarisem za 5,5 l plynu :D
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

remix

Příspěvek od remix »

No ja myslim ze LPG pujde casem taky hodne nahoru.. stejne jako nafta kdyz kazdy kupoval TDi ..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

ani nemluv :)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

nakonec začneme všichni zpatky kupovat benzinaky :(
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

jj :D .... jinak me ta 1.6 na to jezdeni tady bohate staci nepotrebuju se znikym honit ... nakup uvezu a kamarady taky ... :lol: zase udelam jenom nejaky ten styling zlehka a nic vic 8)

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

felda píše:
Dan píše:taky bych sel klidne do vw se sporakem....
s 1,6 vw motor(rok 01) mám špatné zkušenosti celkově,takže sporák nebrat už vúbec,mé TDI pd dle palubáku 7,7 real 7l takže jednoznačně jsem pro TDI ale kdo chce kam pomožme mu tam :lol:

... kdy jsi Romek naposledy tankoval u pumpy ??? :wink:

Kamos si ted koupil Subaru Outback 2,5 s plynem V generace nebo tak nejak, nadrz ma misto rezervy .... a jede to krasne
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

remix píše:No ja myslim ze LPG pujde casem taky hodne nahoru.. stejne jako nafta kdyz kazdy kupoval TDi ..
plyn stojí stejně jako benzín a nafta, ale na LPG ještě naši zákonodárci neuvrhli brutální daně, proto je teďka relativně levný ;-) řikali to někde v aVtomotorevíííí :-D taky podotkl, že je to jen otázka času, kdy se zvýší daně i na lpg ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

At mi nikdo netvrdi ze se nafta nevyplati protoze je drahsi jak fuel! Dneska jsem vyjezdil plnou s 1,4MPI ! Chuja to jede a spotreba 7,5 a to jezdim slusne! Takze je to porad kdyz pocitam 6l nafty o nakych 40kc pro naftu levneji a kdyz si vezmu jak mi jede ropa a jak mi jede ta fabule tak bych si benzin nekoupil. Abych se svezl tak bych musel mit turbo nebo big obsah a davat na turbo LPG no nevi :( A ta 1,6 bude pekne zhnila v bore! Radeji TDI kteremu vzdycky muzes pomoct ! Naftu mam a jeste dlouho budu !!!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

nafta patri do kamen woe :lol: :lol: :lol:
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

Josh píše:nafta patri do kamen woe :lol: :lol: :lol:
benzin leda tak do zippaka :lol:
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

Motor ted chytraci... bo ma chvilu TD ... :)

jinak byl s autama na benal vzdy spokojen :?:
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

felda píše:
Hanzy píše:
felda píše:Jsem názoru že jednou ten motor vyrobily na benzín tak by měl na benzín jezdit.Plyn je suchý,benzín má svou mastnotu....trošku tomu felda rozumí už taky něco v životě viděl co jezdilo na lpg :wink:
Prdlacku a ne suchy plyn skodil autum na olovnaty benzin nebot olovo bylo jako mazivo starym skodulam ale novym motorum naopak vyhovuje takze neplacejte nesmysly...
Chceš mi namluvit že plyn je masnější jako dle tebe třeba BEZOLOVNATÝ benzín? :twisted: asi jsi mimo :wink:
Kolik mas najezdeno s novymi motory delanymi na natural s prestavbou na plyn?Rek bych asi zadne ze tohle placas ja mam ted auto co ma na LPG 150000km od novoti a motor jak novy a olej co vypustim po 15000km bys ty znova zpatky nalil kdybys videl jak je cisty a znam dobre lidi co delaji montaze na LPG a tvrdit ze skodi motorum ktere maji i pres 500000km na LPG se ti jen vysmeji i origo napr. Subaru jezdi na LPG takze placat ze skodi je hodne kratkozrake to mnohonasobne vic skodi tankovat naftu a benzin u levnych pum v JZD a Hypermarketu...
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

uz sem mel kombika i 1.6 90hp a stacilo mito tak tech 105hp v te bore nebude nejhorsi .... po meste jezdim 50 a mimo 120 ... nepotrebuju se honit s nekym na semaforu a neco si dokazovat :lol:

a plyn bych cpal do 2.3 a ne do 1.6... tam se vlezu do 10l se spotrebou takze to je pohoda
Naposledy upravil(a) noreking dne 10 črc 2008 13:52, celkem upraveno 2 x.

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

Hanzy píše:
felda píše:
Hanzy píše: Prdlacku a ne suchy plyn skodil autum na olovnaty benzin nebot olovo bylo jako mazivo starym skodulam ale novym motorum naopak vyhovuje takze neplacejte nesmysly...
Chceš mi namluvit že plyn je masnější jako dle tebe třeba BEZOLOVNATÝ benzín? :twisted: asi jsi mimo :wink:
Kolik mas najezdeno s novymi motory delanymi na natural s prestavbou na plyn?Rek bych asi zadne ze tohle placas ja mam ted auto co ma na LPG 150000km od novoti a motor jak novy a olej co vypustim po 15000km bys ty znova zpatky nalil kdybys videl jak je cisty a znam dobre lidi co delaji montaze na LPG a tvrdit ze skodi motorum ktere maji i pres 500000km na LPG se ti jen vysmeji i origo napr. Subaru jezdi na LPG takze placat ze skodi je hodne kratkozrake to mnohonasobne vic skodi tankovat naftu a benzin u levnych pum v JZD a Hypermarketu...
myslim že felda se vyzna :wink:
..::užrané quattro::..

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Felda se vyzna ano ve felde ale i tam je LPG v poho kdyz o VW tak kamos ma LPG sekvenci v Passatu 1.8T a je spokojen nad miru uz 3 roky...
EVANDA
ex LEGANZA

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

HANZY: to ze po 15tkm vypoustis olej jako novy je blbost... za prve bud davas divny oil nebo co, bo v motoru vznikaj svinstva at spalujes cokoli, takze dobry olej je musi pohltit, jinak je nanic... jinak ja proti LPG sam nic nemam, v aute uz sem ho mel a v pristim bude urcite, pokud bude zachovana cenova politika...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Myslim to ne doslova ale ve srovnanim z tim co vypustis z benzinoveho motoru a o naftovem ani nemluvim... :wink:
EVANDA
ex LEGANZA

felda

Příspěvek od felda »

Hanzy tak to ti fandím já měním olej co 10 tis a je jak bota,nevím kolik jsi viděl motorů rozebraných co jezdily na lpg a dojezdily...,já už nějaké viděl bohužel :roll: Když tu o tom tak mluvíš tak se asi vyznáš,tak v tom případě ti přeji at najezdíš ještě spoustu km v tom domnění ,že motor který má jezdit na benzín a byl na benzín vyroben si na plyn chrochtá blahem.Pokud máš zájem rád to s tebou proberu na icq :wink: Jinač já proti plynu nic nemám já na něj občas vařím :D Jo a pamatuj že ten kdo lpg montuje ti určitě neřekne ,že motor vydrží méně....
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

kua byt to 5dv tak uz pro nej jedu http://auto.bazos.cz/inzerat/2111267/AUDI-A3.php

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

pjekna ;)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

Dave0401 píše:Motor ted chytraci... bo ma chvilu TD ... :)

jinak byl s autama na benal vzdy spokojen :?:
na každém je něco. . . pro me je diesel ekonomictejsi a snad i dlouho bude... :wink:
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

felda píše:Hanzy tak to ti fandím já měním olej co 10 tis a je jak bota,nevím kolik jsi viděl motorů rozebraných co jezdily na lpg a dojezdily...,já už nějaké viděl bohužel :roll: Když tu o tom tak mluvíš tak se asi vyznáš,tak v tom případě ti přeji at najezdíš ještě spoustu km v tom domnění ,že motor který má jezdit na benzín a byl na benzín vyroben si na plyn chrochtá blahem.Pokud máš zájem rád to s tebou proberu na icq :wink: Jinač já proti plynu nic nemám já na něj občas vařím :D Jo a pamatuj že ten kdo lpg montuje ti určitě neřekne ,že motor vydrží méně....
Hmm jen to je porad jedna pani povidala ja videl motory i rozdelane muj po 150000km na LPG a od kolegy po 220000km a jediny rozdil byl v tom ze bylo vse krasne ciste a ne zasrane od karbonu a ty kilometry jsou myslim dostatecny dukaz nemyslis?A to nepocitam jiné auta na LPG co znam a ty na kterych jsem jezdil,LPG skodi jen v jednom a to strikum kdyz neni teplotni cidlo a dovoli prepnout na LPG i studenemu motoru a plyn neni jeste dostatecne zplyneny a poskozuje striky a zalepuje je a i motor nebot hori vysokou teplotou nez normalne.Co se tyce tech co montaze delaji tak vsichni jezdi na LPG takze asi tezko si vedomne budou nicit sve auto a znam i jednoho co je pro nej auto vic nez vse na svete a kdyby jen trosku byl presvecen ze LPG skodi vyhodil by to ihnet z auta... :wink: Takze LPG se do auta rozhodne neboj...
EVANDA
ex LEGANZA

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

FELDA- Jinak konkretizuj kdyz si myslis ze LPG skodi a cim a sve najete kilometry a zkusenosti ale ne prosim jedna pani povidala... :wink:
EVANDA
ex LEGANZA

felda

Příspěvek od felda »

hanz nemíním to zde zasírat mluvím o tom co jsem viděl né slyšel... :wink: LPG ani zadarmo :D konec už mě to nebaví...
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ja videl veci...ale mimo jine s LPG se musi umet jezdit hold se najdou taci a u vetsiny systemu to lze ze v zime klidne startujou na plyn i pri minus 20 stupnich a to je pak problem...ale kdyz se jezdi jak ma a dnes u systemu jsou teplotni cidla tak plyn naopak prodluzuje zivotnost motoru,tady je LPG klub a je tam toho dost i vypsane plusy a minusy LPG a ne zadne jedna pani povidala a kamosi u piva... :wink: Jinak nejde o zasirani ale Noreking uvazuje o aute na LPG takze myslim je to k veci
kdyz ho tady nekdo od toho odrazuje a jak je vidno ani nema cim argumentovat jen ze neco videl ja jsem taky videl zadrene cerpadla od nafty a spoustu veci ale ty byly poskozeny z duvodu nespravneho uzivani nikoliv z nespravnosti systemu... :wink: http://www.lpg.cz/prestavby/prestavba.php
EVANDA
ex LEGANZA

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“