<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
my strojvůdci brzdíme litinou 

uvidim zejtra se tam pujdu mrknout.F.l.a.n.e.l. píše:Samotné víčko je mi naprd, nebudu týden laborovat a vyrábět úchyt do kastle, potřebuju i nádrž, klidně položenou na obě strany hlavně ať cca 1cm okolo víčka je dobrý, jestli mi rozumíšMichal71717 píše:nevím jestli se ti něco podaří sehnat bazarově, zkoušel jsem to měsíc pak jsem to vzdal, ale jinak nové http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa ... &cPath=349![]()
To motopuzzle co poslal wesly je luxusní, maj tam toho hodně a je to blízko. Psal jsem jim, čekám až odepíšou, jak ne, tak si tam pro ně zajedu kufa![]()
to by bylo super, nejlepe i s nádrží, nebo aspoň kouskem nádrže okolo víčka...matt píše: mrknu se ti zejtra nejpozdejs pozejtri na dilnu.
mela by tam bejt nadrz z bourane suzuki gsx-r 600 (teda pokud ji tata nepordal nebo nepouzil vicko do opravy)
Donucen jsem byl taky, včeraremix píše:Nevíte jestli jde u ICQ 6 vypnout vyjíždění vzkazů z lišty? Byl jsem donucen přeinstalovat mou oblíbenou v5.1a nechci ať mi to tu v práci vyskakuje ty vzkazy..
ale ta nadrz je dost zdeformovana.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Gynga nezdravis kolegy motorkare kdyz jedes na motorce ? 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Drahy gyngo tebe nejde nepoznat 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
asi tim chtěl řict že ružove kolo maš v karvine jen ty 

na mam na kole Flip Flopwesly.TDI píše:asi tim chtěl řict že ružove kolo maš v karvine jen ty

..::užrané quattro::..
se žlutýma puntíkama
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak jen ruzova to muze byt tydydudutydydudu dip dip
http://www.youtube.com/watch?v=IkrxdPaSfAA
Ale proste jsem te poznal
Jinak dik za pochvalu zvuku vim ze je fajny 

http://www.youtube.com/watch?v=IkrxdPaSfAA
Ale proste jsem te poznal

- F.l.a.n.e.l.
Norek: co to máš zas za avatar? už si něco přikupil?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jak mam udelat aby se mi okno oteviralo na monitoru a ne v televizi ? Celou dobu to funguje normalne jednou jsem okno pretahl na tv a uz je to v ( . ) jedna se o firefox hledal jsem nake nastaveni ale nikde nic. Dik za kazdou radu
EDIT: Uz jsem na to prisel
EDIT: Uz jsem na to prisel

- Hanzy
JOSH-LPG u novych aut s plastovym sanim kolem 30000kc sekvencni a ro tunery dobra zprava na nekterych systemech je mozne naprogramovat vyssi vykon nez na benzin a co se tyce navratnosti 1kc km takze 30000km a je investice zpatky ale i driv treba kdo jezdi do Chorvatska tak cena LPG tam je 3,35kuna to je asi 11.30kc aktualne a to uz delis spotrebu ne dvema ale uz trema... 

CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA
EVANDA
ex LEGANZA
?????????????????????????????????????wesly.TDI píše:asi tim chtěl řict že ružove kolo maš v karvine jen ty
http://www.penegyngo.homo.com/index_cz.php
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- F.l.a.n.e.l.
anebo mu dej romek deset a at ti to pošle pplkou 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

tak se omlouvam ale nadrz uz je prodana.F.l.a.n.e.l. píše:anebo mu dej romek deset a at ti to pošle pplkou
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- F.l.a.n.e.l.
Neva. dík 

jeste mi ted napadlo ze znamej ma prodejnu motorek tak se ho jeste muzu zeptat ale opravdu nic neslibuju ale za zeptani nic nedam.F.l.a.n.e.l. píše:Neva. dík
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsme zkoukli v kině tento film a doporučuji, doce to šlo
http://www.youtube.com/watch?v=twnOhwtBnqw

http://www.youtube.com/watch?v=twnOhwtBnqw
zajdu to zkouknout.
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele: