Pěkné kola

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
pajiki píše:tak jsem si pořídil jinej kus plechu od seatu když se mi tamten zmuchlal![]()
Já teda nevim, jak máš tvrdou ,,van ou six" , ale já osobně jsem po 100km ve VTS taky zralej na fyzioterapeuta a to nemluvím o tom, že v palici mi hučí ještě půl hodiny po tom co jsem vylez z autakujon píše:dobrá volba nevim, jak mají starci tu svou fobii, tak jet v tom víc jak 100km je prdelní a zádový utrpení největšího kalibru..
Ale mě je to buřt, já v tom jezdit nebudu
Hehe vikaji my ale máme hezkej batůžek zatimco todle už je krosnapajiki píše:jojo jsem se u tebe inspiroval batohemTommy1978 píše:Takže si pořídil Cordobu jo? Gratulace a hodně km nyní již bez nehod![]()
![]()
, až nahodím podvozek a kola tak se přijedu ukázat.......
Jejda, ty se taky znáš s Laďou?Bobik píše:SPEEDY píše:http://img2.rajce.idnes.cz/d2/0/931/931 ... .JPG[/img]
a garáž pana LUGO, že pane Spýdy![]()
jinak dobrá volba, ŠKODA
Tak příště starcům řekni, ať Tě nevozí v kufru, že bys chtěl zkusit i sedačkykujon píše:dobrá volba nevim, jak mají starci tu svou fobii, tak jet v tom víc jak 100km je prdelní a zádový utrpení největšího kalibru..
Já tam mám ale 14" kolaMPI píše:Já teda nevim, jak máš tvrdou ,,van ou six" , ale já osobně jsem po 100km ve VTS taky zralej na fyzioterapeuta a to nemluvím o tom, že v palici mi hučí ještě půl hodiny po tom co jsem vylez z autakujon píše:dobrá volba nevim, jak mají starci tu svou fobii, tak jet v tom víc jak 100km je prdelní a zádový utrpení největšího kalibru..
svět je malejSPEEDY píše:Bobik píše:Jejda, ty se taky znáš s Laďou?SPEEDY píše:http://img2.rajce.idnes.cz/d2/0/931/931 ... .JPG[/img]
a garáž pana LUGO, že pane Spýdy![]()
jinak dobrá volba, ŠKODA
V benzinu bych si jí nekoupil, v naftě je to už něco jinýho, resp. TDi, ne SDiMEDwjet píše:speedy: doma teď máme úplně stejnou jen HTP
atoje výhra
No nech bejt, už mám jedny 18" v merkuBALI píše:on na to dá černý kola
my staci ze mame sluzebni a jsem rad kdyz si muzu hned odpo presednout do svy kary, nic nechrochta, klidek, ticho, loketni operka, řadit nemusim, co vic si prathabitat3 píše:Asi me ukamenujete,ale ja bych si tu fabku taky koupil a taky v nafte..Na to co potrebuju by mi to stacilo..