Sportovní kupé do 150tis a není to bmw. Poraďte
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Sportovní kupé do 150tis a není to bmw. Poraďte
Už nevím co by, projížděl jsem hodně bazarů a nenašel jsem podle kritérií nic co by mi vyhovovalo.
Podmínky:
šestiválec do 2,5l
atmosféra
nejlépe zadní/awd náhon ale i přední nějak přežiju pokud to bude dobré auto
cena do 150tis
nesmí to být úplná rarita (maserati, porsche) aby na to šlo něco sehnat
velkých amerik jako firebird, transam, camaro se bojim přeci jen jsou to velké objemy a asi bych to neuživil
poradíte? jedíne co napadlo mě je E36 325 nebo nějaká alfa GTV
Podmínky:
šestiválec do 2,5l
atmosféra
nejlépe zadní/awd náhon ale i přední nějak přežiju pokud to bude dobré auto
cena do 150tis
nesmí to být úplná rarita (maserati, porsche) aby na to šlo něco sehnat
velkých amerik jako firebird, transam, camaro se bojim přeci jen jsou to velké objemy a asi bych to neuživil
poradíte? jedíne co napadlo mě je E36 325 nebo nějaká alfa GTV
Re: Sportovní kupé do 150tis a není to bmw. Poraďte
tak změn třeba kriteria na menší přeplnovaný motor a výběr se roztáhne, jednak pojedou líp jak 325,budou žrát podobně,ušetříš na tom blbým povinným ručení a do budoucna si můžeš pohrát s výkonem.. pokud teda nesttojíš natom šestiválci.. ale na tom RWD si stůj.. FWD je pro děcka
když já nevím jestli bych zvládl údržbu, je mnoho skvělých přeplňovaných aut, teĎ jsem viděl Stariona který se mi hodně libí ale skoro každé auto bude vylitané a já si na údržbu nevěřím (nemám na to možbosti, jak místo tak lidi se znalostmi který by mi případně poradili)
dost se mi líbí celica GT4 jenže za ty peníze bude zrálá na GO, pak je tu 200sx, ale tam sehnat pěkný kousek je hodně složité. No a co tedy dalšího? Bavili jsme se s hodně lidma na toto téma a jediné na co jsme přišli byla Audi Coupe a starší mercedesy který jsou bohužel už 3 litrové
dost se mi líbí celica GT4 jenže za ty peníze bude zrálá na GO, pak je tu 200sx, ale tam sehnat pěkný kousek je hodně složité. No a co tedy dalšího? Bavili jsme se s hodně lidma na toto téma a jediné na co jsme přišli byla Audi Coupe a starší mercedesy který jsou bohužel už 3 litrové
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš 80ka, 2.3 5ti val v quattru taky neni špatnej nápad. zeptej se toma, ten jí má.avenger píše:když já nevím jestli bych zvládl údržbu, je mnoho skvělých přeplňovaných aut, teĎ jsem viděl Stariona který se mi hodně libí ale skoro každé auto bude vylitané a já si na údržbu nevěřím (nemám na to možbosti, jak místo tak lidi se znalostmi který by mi případně poradili)
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
ten motor je o ničem,to raději tu 325, ta není špatná po stránce údržby,nekazí seFáboš píše:no vidíš 80ka, 2.3 5ti val v quattru taky neni špatnej nápad. zeptej se toma, ten jí má.avenger píše:když já nevím jestli bych zvládl údržbu, je mnoho skvělých přeplňovaných aut, teĎ jsem viděl Stariona který se mi hodně libí ale skoro každé auto bude vylitané a já si na údržbu nevěřím (nemám na to možbosti, jak místo tak lidi se znalostmi který by mi případně poradili)
NA supra ( mk3 ), nenáročné na udržbu, spotřeba jak u 325 ( možná trosku nižší ), navíc odnímatelná strecha , luxusnejší GT, RWD 
a rozdíl v obejmu ( pojistka ) až tak markantní není ..
Kolem 220 tis se dá už pořídit slušná MKIV NA ale to je trošku dražší..

a rozdíl v obejmu ( pojistka ) až tak markantní není ..
Kolem 220 tis se dá už pořídit slušná MKIV NA ale to je trošku dražší..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
ten rover je masakr
jako zarytej příznivce bmw bych si ho klidně koupil a měl jsem možnost řídit přímo toho elvisovo a je to docela masakr
akorát brzdy to má slabší,ty to chce posílit... s dílama problem nebude,vždycky se najde někdo tady na foru,kdo pomůže a tušim že tam sedí hodně věcí s Hondama 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
nechápu, jakej rozdíl je mezi 2,5litrem a 3litrem, že je 3litr už špatnej? krom teda povinnýho ručení( což je stejně min. hodnota vzhledem třeba k lepšímu svezení), mě snad jiný negativum nenapadá
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
pokdu se nepletu prodavajici pise ze ma cloveka na nahradni dily.avenger píše:prohlížel jsem, určitě výborné auto, ale jak jsem psal těchto aut tu možná nebude víc jak 5 navíc rover jako takový zanikl takže by to mohl být problém, navíc je to opět předokolka, sice ku*evsky rychlá ale předokolka navíc s turbem takže to nesplňuje skoro žadné kritériumto stejné nissan...
jedinej porblem u toho rouvra je ze je to predohrab.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
U Roveru je vazne problem s dilama...ted sem to resil....Jinak jesli si chces uzit tak 325i a nebo v tehle cene klidne 323i a myslim ze budes mit pokoj... www.bmwklub.cz
Diesel power 

tak že nechce FWD pochopím a moc se nedivím,ale velikost motoru,.. no nevím,jde tam o povinné ručení,nic jiného,..že nechce turbo, to se dá taky trochu pochopit - náročná údržba.. a co třeba omega MV6? pěkné levné auto..sice rezne,ale dá se koupit pěkný kus,..a mě se líbí..dělá se i 2,5l
mohl by mi někdo napsat něco o ehm
mitsu Eclipse 2g? zatím nejsem stále rozhodnut, vím že eclipse je hatch s chrysler motorem s předním náhonem ale vyskytly události že nejspíše nebude potřeba takový výkon...
ještě se rozhoduji, mám v nejužším výběru stále bmw 325, toyota mr2, celica 6g gti a alfa romeo gtv 2.0 turbo V6 a teď mne zaujalo eclipse
zajímalo by mě jestli je ten motor a jeho spotřeba tak špatná jak se mi jeví a mám ho rovnou vyškrtnout nebo to trošku toho sportovního ducha v sobě má...
vůbec si nevím rady, pořád vede bmw ale je to tak šílená módní tuctovka že se musím pořád ještě rozmýšlet jestli není něco zajímavějšího

ještě se rozhoduji, mám v nejužším výběru stále bmw 325, toyota mr2, celica 6g gti a alfa romeo gtv 2.0 turbo V6 a teď mne zaujalo eclipse
zajímalo by mě jestli je ten motor a jeho spotřeba tak špatná jak se mi jeví a mám ho rovnou vyškrtnout nebo to trošku toho sportovního ducha v sobě má...
vůbec si nevím rady, pořád vede bmw ale je to tak šílená módní tuctovka že se musím pořád ještě rozmýšlet jestli není něco zajímavějšího
a co třeba toto?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
no mít ty peníze tak beru všemi deseti, sice je to turbo což jsem původně nechtěl ale bohužel si stále drží cenovku okolo 200tis
nejhorší je že skodo na každém autě se najde něco proč ne
co bych si od toho asi přál, musí být pohodlné, alespoň trochu praktické(ne cabrio) použitelné každý den i na normální ježdění, zároveň mít alespoň trochu sportovní charakter tzn víc jak 120kW ale zároveň abych (když budu chtít) mohl jezdit do 10l-12l/100km a byly snadno sehnatelné díly....
bohužel S13ky jsem hned vyřadil, co si budeme namlouvat, auta se prodávají ve stavech kdy jsou "křehké" a mají plno much a už po předchozích zkušenostech nechci řešit závady ale jezdit...
nejhorší je že skodo na každém autě se najde něco proč ne

co bych si od toho asi přál, musí být pohodlné, alespoň trochu praktické(ne cabrio) použitelné každý den i na normální ježdění, zároveň mít alespoň trochu sportovní charakter tzn víc jak 120kW ale zároveň abych (když budu chtít) mohl jezdit do 10l-12l/100km a byly snadno sehnatelné díly....
bohužel S13ky jsem hned vyřadil, co si budeme namlouvat, auta se prodávají ve stavech kdy jsou "křehké" a mají plno much a už po předchozích zkušenostech nechci řešit závady ale jezdit...
A co třeba 4WD Celica Turbo (poslední mrkačka), nejlíp Carlos Sainz-to bude do 150ti sehnatelný myslím. Kamarád ji má a není to špatný svezení, chtěl jí prodávat, ale nakonec říkal že si jí ještě rok nechá (to už říká asi tři roky) 

Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;