Moderátor: Dave0401
Dave0401 píše:no tos mi ty vnucovala to je sakra rozdil
Pozdrav mi znameho, ze mame stejne zajmy......F.l.a.n.e.l. píše:Dejve pořád ses nevyjářdil
matt: známý rs4 má a taknuje 5OO denně. Takže nevím, to by asi dejva sežralo. To neřete 6,5 L na sto jak karkulka![]()
To je slovo chlapaDave0401 píše:nad nicim synci, vazne....
clovek musi byt realista..jak budu mit prachy za carcoolcu na stole, pak zacnu resit co a jak
vazne
ja mavnu,a ty si reknes,co to je za debila?Dave0401 píše:wesly![]()
me napadla jedine prcina, ale kazdy mame jine priority
vt: mavni aspon at te nekde zahlednu, dneska jsem jezdil lazo plazo... vezl jsem zakuskyZuzi slavila svatek
potkal jsem tě v chotěbuzi cestou z SK-PRASE největší,já 60 ty asi 120 se nedivím že jsis nevšimlDave0401 píše:wesly![]()
me napadla jedine prcina, ale kazdy mame jine priority
vt: mavni aspon at te nekde zahlednu, dneska jsem jezdil lazo plazo... vezl jsem zakuskyZuzi slavila svatek
Dejve kde si je potkal?? Já se vracel v neděli smerem od Trnavy a nepotkal jsem ani jednoho,jinak slováci jako řidiči nic moc teda takových 90% bych poslal zpátky do autoškoly,zítra jedu ještě na Senec tak jsem zvědav jestli s těma hlídkama nekecalDave0401 píše:no jako prase ne ... maval jsem na tebe
v SK jsem jezdil uplne slusne, bo kua nevim proc, ale tam jsou cajti na kazdem rohu a radary v kazde druhe vesnici...
u nas? ehm... njn pomahat a chranit(jeste, ze tak, bo jinak by mi fakt stacil Zdenkuv moturek
)