A domů ještě na laně, taky nic moc...

Jinak kreténi co jezdily po runway, radši no comment

plus ty hovada s uřízlýma vejfukama co tam dělali bordel u RZ a u sprintů, taky nechápu.... točit se dokolčeka a nic z toho. No ale každej sme nějakej...
Moderátor: T-O-M
ty vole, vy ste vypadali s pani macovou a panem vacou a spol.:Kroci:. píše:jojo jak rikaj kluci , jen diky novejm i starejm znamejm to bylo fajn ostatni se moc nepovedlo ... kazdopadne sem rad ze jsem poznal novy lidi a se znamejma se v patek dobre zrusil
ty jsi měl spát a ne pozorovatmáca píše:ty vole, vy ste vypadali s pani macovou a panem vacou a spol.:Kroci:. píše:jojo jak rikaj kluci , jen diky novejm i starejm znamejm to bylo fajn ostatni se moc nepovedlo ... kazdopadne sem rad ze jsem poznal novy lidi a se znamejma se v patek dobre zrusiltakze ted v mimoni bude pokracovani?
to mě mrzí, dal bych řeč, ostatně řeč jsem chtěl dát asi s 50 lidma, bohužel nepřízeň počasí mě vyhnala asi po hodině domů, ani jednu fotku jsem neudělal, na tenhle sraz jsem se těšil jak malej kluk... jinak Bali mě viděl, dokonce jsem spol mluvilithomaswilliams píše:no já hledal T-o-ma a nikde nic bali boy ho prej taky neviděl.....ale jinak big skoro dobrý déšť to tak nějak posral...takže sem se vrátil komplet mokrej domů a auto nechutně od bláta... málem sem v něm na těch slickách zůstal
a ja furt obdivoval tvoje kolaBrutus píše:Já sem si říkal, kdo je SEXI
ale až potom co jsem mluvil s thomasemT-O-M píše:to mě mrzí, dal bych řeč, ostatně řeč jsem chtěl dát asi s 50 lidma, bohužel nepřízeň počasí mě vyhnala asi po hodině domů, ani jednu fotku jsem neudělal, na tenhle sraz jsem se těšil jak malej kluk... jinak Bali mě viděl, dokonce jsem spol mluvilithomaswilliams píše:no já hledal T-o-ma a nikde nic bali boy ho prej taky neviděl.....ale jinak big skoro dobrý déšť to tak nějak posral...takže sem se vrátil komplet mokrej domů a auto nechutně od bláta... málem sem v něm na těch slickách zůstal