Viking píše:Kuwa, dneska jdu hučet do baby....držte mi palceRok bych v tom pojezdil a pak Čert numero II.

Moderátor: Dave0401
Viking píše:Kuwa, dneska jdu hučet do baby....držte mi palceRok bych v tom pojezdil a pak Čert numero II.
ehm smala seDave0401 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... a jaka byla????![]()
mam. je plne funkcni. kdy a kde predani? jakou nabizis cenu?modry.neon píše:shanim nutne 17" CRT monitor... odesel nas a potrebuju pro mati ted neco. pak se koupim 22" LCD ale to az se prestehuje stul, neni misto ted. diky specha
uz jsem to tady psal snad 3x. venuju svuj. drobna zavada, v leve casti obrazovky je jemny prouzek. osobne mi to nevadilo. opravit by se dalo zrejme odstinenim koncoveho konektoru, ktere chybi. monitor je 17", plochy. znacku nevim. dostal jsem ho driv od tomokinga za odvoz. dobre mi slouzil asi pul roku, nez jsem si koupil lcd. klidne venuji dal.modry.neon píše:shanim nutne 17" CRT monitor... odesel nas a potrebuju pro mati ted neco. pak se koupim 22" LCD ale to az se prestehuje stul, neni misto ted. diky specha
Kdyby se Joshovi nelibil, je tvujmodry.neon píše:byla by moznost vyzvednout zitra k veceru? diky
Sly píše:Kdyby se Joshovi nelibil, je tvujmodry.neon píše:byla by moznost vyzvednout zitra k veceru? dikyZitra si prijede.