SEAT = auto zabijak NoNONOV12 píše:Sádra píše:Ten Leon stal i u nas....bouranej na predek,srazil chodce v nemecku.
Hattori: nemel by tata sundavat konkurencni podlozky???
Obrázky,fotky... IV.
Re: Obrázky,fotky... IV.
líbit se ti to nemusí, každej má jinej vkus
a za co to bylo???tweetyna píše:líbit se ti to nemusí, každej má jinej vkus
R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V12: 2.místo ´80s a ´90s VW scene
hattori: jj, já to chápu, někomu se to líbí, někomu ne, já nečekám že z toho auta padnete na zadek
mám to podle sebe, takže chápu že někdo jinej by to tak třeba nechtěl
jen jsem z toho měla obrradost, tak jsem se pochlubila no..
hattori: jj, já to chápu, někomu se to líbí, někomu ne, já nečekám že z toho auta padnete na zadek
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace, vzdyt kazdej pohar je moc cennej, kort kdyz si na aute clovek dela sam, hlavne ze se to libi prece Tobe.tweetyna píše:V12: 2.místo ´80s a ´90s VW scene
hattori: jj, já to chápu, někomu se to líbí, někomu ne, já nečekám že z toho auta padnete na zadekmám to podle sebe, takže chápu že někdo jinej by to tak třeba nechtěl
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj,taky to si taky myslím že je nejdůležitější...A pokud jsi za to dostala nějaký ocenění pak je jasný že se to líbilo i někomu jinýmu!pavelini píše:Gratulace, vzdyt kazdej pohar je moc cennej, kort kdyz si na aute clovek dela sam, hlavne ze se to libi prece Tobe.
✠Luftwaffle✠
mno jak uz jsem driv psal....sic to neni muj styl, ale gratuluju....taky bych mel obrovskou radost kdybych nekdy neco vyhral
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem ti připomenout jak jsi jel s osmou na sraz a nepřihlásil jsi se do soutěže,ale ty by jsi byl nasranej,takže dělej jako kdybych to nenapsal!V12 píše:mno jak uz jsem driv psal....sic to neni muj styl, ale gratuluju....taky bych mel obrovskou radost kdybych nekdy neco vyhral
✠Luftwaffle✠
hattori_hanzo píše:Chtěl jsem ti připomenout jak jsi jel s osmou na sraz a nepřihlásil jsi se do soutěže,ale ty by jsi byl nasranej,takže dělej jako kdybych to nenapsal!V12 píše:mno jak uz jsem driv psal....sic to neni muj styl, ale gratuluju....taky bych mel obrovskou radost kdybych nekdy neco vyhral
diky kamarade
jj, kompletně přečalouněno, odstraněný zadní sedačky a vyrovnaná podlaha pod nimi, potaženo a nalakováno vše do dvoulaku jako zvenku + kombinace "milkoviny", změny jsou také u motoru, 8V zmeněno na 16 s leštěným sáním (víc jsem zatím nestihla) a porotu zaujaly i lakované nápravy a ramena a leštěná kola. Ale práce ještě jako na kostele, zdaleka není hotovo....hattori_hanzo píše: Jsou nějaký změny i v interiéru?

tweetyna píše:jj, kompletně přečalouněno, odstraněný...............hattori_hanzo píše: Jsou nějaký změny i v interiéru?
tak uka naky foto....to kolo vypada moc pekne
V12: raději ne, myslím že by se vám to nelíbilo
kola stačí
ok...jak myslis....tweetyna píše:V12: raději ne, myslím že by se vám to nelíbilokola stačí
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Klikni na odkaz v podpisuV12 píše:ok...jak myslis....tweetyna píše:V12: raději ne, myslím že by se vám to nelíbilokola stačí
BBS Motorsport
a já furt jak debil klikam na zvookyho podpis
než mi to došlo 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325