Magicar 3000

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
J*O*H*A*N

Magicar 3000

Příspěvek od J*O*H*A*N »

zdravím všechny, prosím vás mám problém s dálkový startem u Magicaru 3000. Všechny ostatní funkce mi jdou. Neznáte někoho v Ústeckém kraji, kdo má zkušenosti s instalací tohoto alarmu? Díky všem!

Matttýsek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matttýsek »

A co Ti to konkrétně dělá? Pokouší se to o start? Nebo to nedělá vůbec nic. Co máš za auto? Jestli se Ti jednotka pokouší o start a vždycky to jen zdechne, tak Ti bude chybět tohle: http://www.magicar.cz/start-modul-p-78.html protože se nedostane impulz hned po nastartování do jednotky že je nastartováno a pak se pokouší opakovaně o start. Jinak kdyby jsi chtěl ještě poradit, tak mi písni na martin.nemec@cz.imp-group.com

J*O*H*A*N

Příspěvek od J*O*H*A*N »

tak jsme to včera s Martinem úspěšně dodělali, ale vyskytl se další problém. Pokud se chci dostat do aktivačního režimu pro dálkový start, tak se po zatažení ruční brzdy ozvou hrozné zvuky ze startéru. Nevíte někdo co s tím může být? Díky

Matttýsek
Kontaktovat uživatele:

Re: Magicar 3000

Příspěvek od Matttýsek »

Tak dneska si myslím že to dotáhneme do zdárného konce. Protože mu to první člověk trošku zmršil a pak mu někdo ještě taky předělával startování bez ohledu na to že tam má alarm se startem. :-(
www.repres.eu - autoalarmy, tažné, pin, km, diag., opravy přístrojovek, gps monitoring atd.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“