vasek píše:Az ted jsem se dostal na internet, a...
Nejdrive ze vseho bych chtel podekovat vsem posadkam, kteri se zucastnili prave za to ze se zucastnili. Pogratulovat Melman teamu, Eifelu a Nelusce a Thomasovi Williamsovi k 1., 2. a 3. místu. A take verejne podekovat za pomoc poradatelce Kristynce, ktera mi se vsim pomaha, a bere na sebe velice dulezite ulohy pri poradani StreetChallenge. Dale fotografovi Lukasovi, ktery zaznamenaval prubeh akce. Fotky a vysledky vylozim na stranky az zitra.
Dale bych chtel podekovat, a jeste jednou predstavit nase sponzory doplnkynaauto.cz, kteri nam dodali zajimave ceny: tuning křídlo od Lestru s brzdovým svetlem, 3xautolekarnicku, trojuhelnik a lano.
No a ted uz k tem namitkam:
Teda, Welte, jsem si o tobe fakt nemyslel to, co tady predvadis. Na foru pises silny slova, a na sraze jsi ani neceknul, a hned po startu jste se sbalili a odjeli...
Budu se opakovat, ale uzaverka byla pro nas, poradatele, ne pro ucastniky. Pro ucastniky je na strankach info o tom, zda se soutez bude konat nebo ne, vzdy v den souteze. Dokonce to vsem radne zaregistrovanym posadkam pisu do potvrzovaciho e-mailu: "Prosím, sledujte naše stránky (
www.streetchallenge.unas.cz) v den soutěže pro nejaktuálnější informace." Tak nevim z ceho tvuj navigator usoudil ze se nic konat nebude... V patek bylo sice 9 zareg. posadek, jenze vedel jsem o dalsich trech, co chteji jet, proto jsem v sobotu na strankach (na foru dokonce jeste v patek) zverejnil, ze se SCH konat bude. Rekl jsem si ze jeden ze trech urcite prijede, tak jsem se rozhodl pro ano. Vlastne jeste v patek vecer mi potvrdil ucast team Hudson Hornet, takze jsem pocital s minimalne 10 posadkami. Jenze hned co jsem zpravu dal na stranky, tak zacali odpadat posadky (SST, Nufici a DM Racing). Nicmene behem dne mi volali uplne novy posadky, ze prijedou. Takze se to tak nejak vyrovnavalo... Nakonec tedy startovalo 8 posadek, protoze nedorazili radne zaregistrovane posadky White Shark Racing a Tuning Brothers, ani se jim neslo dovolat. Takze kdyz to shrneme - mohlo nas byt dokonce trinact. Kdyby mi Nufici neukazali ty fotky vybraneho auta, tak bych si asi pomyslel, ze zminene tri posadky nejedou z trucu, kvuli mym spatnym pravidlum. Ale ja nikoho prosit o ucast nebudu. Kdyz nekdo nechce, tak me to mrzi, ale klekat si pred nej nebudu. A naopak nikomu nebudu v ucasti branit. Delam pro vyvoj SCH vse co je v mych silach a moznostech, takze fakt neposlu do prdele posadku ktera si vzpomene o par hodin po uzaverce, a komu se to nelibi jak ja to resim, tak at si porada svoji podobnou akci. Vzdycky tisknu tak o 3 itinerare navic, kdyby nekdo prijel bez registrace. Fakt nemuzu nepochopit co vam na tom vadi. StreetChallenge je soutez vznikla na zaklade meho nadseni, nejradsi ze vseho bych to sam jezdil, a nic neorganizoval, jenze to nikdo jiny neporada. AOS pod autosvazem CR by me nebavili, to je pro dedky. Tak jsem se rozhodl ze to zkusim s tim ze v budoucnu to zaujme vic lidi, treba najdu nejake pomocniky, a treba take se parkrat zucastnim. Koho by take bavilo delat zabavu pro jiny a nic z toho nemit. Takze ted je StreetChallenge ve stadiu vyladovani, a myslim ze je cim dal, tim je vychytanejsi. A jedinym dobrym znamenim a pohonem pro me je to, ze SCH roste... Tim myslim to ze je o nej cim dal, tim vetsi zajem. A pokud se tak nedeje (viz. SCH v srpnu - 5 posadek), tak se mi na to vsechno chce vysrat. Zabira to moc casu a jen nadseni to dlouho neutahne, mozna proto jsem chtel mit v zari aspon 10 posadek.
Jinak znova k te registraci: Vy se vzdy zaregistrujete ve spravnem terminu, a za to vam velice dekuji, ale nekdo proste do posledni chvile nevi, zda bude moct nebo ne. Proto ja beru uzaverku prave +-2-3 posadky, ale pro vas je nejdulezitejsi prave zprava v den souteze. V podstate, ta registrace predem je jen pro me, abych +- vedel kolik itineraru mam pripravit. Pokud bych to udelal jak to rika Eiffel (mimochodem nejsi prvni s tou myslenkou platby predem), tak uz by to bylo o necem jinem. Dokonce jsem nad tim uz hodne uvazoval, ale nechal jsem to prozatim bejt kvuli technickym nevychytavkam. Myslim ze by se pak vsichni registrovali az posledni dny pred soutezi, az by stoprocentne vedeli ze se zucastneji, ale penize na ucet chodeji nekolik dni... A k tomu ja bych do posledni chvile nevedel kolik teda pojede +-posadek... Az prijdu na to jak to vychytat, tak to chci zavest. Je to urcite dobry napad. Napr. jeden muj znamej z HK by se chtel take nekdy prijet podivat, ale ja si predstavim situaci: Mam napr. 8 predbezne zaregistrovanych posadek vcetne nej. Vyhra pro prvniho by byla 1200Kc, to by si ten kamos v pripade vyhry zaplatil aspon benzin a startovne. Pohoda! Ale co kdyz on prijede, a na start se postavi napr. jen 4 posadky? 1. cena by byla jen 600Kc. No ja na jeho miste bych byl pekne nasranej. Ale pokud penize budou predem u me, tak by mu to vubec vadit nemelo...
A k tomu minimu 10 posadek bude slusne se vsem poskozenym omluvit. Takze se omlouvam. Mozna to nebylo videt, ale opravdu jsem byl nastvany v srpnu, kdyz startovalo jen 5 posadek. Chtel jsem se na vsechno vykaslat a proto jsem chtel vas i sebe spis vyhecovat k tomu aby na SCH prijelo vic lidi. 5 posadek je opravdu minimum, ktery se vyplati prvnimu aby to vubec jel: 300 na startovne, 400 na benzin, a 50 mu nevystaci ani na cigara. Dohromady to je 750, coz je 50% z 1500 za 5 posadek. Takze to vratim jak to bylo - minimalne 5, s tim ze nechci, a ani vy si myslim ze nechcete, aby na SCH jezdilo mene nez 10 posadek.