náhon předek/zadek
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
náhon předek/zadek
čau lidi, myslíte že by šlo auto jako je třeba mini cooper s náhonem na předek předělat náhon na zadní kola ? a nezmenšil by se kufr ? a prošel by pak technickou ? a kolik by to stalo ?
javim hodně otázek najednou
předem dík
javim hodně otázek najednou
předem dík
Re: náhon předek/zadek

secteno podtrzeno, radsi koupit jine auto
a technicka

Naposledy upravil(a) Shelby dne 24 zář 2008 19:21, celkem upraveno 1 x.
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

Re: náhon předek/zadek
nic takového neprojde legální TK..
ale jinak jak se říká nic není nemožné
..třeba i corolla E9 hatch 4x4 a dopovanej kompresorem
ale jinak jak se říká nic není nemožné

..třeba i corolla E9 hatch 4x4 a dopovanej kompresorem

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnéscryper píše:OT: já nevim, ale já měl za to, že přední/zadní náhon neexistuje...jenom horní a spodní a že u aut je to pohon předních/zadních kol...ale možná jsem ve škole nedával pozor a on to taky neni objem, ale obsah motoru...![]()
![]()
![]()
...nebo si pletu dojmy s pojmy??
jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!blázen píše:myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnéscryper píše:OT: já nevim, ale já měl za to, že přední/zadní náhon neexistuje...jenom horní a spodní a že u aut je to pohon předních/zadních kol...ale možná jsem ve škole nedával pozor a on to taky neni objem, ale obsah motoru...![]()
![]()
![]()

protože jsi na TFscryper píše:jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!blázen píše:myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnéscryper píše:OT: já nevim, ale já měl za to, že přední/zadní náhon neexistuje...jenom horní a spodní a že u aut je to pohon předních/zadních kol...ale možná jsem ve škole nedával pozor a on to taky neni objem, ale obsah motoru...![]()
![]()
![]()

viste kdo ?blázen píše:protože jsi na TFscryper píše:jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!blázen píše: myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnécož je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všeho
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
já?Vasekk píše:viste kdo ?blázen píše:protože jsi na TFscryper píše: jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!což je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všeho

To je zahradník. On pěstuje kokosyblázen píše:já?Vasekk píše:viste kdo ?blázen píše: protože jsi na TFcož je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všeho

http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
Ta přestavba je hlavně totální nesmysl bez rozmyslu...,dotyčnej to stejně nikdy dělat nebude,jelikož by to bylo tak nesmyslně nákladný,pracný a k ničemu,že už snad ani nemá cenu o tom diskutovat..bóďa píše:![]()
tak u takovy prestavby bych asi hodne resil kolik mi to ubere kufru hele
jinak kamo je to asi dosti slozity, musel bys total prekopat zadni napravu a predni samozrejme take.

"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"
to ne..těsně vedle..já si do těch kol nechávám tukat kladivem od panáčka třeba v oranžovém oblečku.. a ty koně co pak kočíruju sou v jiných číslech vůči strojům z TFbleach píše:vy tukate do kol kladivem asi v oranzovym oblecku a pak dete boostovat nebo se vozit na pohodlnych konich neprodejnychblázen píše:ani zahradník ani zedník ani odborníkJohnik píše: To je zahradník. On pěstuje kokosy![]()
![]()

Můj oblíbenec Taboo..Taboo píše:Tohle by jsi mel rici lidem od Getrag, kteri postavili AWD Mini Cooper, ktery byl 10% rychlejsi, nez jeho FWD verze. I presto, ze byl pouzit AWD system, kroutici moment byl elektronicky poslan i do prednich kol pouze kdyz zadni kola zacaly ztracet trakci.polyy píše:Ta přestavba je hlavně totální nesmysl bez rozmyslu...,dotyčnej to stejně nikdy dělat nebude,jelikož by to bylo tak nesmyslně nákladný,pracný a k ničemu,že už snad ani nemá cenu o tom diskutovat..

"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"