náhon předek/zadek
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
náhon předek/zadek
čau lidi, myslíte že by šlo auto jako je třeba mini cooper s náhonem na předek předělat náhon na zadní kola ? a nezmenšil by se kufr ? a prošel by pak technickou ? a kolik by to stalo ?
javim hodně otázek najednou
předem dík

javim hodně otázek najednou
předem dík
Re: náhon předek/zadek
 vazne ne. pokud na to ktere auto sezenes prevodovku (coz uz ted troskotas) tak potom musis vyresit kudy kardan, kam s diffem (pod kufr urco ne, to by jsi ho urval, takze ho "zapustit" do kufru tim padem snizis jeho objem, sehnat zadni napravu co je na to pripravena... te prace...
 vazne ne. pokud na to ktere auto sezenes prevodovku (coz uz ted troskotas) tak potom musis vyresit kudy kardan, kam s diffem (pod kufr urco ne, to by jsi ho urval, takze ho "zapustit" do kufru tim padem snizis jeho objem, sehnat zadni napravu co je na to pripravena... te prace...secteno podtrzeno, radsi koupit jine auto
a technicka

Naposledy upravil(a) Shelby dne 24 zář 2008 19:21, celkem upraveno 1 x.

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @  130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

Re: náhon předek/zadek
nic takového neprojde legální TK..
ale jinak jak se říká nic není nemožné 

..třeba i corolla E9 hatch 4x4 a dopovanej kompresorem

ale jinak jak se říká nic není nemožné

..třeba i corolla E9 hatch 4x4 a dopovanej kompresorem

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
						web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnéscryper píše:OT: já nevim, ale já měl za to, že přední/zadní náhon neexistuje...jenom horní a spodní a že u aut je to pohon předních/zadních kol...ale možná jsem ve škole nedával pozor a on to taky neni objem, ale obsah motoru...

...nebo si pletu dojmy s pojmy??
jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!blázen píše:myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnéscryper píše:OT: já nevim, ale já měl za to, že přední/zadní náhon neexistuje...jenom horní a spodní a že u aut je to pohon předních/zadních kol...ale možná jsem ve škole nedával pozor a on to taky neni objem, ale obsah motoru...

protože jsi na TFscryper píše:jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!blázen píše:myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnéscryper píše:OT: já nevim, ale já měl za to, že přední/zadní náhon neexistuje...jenom horní a spodní a že u aut je to pohon předních/zadních kol...ale možná jsem ve škole nedával pozor a on to taky neni objem, ale obsah motoru...

což je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všeho
  což je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všehoviste kdo ?blázen píše:protože jsi na TFscryper píše:jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!blázen píše: myslím,že řešíš kraviny, že každej pochopil,na co se dotyčný ptá.. řešit jestli je to guma nebo pneumatika je zbytečnécož je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všeho
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
						Golf 1 Cabrio Karmann
já?Vasekk píše:viste kdo ?blázen píše:protože jsi na TFscryper píše: jasně...já to pochopil taky, ale proč se lidi nenaučej pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou?? to je jako by někdo myslel na kozy a mluvil o meruňkách...no nic...bylo to jen OT, tak se omlouvám za rušení jinak velmi plodné diskuze!což je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všeho

To je zahradník. On pěstuje kokosyblázen píše:já?Vasekk píše:viste kdo ?blázen píše: protože jsi na TFcož je forum přístupné nejen pro odborníky..ale i pro zahradníky a zedníky a já nevím pro koho všeho

http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
						http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
Ta přestavba je hlavně totální nesmysl bez rozmyslu...,dotyčnej to stejně nikdy dělat nebude,jelikož by to bylo tak nesmyslně nákladný,pracný a k ničemu,že už snad ani nemá cenu o tom diskutovat..bóďa píše:
tak u takovy prestavby bych asi hodne resil kolik mi to ubere kufru hele
jinak kamo je to asi dosti slozity, musel bys total prekopat zadni napravu a predni samozrejme take.

"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"
						to ne..těsně vedle..já si do těch kol nechávám tukat kladivem od panáčka třeba v oranžovém oblečku.. a ty koně co pak kočíruju sou v jiných číslech vůči strojům z TFbleach píše:vy tukate do kol kladivem asi v oranzovym oblecku a pak dete boostovat nebo se vozit na pohodlnych konich neprodejnychblázen píše:ani zahradník ani zedník ani odborníkJohnik píše: To je zahradník. On pěstuje kokosy

Ty motory sou táááák velké
  Ty motory sou táááák velké  
Můj oblíbenec Taboo..Taboo píše:Tohle by jsi mel rici lidem od Getrag, kteri postavili AWD Mini Cooper, ktery byl 10% rychlejsi, nez jeho FWD verze. I presto, ze byl pouzit AWD system, kroutici moment byl elektronicky poslan i do prednich kol pouze kdyz zadni kola zacaly ztracet trakci.polyy píše:Ta přestavba je hlavně totální nesmysl bez rozmyslu...,dotyčnej to stejně nikdy dělat nebude,jelikož by to bylo tak nesmyslně nákladný,pracný a k ničemu,že už snad ani nemá cenu o tom diskutovat..
 ...,asi sme se trošku nepochopili..,nepochybuju s smyslu této přestavby na úrovni firem jako Getrag, ale pochybuju o těchto "plánech" na úrovni TF,jelikož si myslím,že to sou hovadiny a dotyčnej do toho nikdy nepůjde..,tím bych se ho nechtěl nijak dotknout,pouze můj názor..
 ...,asi sme se trošku nepochopili..,nepochybuju s smyslu této přestavby na úrovni firem jako Getrag, ale pochybuju o těchto "plánech" na úrovni TF,jelikož si myslím,že to sou hovadiny a dotyčnej do toho nikdy nepůjde..,tím bych se ho nechtěl nijak dotknout,pouze můj názor.. 
"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"