Prestavba na Xenony!
Prestavba na Xenony!
Poradil by nekdo nekoho osvedceneho kdo je schopen predelat svetla na xenony???
chtelo by to kralovehradeckej kraj idealne...
predem dik mocz
chtelo by to kralovehradeckej kraj idealne...
predem dik mocz
1991 VW Golf GTI
Re: Prestavba na Xenony!
Jednodušše, kup si HID přestavbovou sadu 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
jo ty maji vsude... ale nejak se uplne nechci sam hrabat v elektrice... takovou vec bych chtel nechat spis na odborny firme...SPEEDY píše:Jednodušše, kup si HID přestavbovou sadu
1991 VW Golf GTI
Ničeho se bát nemusíš, ty HID sady jsou naprosto blbuvzdorný, do původní elektroinstalace vůbec nešahášSpiral píše:jo ty maji vsude... ale nejak se uplne nechci sam hrabat v elektrice... takovou vec bych chtel nechat spis na odborny firme...SPEEDY píše:Jednodušše, kup si HID přestavbovou sadu

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
no koukam na to vypada to vazne ze by to nemel bejt problem... jenze pak kouknu co se stalo ritchmoj se saxem
...

1991 VW Golf GTI
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduchy jak facka.Vypojis starou patici,vyndas zarovku,das vybojku a mezi vybojku a patici das balast,to je ten starter na ty xenony.Opravdu jednoducha prace,nemusis se niceho bat.Lepsi si to udelat sam,nez aby jsi za to dal nekmu prachy a jeste nevis,co ti tam kde skripnul. 

Optimismus pramení z nedostatku informací 

-
- Kontaktovat uživatele:
kdyby jsi chtel, tak s kamosem xenony nabizime a i montuje a ceny jsou si myslim u nas slusnySpiral píše:no taky pravda koneckoncu... dik za info .)

http://www.gtbclub.cz/forum/viewtopic.p ... 848a3c1e9c
co mas za auto a za zarovku ted v aute??anyana2 píše:
pokukuju po přestavbové sadě ........ prosím o info .. narazila jsem na tuhle větu :
1) Většina vozů od roku výroby 2006 vyžaduje montáž zátěžových modulů ?
2) a dále pak dotázek 35W nebo 55W ?
jak říkám, raději se 10x blbě zeptám, než 1x něco podělám
díky
http://www.facebook.com/djdoemixx
tak kup HID sadu H7 6000K, to je idealni teplota na sviceni Xenonu, ma to bily odstin (min. do modra) a sviti to supr!anyana2 píše:v potkávačkách je H7 ... mam 207CC r.v. 7/07DOEMIXXX píše:
co mas za auto a za zarovku ted v aute??
To fáčkař: www.autodoplnky.cz napr.....
HID s 6000K a paticí H7 to je mi jasné ..... ale já se ptala na něco jinéhoDOEMIXXX píše:tak kup HID sadu H7 6000K, to je idealni teplota na sviceni Xenonu, ma to bily odstin (min. do modra) a sviti to supr!anyana2 píše:v potkávačkách je H7 ... mam 207CC r.v. 7/07DOEMIXXX píše:
co mas za auto a za zarovku ted v aute??
To fáčkař: www.autodoplnky.cz napr.....

tak si zjisti co tam mas ted a presne tu samou wataz kup jako HID sadu. Jinak neboj, zadnej pezotek na tebe rvat nic nebude, to dela jen BMWanyana2 píše:HID s 6000K a paticí H7 to je mi jasné ..... ale já se ptala na něco jinéhoDOEMIXXX píše:tak kup HID sadu H7 6000K, to je idealni teplota na sviceni Xenonu, ma to bily odstin (min. do modra) a sviti to supr!anyana2 píše: v potkávačkách je H7 ... mam 207CC r.v. 7/07
To fáčkař: www.autodoplnky.cz napr........... páč chci předejít tomu, aby na mně autí ječelo, že mám prasklou žárovku a dál jsem se ptala na to zda 55W nebo 35W

jde mi hlavně o to aby to neřvalo, že mam prasklou žárovku ... protože je to poměrně nepříjemný a odpojovat se mi to nechce, protože jsem ráda, když vim, že mi něco nesvítíDOEMIXXX píše:tak si zjisti co tam mas ted a presne tu samou wataz kup jako HID sadu. Jinak neboj, zadnej pezotek na tebe rvat nic nebude, to dela jen BMWanyana2 píše:HID s 6000K a paticí H7 to je mi jasné ..... ale já se ptala na něco jinéhoDOEMIXXX píše: tak kup HID sadu H7 6000K, to je idealni teplota na sviceni Xenonu, ma to bily odstin (min. do modra) a sviti to supr!
To fáčkař: www.autodoplnky.cz napr........... páč chci předejít tomu, aby na mně autí ječelo, že mám prasklou žárovku a dál jsem se ptala na to zda 55W nebo 35W