Moderátor: Dave0401
Me by stacilo aji na plechacich.. Nevim u tebe G3 skoncily a u me G4 zacalyJurisek16 píše:A tomu zase nemůžu přijít na chuť já...co je na tom že dáš kola na "nové" autoPěkné to je...ale větší srdcovka je hezky udělaná G-jednička
a trojkou Golfíky u mě skončily
![]()
u me stejneJurisek16 píše:A tomu zase nemůžu přijít na chuť já...co je na tom že dáš kola na "nové" autoPěkné to je...ale větší srdcovka je hezky udělaná G-jednička
a trojkou Golfíky u mě skončily
![]()
Me se nelibi GI, a petce zacinam prichazet na chut. Ted jsem mel R32 na parkaci s CZ znackama (myslim, ze jich tu moc nejezdi) a ptal jsem se tipka zda to muzu omrknout vevnitr tak se strasne divil, jak jsem mu rekl, ze to je dost raritka. On pry: mi to neprijde akorat to hrne vic jak kdejake autoPetulaGD píše:IV eště dobráale pětka už se mi nelibí
Ja myslim GIV R32, nevim zda ma GV taky R32. X6 je brutal mel sem na parkaci vinovou a je to opravdu brutal, ale ted sem zamilovany do cerne X5 udelane od tech artu. Gumy 355/35/20 sem nepochopil a cerna tomu fakt slusiPetulaGD píše:G3-Lower: R32 na Golfu IV mazec....je to krasné,ale na te pětce,už nevím,ještě mě zatím neokouzlila.ale asi tím že vídavam jen takové obyčejné rodiné vozy bez naznaku.Třeba to přijde! Ale do čeho jsem se zakoukal tak to BMW X6,viděl jsem to jet,řikam docela jine než X5....to jsem viděl jen ze předu,teď to projelo a jak sem viděl ten zkoseny zadek,vypadalo to tak sportovně,no kurva to je dělo jak cip. a než jsem to viděl pěkně LIVE tak mi to nic neřikalo,až pak.
Nj...v pokliččce je rozdíl...a RS jsou 3dílné RM dvou...a límec si můžeš dát asi jaký chcešF.l.a.n.e.l. píše:pokličky???
a řekl bych jurisu že límce jsou jiné v závislosti na šířce disku si myslím