fuzzyi píše:Co mi doporučíte do 10 000,-
Iphone ne
Teď jsem měl k800i, láká mě i možnost operačních systémů a dotykové displeje. Může být véčko, nebo klasika.
jj taky jsem se tím nechal zlákat, a nelituju, neznám nic lepšího pro přístup na wifi net než touch screen
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
přímou konkurenci znamená hlavně pro komunikátor i900 Omnia od Samsungu, v menší míře možná ohrozí i Diamond ve vlastních řadách..
jinak mimame ajfouna a vpohodě dost, volá to píšeto 0-100 změříto...
tak aby volal, psal, nemusí kupovat founa za desítku Očividně chce něco víc než co ten jablečnej mobil umí
stál mě 1500 novej a vše je jen otázka SW, pro někoho kdo to synchronizuje s Macem (iBook,MacBook, G5 atd) je to nejlepší věc, ale řikal jsem jen můj případ, nikomu ho necpu...
Touch HD ale nejni do 10000 Ale jinak je to masakr...v sobotu sem si s nim hrál...je to zkrátka konkurence iphohu, ale (aspoň pro mě) nesrovnatelně lepší
Brutus píše:Touch HD ale nejni do 10000 Ale jinak je to masakr...v sobotu sem si s nim hrál...je to zkrátka konkurence iphohu, ale (aspoň pro mě) nesrovnatelně lepší
no jo, koukal jsem že se dá sehnat za 13 000,- asi bych to češil na splátky pokud mi sedne, chce si ho osahat ale nemám kde
jak je to s reklamací, nyní mám telefon po uznané 3 reklamaci, pokud se nepletu nemusím ho od nich převzít a požadovat vrácení částky. Je to tak?
Pokud budu vracet, musím přiložit sluchátka, nabíječku a vše co k tomu na začátku bylo? Stáří jsou dva roky
Mám pocit, že je to jenom v případě, že se jedná o stejnou závadu. Proto je možné ji považovat za neopravitelnou a máš nárok na vrácení peněz. Ale můžu se plést
určitě ber HTC taky ho mám sice s710 ale spokojenost od prvního dne co sem ho koupil pořád trvá připojení přes wi-fi paráda strašné množství her a aplikací prostě telefon bez windows mobile bych už asi nechtěl
U SonyEricssonu by měli vracet peníze po 3. jakékoliv reklamaci v průběhu 6 měsíců. Jelikož na každou záruční opravu se dává ještě 3 měsíce záruka extra.
Kamarád pracoval v SE authorized servisu a kazdyho pul roku mi vraceli kupní cenu telefonu (po 3.reklamaci s odlišnou vadou během 6 měsíců).
Mělo by to tak fungovat stále, pokud to nezměnili..
co sem četl srovnání iP s htc touch tak ten touch prej nic moc co se týče odezvy, intuitivnosti, apod. zkus oba z nich a uvidíš...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
nebrat ee ovládání oproti iphone zbytečně složnitý, nedoporučuju
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
PreludeR píše:U SonyEricssonu by měli vracet peníze po 3. jakékoliv reklamaci v průběhu 6 měsíců. Jelikož na každou záruční opravu se dává ještě 3 měsíce záruka extra.
Kamarád pracoval v SE authorized servisu a kazdyho pul roku mi vraceli kupní cenu telefonu (po 3.reklamaci s odlišnou vadou během 6 měsíců).
Mělo by to tak fungovat stále, pokud to nezměnili..
můžeš tohle nějka zjistit?? Potřeboval bych to doložit nějakým papírem. Co se týká oprav tak je to v rozmezí 1 roku a jsou rozdílné